Lusdetectoren met één kanaal Installatie-instructie voor parkeergiek Boompoort Veiligheidscontrole

Lusdetectoren met één kanaal Installatie-instructie voor parkeergiek Boompoort Veiligheidscontrole

Productdetails:

 • Merk:Jutai
 • Serienummer: JTHT-11
 • Land van herkomst:Shenzhen, China
 • Certificaat:CE, FC

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

 • Offerte:onderhandelen
 • Minimum bestelling: 1 rol
 • Gemiddelde levertijd:binnen 2-7 dagen
 • Betalingsmiddel:T / T, Western Union
 • Pakket details:karton
 • Mogelijkheid om te leveren:1000 rollen per maand
Contact met ons

Lusdetectoren met één kanaal en   Loop Coil

JUTAI als professioneel Single Channel   fabrikant van lusdetectoren levert ook hoogwaardige luskabel met uitstekende werkprestaties. de gebruiker kan gemakkelijk 20-2000uH inductieve waardelus maken voor de projecten. Inductieve voertuigherkenning met één kanaallus    is nog steeds de meest betrouwbare en kosteneffectieve methode voor voertuigdetectie in de hedendaagse verkeer- en parkertoepassingen.

Single Channel Loop Detectors Installatiehandleiding

 

 

Lusdetectoren met één kanaal en lusspoelfunctie

 1. Het heeft een uitstekende weerstand tegen corrosie olie, sterk zuur, sterke alkali bestand tegen hoogspanning.
 2. Klein verlies bij hoge frequentie, geen vochtopname, isolatieweerstand;
 3. Het heeft een uitstekende vlambestendigheid, veroudering, lange levensduur.
 4. Anti-corrosie, anti-verbranding, perfecte isolatie,     Zuur-alkalisch bestendig

 

JUTAI-lusdraadspecificatie

Model: JTHT-11
Grootte: 0,5 m * 2
Temperatuur: -65 ℃ tot + 200 ℃
Eén rollengte: 305 m
Materiaal: siliconenrubber en verzilverde koperdraad
Kleur: rood en zwart

 

Single Channel Loop Detectors en Loop Coil Installatie gids

Voertuiglusdetectiespoel Installatiehandleiding

Voertuiglusdetectiespoel Installatiereferentie

1. De detector moet worden geïnstalleerd in een waterdichte behuizing zo dicht mogelijk bij de lus.
2. De lus en feeder moeten zijn gemaakt van   geïsoleerde koperdraad met een minimale doorsnede van 1,5 mm2. De feeder moet worden gedraaid met ten minste 20 slagen per meter. Verbindingen in de draad worden niet aanbevolen en moeten worden gesoldeerd en waterdicht worden gemaakt. Defecte verbindingen kunnen leiden tot een onjuiste werking van de detector. Feeders die elektrische ruis kunnen opvangen, moeten afgeschermde kabel gebruiken, met het scherm geaard aan de detector.
3. De lus moet vierkant of rechthoekig van vorm zijn met een minimale afstand van 1 meter tussen tegenover elkaar liggende zijden. Normaal worden 3 draadwindingen in de lus gebruikt. Grote lussen met een omtrek van meer dan 10 meter moeten 2 beurten gebruiken, terwijl kleine lussen met een omtrek van minder dan 6 meter 4 beurten moeten gebruiken. Wanneer twee lussen dicht bij elkaar worden gebruikt, wordt aanbevolen om 3 beurten in één en 4 beurten in de andere te gebruiken om overspraak te voorkomen.
4. Cross-talk is een term die wordt gebruikt om de interferentie tussen twee aangrenzende lussen te beschrijven. Om onjuiste werking van de detector te voorkomen, moeten de lussen minimaal 2 meter uit elkaar staan ​​en verschillende frequentie-instellingen hebben.
5. Voor de installatie van eenkanaals lusdetectoren moeten sleuven in de weg worden gesneden met een metselwerksnijgereedschap. Snijd 45o over de hoeken om schade aan de draad op de hoeken te voorkomen. De gleuf moet ongeveer 4 mm breed en 30 mm tot 50 mm diep zijn. Vergeet niet om de gleuf van een van de hoeken naar de wegkant uit te breiden om de feeder te kunnen plaatsen.
6. De beste resultaten worden verkregen wanneer een enkele draadlengte zonder verbindingen wordt gebruikt. Dit kan worden bereikt door de draad van de detector naar de lus te leiden, gedurende 3 beurten rond de lus en vervolgens terug naar de detector. Het toevoerdeel van de draad wordt vervolgens getwist. Vergeet niet dat het draaien van de feeder zijn lengte verkort, om te zorgen dat een voldoende lange feederdraad wordt gebruikt.
7. Nadat de lus en de voedingsdraden in de sleuf zijn geplaatst, wordt de sleuf gevuld met een epoxyverbinding of bitumenvuller.

 

De belangrijkste producten van het bedrijf

IC / RF ID / magnetische kaarten en RFID-kaartlezers, automatische kaart, enkel kanaal   lusdetectoren, fotocelstraalsensoren, LED-verkeerslicht met slagbomen, toegangscontrolesysteem voor parkeervoertuigen, parkeerbeheersysteem, beheer van de toegangscontrole. Wij beschikken over uitgebreide kennis, rijke ervaring en hoogwaardige producten op dit gebied om onze klanten te bedienen. We verwachten vooruitgang te boeken en samen met onze klanten te ontwikkelen!     https://www.jutaigateaccess.com/  

 


 

 

gerelateerde producten:

Contact met ons

Nog steeds problemen

Ons hoofdkwartier

Werktijd :
8:00-18:00(Beijing tijd)
FAX :
86-0755-29573855
- de telefoon :
8613480128941(Verwerkingstijd)
E - :
duanjixing2008@gmail.com
Factory Adres :
5F, Mingjinhai Industrial Park, ShiyanTown, BaoAn, Shenzhen, China

Send Us an Email

contact us