Enkelkanaals lusdetectors Installatie-instructie voor veiligheidscontrole parkeergarage

Enkelkanaals lusdetectors Installatie-instructie voor veiligheidscontrole parkeergarage
Enkelkanaals lusdetectors Installatie-instructie voor veiligheidscontrole parkeergarage
Enkelkanaals lusdetectors Installatie-instructie voor veiligheidscontrole parkeergarage

Productdetails:

 • Merk:JUTAI
 • Serienummer: JTHT-11
 • Land van herkomst:Shenzhen, China
 • Certificaat:CE, FC

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

 • Offerte:onderhandelen
 • Minimum bestelling: 1 rol
 • Gemiddelde levertijd:binnen 2-7 dagen
 • Betalingsmiddel:T / T, Western Union
 • Pakket details:karton
 • Mogelijkheid om te leveren:1000 rol per maand
Contact met ons

Enkelkanaals lusdetectoren en   Loop Coil

JUTAI als professionele Single Channel   fabrikant van lusdetectoren levert ook hoogwaardige luskabel met uitstekende werkprestaties. de gebruiker kan gemakkelijk 20-2000uH inductieve waardelus maken voor de projecten. Inductieve enkelkanaals lusvoertuigdetectie    is vandaag de dag nog steeds de meest betrouwbare en kosteneffectieve methode voor voertuigdetectie ' s verkeers- en parkeertoepassingen.

Installatiehandleiding voor enkelkanaals lusdetectoren

 

 

Single Channel Loop Detectors en Loop Coil Feature

 1. Het heeft een uitstekende corrosiebestendigheid, oliebestendigheid, sterk zuur, sterk alkalibestendig tegen hoogspanning.
 2. Klein verlies bij hoge frequentie, geen vochtopname, isolatieweerstand;
 3. Het heeft een uitstekende vlambestendigheid, verouderingsbestendigheid, lange levensduur.
 4. Anti-corrosie, anti-verbranding, perfecte isolatie,     Zuur-alkalibestendig

 

JUTAI-lusdraadspecificatie

Model: JTHT-11
Grootte: 0,5 m * 2
Temperatuur: -65 ℃ tot + 200 ℃
One Roll Lengte: 305m
Materiaal: siliconenrubber en verzilverde koperdraad
Kleur: rood en zwart

 

Enkelkanaals lusdetectoren en lusspoel Installatie gids

Vehicle Loop Detector coil Installatiehandleiding

Voertuiglusdetector spoel Installatie-referentie

1. De detector moet in een waterdichte behuizing worden geïnstalleerd, zo dicht mogelijk bij de lus.
2. De lus en feeder moeten gemaakt zijn van   geïsoleerde koperdraad met een minimale doorsnede van 1,5 mm2. De feeder moet worden gedraaid met minimaal 20 toeren per meter. Verbindingen in de draad worden niet aanbevolen en moeten worden gesoldeerd en waterdicht gemaakt. Defecte gewrichten kunnen leiden tot onjuiste werking van de detector. Feeders die elektrische ruis kunnen opvangen, moeten afgeschermde kabel gebruiken, waarbij het scherm geaard is bij de detector.
3. De lus moet vierkant of rechthoekig van vorm zijn met een minimumafstand van 1 meter tussen tegenoverliggende zijden. Normaal gesproken worden 3 windingen draad gebruikt in de lus. Grote lussen met een omtrek van meer dan 10 meter moeten 2 slagen gebruiken, terwijl kleine lussen met een omtrek van minder dan 6 meter 4 slagen moeten gebruiken. Wanneer twee lussen dicht bij elkaar worden gebruikt, wordt aanbevolen om 3 beurten in de ene en 4 beurten in de andere te gebruiken om overspraak te voorkomen.
4. Cross-talk is een term die wordt gebruikt om de interferentie tussen twee aangrenzende lussen te beschrijven. Om een ​​onjuiste werking van de detector te voorkomen, moeten de lussen minimaal 2 meter van elkaar verwijderd zijn en op verschillende frequentie-instellingen.
5. Voor installatie van enkelkanaals lusdetectoren moeten de sleuven in de weg worden gesneden met een metselwerksnijgereedschap. Er moet over de hoeken een snede van 45o worden gemaakt om schade aan de draad op de hoeken te voorkomen. De sleuf moet ongeveer 4 mm breed en 30 mm tot 50 mm diep zijn. Vergeet niet om de sleuf van een van de hoeken naar de wegkant uit te breiden om de feeder te kunnen plaatsen.
6. De beste resultaten worden verkregen wanneer een enkele draadlengte wordt gebruikt zonder verbindingen. Dit kan worden bereikt door de draad van de detector naar de lus te leiden, 3 slagen rond de lus en vervolgens terug naar de detector. Het toevoergedeelte van de draad wordt dan gedraaid. Onthoud dat het verdraaien van de feeder de lengte zal verkorten, om er zeker van te zijn dat een feederdraad lang genoeg wordt gebruikt.
7. Nadat de lus en voedingsdraden in de sleuf zijn geplaatst, wordt de sleuf gevuld met een epoxyverbinding of bitumenvuller.

 

Het bedrijf ' s belangrijkste producten

IC / RF ID / magnetische kaarten en RFID-kaartlezers, automatische kaart, eenkanaals   lusdetectoren, fotocelbundelsensoren, LED-verkeerslicht met slagbomen, toegangscontrolesysteem voor parkeervoertuigen, parkeerbeheersysteem, toegangscontrole voor deuren. We beschikken over uitgebreide kennis, rijke ervaring en hoogwaardige producten op dit gebied om onze klanten van dienst te zijn. We verwachten vooruitgang te boeken en samen met onze klanten te ontwikkelen!     https://www.jutaigateaccess.com/  

 


 

 

gerelateerde producten:

Contact met ons

Nog steeds problemen

Ons hoofdkwartier

Werktijd :
8:00-18:00(Beijing tijd)
FAX :
86-0755-29573855
- de telefoon :
8613480128941(Verwerkingstijd)
Factory Adres :
5F, Mingjinhai Industrial Park, ShiyanTown, BaoAn, Shenzhen, China

Send Us an Email

contact us