Installatie-instructies voor enkelkanaals lusdetectoren voor veiligheidscontrole van giekhekken in parkeergarages

Productdetails
Merk JUTAI
Serienummer JTHT-11
Land van herkomst Shenzhen, China
Certificaat CE, FC
  Download Datasheet
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Offerte onderhandelen
Minimum bestelling 1 rol
Gemiddelde levertijd binnen 2-7 dagen
Betalingsmiddel T / T, Western Union
Pakket details karton
Mogelijkheid om te leveren 1000 broodje per maand

Enkelkanaals lusdetectoren en   Loop-spoel

JUTAI als een professioneel enkelkanaal   fabrikant van lusdetectoren levert ook luskabel van hoge kwaliteit met uitstekende werkprestaties. de gebruiker kan gemakkelijk een inductieve waardelus van 20-2000uH maken voor de projecten. Inductieve voertuigdetectie met één kanaal   is nog steeds de meest betrouwbare en kosteneffectieve methode voor voertuigdetectie in de huidige ' s verkeers- en parkeertoepassingen.

Installatiehandleiding voor enkelkanaals lusdetectoren

 

 

Single Channel Loop Detectors en Loop Coil Feature

  1. Het heeft een uitstekende weerstand tegen corrosie, oliebestendigheid, sterk zuur, sterke alkali die bestand is tegen hoogspanning.
  2. Klein verlies bij hoge frequentie, geen vochtopname, isolatieweerstand;
  3. Het heeft een uitstekende vlambestendigheid, weerstand tegen veroudering en een lange levensduur.
  4. Anticorrosie, anti-verbranding, perfecte isolatie,     Zuur-alkalisch bestendig

 

JUTAI Loop Wire-specificatie

Model: JTHT-11
Maat: 0,5 m * 2
Temperatuur: -65 ℃ tot + 200 ℃
Lengte van één rol: 305m
Materiaal: siliconenrubber en verzilverd koperdraad
Kleur: rood en zwart

 

Single Channel Loop Detectors en Loop Coil Installatie gids

Voertuig lusdetector spoel Installatiehandleiding

Voertuiglusdetectorspoel Installatie-referentie

1. De detector moet zo dicht mogelijk bij de lus in een waterdichte behuizing worden geïnstalleerd.
2. De lus en feeder moeten gemaakt zijn van   geïsoleerde koperdraad met een minimale doorsnede van 1,5 mm2. De feeder moet worden gedraaid met ten minste 20 slagen per meter. Verbindingen in de draad worden niet aanbevolen en moeten worden gesoldeerd en waterdicht gemaakt. Defecte verbindingen kunnen leiden tot een onjuiste werking van de detector. Feeders die elektrische ruis kunnen oppikken, moeten een afgeschermde kabel gebruiken, waarbij de afscherming bij de detector is geaard.
3. De lus moet vierkant of rechthoekig van vorm zijn met een minimumafstand van 1 meter tussen de tegenoverliggende zijden. Normaal gesproken worden er 3 draadwindingen in de lus gebruikt. Grote lussen met een omtrek van meer dan 10 meter dienen 2 slagen te gebruiken, terwijl kleine lussen met een omtrek van minder dan 6 meter 4 slagen moeten gebruiken. Als twee lussen dicht bij elkaar worden gebruikt, wordt aanbevolen om 3 beurten in de ene en 4 beurten in de andere te gebruiken om overspraak te voorkomen.
4. Overspraak is een term die wordt gebruikt om de interferentie tussen twee aangrenzende lussen te beschrijven. Om een ​​onjuiste werking van de detector te voorkomen, moeten de lussen minimaal 2 meter uit elkaar staan ​​en verschillende frequentie-instellingen hebben.
5. Voor installatie van enkelkanaals lusdetectoren moeten sleuven in de weg worden gesneden met een snijgereedschap voor metselwerk. Over de hoeken moet een snede van 45o worden gemaakt om schade aan de draad op de hoeken te voorkomen. De sleuf moet ongeveer 4 mm breed en 30 mm tot 50 mm diep zijn. Denk eraan om de sleuf van een van de hoeken naar de kant van de weg te verlengen om plaats te bieden aan de feeder.
6. De beste resultaten worden verkregen wanneer een enkele draadlengte zonder verbindingen wordt gebruikt. Dit kan worden bereikt door de draad van de detector naar de lus te leiden, 3 slagen rond de lus en dan terug naar de detector. Het toevoergedeelte van de draad wordt dan gedraaid. Onthoud dat het draaien van de feeder de lengte ervan verkort, om ervoor te zorgen dat een voldoende lange feeder wordt gebruikt.
7. Nadat de lus en voedingsdraden in de sleuf zijn geplaatst, wordt de sleuf gevuld met een epoxyverbinding of bitumenvuller.

 

Het bedrijf ' s belangrijkste producten

IC / RF ID / magnetische kaarten en RFID-kaartlezers, automatische kaart, één kanaal   lusdetectoren, fotocelbundelsensoren, LED-verkeerslicht met slagboompoorten, toegangscontrolesysteem voor parkeervoertuigen, parkeerbeheersysteem, toegangscontrole voor deuren. We hebben uitgebreide kennis, een rijke ervaring en hoogwaardige producten op dit gebied om onze klanten van dienst te zijn. We verwachten vooruitgang te boeken en ons te ontwikkelen met onze klanten!     https://www.jutaigateaccess.com/  

 


 

 

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

5F, Mingjinhai Industrial Park, Shiyantown, Baoan, Shenzhen, China

E -

jutaigateaccess2@gmail.com

Contact met ons

Telefoon : 86-0755-29573855

- de telefoon : 8613143400257

Werktijd :8:00-18:00(Beijing tijd)

contact us