Automatische poortopener inductieve voertuiglusdetector LD100

Productdetails
Merk JUTAI
Serienummer LD-100
Land van herkomst Shenzhen, China
Certificaat CE, FCC
  Download Datasheet
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Offerte Onderhandelen
Minimum bestelling 1
Gemiddelde levertijd 1-50 paar, binnen 7 dagen
Betalingsmiddel T / T, PayPal, Western Union
Pakket details 1 paar een doos, 100 paar een doos
Mogelijkheid om te leveren 6000 / per maand

JUTAI hete verkoop en goedkope prijs automatische poortopener inductieve voertuiglusdetector voor automatische poort

Productomschrijving

Lusdetectoren zijn de afgelopen jaren een populair instrument geworden met ontelbare toepassingen in de politie, van bewakingsoperaties tot verkeerscontrole. Automatisering van poorten en deuren is een populair gebruik van de lusdetector geworden.  

De digitale technologie van de lusdetector stelt de apparatuur in staat om een ​​verandering in de inductantie van de lus waar te nemen zodra het het metalen voorwerp op zijn pad detecteert. De inductieve lus die het object detecteert, is gemaakt van geïsoleerde elektrische draad (32/020; 32 strengen, 2 mm diameter) en heeft een vierkante of rechthoekige vorm. De lus bestaat uit verschillende draadlussen en bij installatie op verschillende oppervlakken moet rekening worden gehouden met de gevoeligheid van de lus. Door de juiste gevoeligheid in te stellen, werkt de lus met maximale detectie (16 niveaus via een trimpot). Wanneer detectie plaatsvindt, bekrachtigt de detector 2 relais voor de uitgang (elk kan afzonderlijk worden geconfigureerd). Deze bekrachtiging van het relais kan in verschillende modi worden geconfigureerd door de respectieve dip-schakelaar te selecteren.  

De LD-100 verbeterde voertuigdetector is ook voorzien van een integraal foutrelais, dat een output levert in het geval van een lusfout.

 

Automatische poortopener   een p plicatie

Vervallen   naar   deze   zeer   gebruiksvriendelijk   voordelen,   onze   voertuig   detectoren   zijn   wijd   gebruikt   in   poort   besturing   systemen,   parkeren   toegang   besturing   systemen,   rollend   poort   besturing   systemen,   snelweg   tol   collectie   systemen,   verkeer   besturing   systemen,   en   werkend   met   JUTAI   Besturingen   en   verkeer   verlichting   voor   gebruik   in   sommige   speciaal   hoek   waarschuwing   systemen.

 

Voordeel

          1. met gevoeligheid op meerdere niveaus

JUTAI ' s voertuigdetector heeft 16-voudige gevoeligheden voor aanpassing, het kan worden gebruikt voor verschillende soorten voertuigen met gewichten en voldoen aan de behoeften van verschillende projecten.

 

Automatische poortopener

 

 

2. breed detectiebereik

Het   JUTAI   voertuigdetectoren hebben een breed detectiebereik van 15 μ h tot 2000 μ h. Alle kleine auto's, motorfietsen, grote vrachtwagens, containerwagens, die kunnen worden gedetecteerd door   JUTAI   inductieve lusdetector. Het model is betrouwbaar en stabiel. Het detectiebereik van andere voertuigdetectoren op de markt is erg smal. De meeste detectiewaarden liggen in het bereik van 150 μ h-300 μ h. Het grootste probleem is dat de auto wordt gedetecteerd en de motorfiets niet. Als het wel de motorfietsen kan detecteren, maar geen grote vrachtwagens detecteert, kan het resulteren in veel projecten niet worden toegepast, dus het is zeer noodzakelijk dat de keuze voor een stabiele en betrouwbare voertuigdetector op de parkeerplaats, automatische deur of verkeerscontrolesysteem.

Automatische poortopener

 

 

▲ Dit bronnetwerk voor afbeeldingen ▲

 

3. groot toepassingsbereik

Het   JUTAI   voertuiglusdetectoren kunnen niet alleen op parkeerplaatsen worden gebruikt, maar ook bij de installatie van voertuigtoegang. Onze voertuigdetectoren zijn ook met succes toegepast in het Maleisische verkeerscontrolesysteem, Ghana ' s snelwegtolsysteem, verkeerslichtcontrolesysteem, automatisch toegangscontrolesysteem voor deuren, geleidingssysteem voor stedelijke parkeerplaatsen en richtingidentificatie.

 

Automatische poortopener

 

▲ Dit bronnetwerk voor afbeeldingen ▲

 

4. superieure temperatuuraanpassing

Het   JUTAI   lusdetectie is volledig operationeel van -40 graden tot 75 graden en wordt niet beïnvloed door een slechte omgeving.

 

Automatische poortopener

 

 

▲ Dit bronnetwerk voor afbeeldingen ▲

 

5. goede prijs en de beste service

Vergeleken met sommige producten van dezelfde kwaliteit en zelfs sommige merken in Europa of Amerika, is de prijs van   JUTAI   lusdetector heeft een absoluut voordeel.

 

Automatische poortopener

 

 

▲ Dit bronnetwerk voor afbeeldingen ▲

 

Automatische poortopener   Specificaties

Zelfdraaiend bereik 20-2000 μ H.
Gevoeligheid 16-voudig selecteerbaar / Hoogste 0,010% DL / L / Laagste 2,56% DL / L  
Frequentie Vierstaps schakelaar selecteerbaar 20-80 KHz
energiebehoeften 110-240VAC (48 tot 62Hz) / 12-24VADC (48 tot 62Hz)  
Operatie Temp -40 ℃ tot + 70 ℃ / (-111 ℉ tot + 158 ℉)  
Foutuitgang Knippert langzaam: het kan zijn dat de lus een kortsluiting is of het nee:   van beurten is niet genoeg. Knippert sneller: het kan zijn omdat de lus open is of het aantal beurten te veel is.
Reactietijden Inschakelen 10-90MS / Uitschakelen 10-90MS  
Visuele indicaties Power LED-rood / kanaal-LED-groen
Reset Reset door een drukknop aan de voorkant van de behuizing
Relaisuitgang Aanwezigheidsrelais / storingsrelais  
Vochtigheid Tot 95% relatieve vochtigheid zonder condensatie  

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

5F, Mingjinhai Industrial Park, Shiyantown, Baoan, Shenzhen, China

E -

jutaigateaccess2@gmail.com

Contact met ons

Telefoon : 86-0755-29573855

- de telefoon : 8613143400257

Werktijd :8:00-18:00(Beijing tijd)

contact us