JUTAI HT-202 305m lusdetector ondergrondse luskabel

Productdetails
Merk JUTAI
Serienummer JUTAI HT-202
Land van herkomst Shenzhen, China
Certificaat CE, FCC
  Download Datasheet
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Offerte Onderhandelen
Minimum bestelling 1
Gemiddelde levertijd 1-50 paar, binnen 7 dagen
Betalingsmiddel T / T, PayPal, Western Union
Pakket details 1 paar een doos, 100 paar een doos
Mogelijkheid om te leveren 6000 / per maand

JUTAI HT-202 305m lusdetector ondergrondse luskabel

JUTAI biedt als professionele fabrikant van lusdetectoren ook luskabel van hoge kwaliteit met uitstekende werkprestaties. de gebruiker kan gemakkelijk een inductieve waardelus van 20-2000uH maken voor de projecten. Inductieve enkelkanaals lus voertuigdetectie   is nog steeds de meest betrouwbare en kosteneffectieve methode voor voertuigdetectie in ' s verkeers- en parkeertoepassingen.

Producten Details

1. De JUTAI HT-202 detector moet zo dicht mogelijk bij de lus in een waterdichte behuizing worden geïnstalleerd.


2. De lus en feeder moeten gemaakt zijn van   geïsoleerde koperdraad met een minimale doorsnede van 1,5 mm2. De feeder moet worden gedraaid met ten minste 20 slagen per meter. Verbindingen in de draad worden niet aanbevolen en moeten worden gesoldeerd en waterdicht gemaakt. Defecte verbindingen kunnen leiden tot een onjuiste werking van de detector.   Feeders die elektrische ruis kunnen oppikken, moeten een afgeschermde kabel gebruiken, waarbij de afscherming bij de detector is geaard.


3. De JUTAI HT-202 luskabel moet vierkant of rechthoekig van vorm zijn met een minimumafstand van 1 meter tussen de tegenoverliggende zijden. Normaal gesproken worden er 3 draadwindingen in de lus gebruikt. Grote lussen met een omtrek van meer dan 10 meter dienen 2 slagen te gebruiken, terwijl kleine lussen met een omtrek van minder dan 6 meter 4 slagen moeten gebruiken. Als twee lussen dicht bij elkaar worden gebruikt, wordt aanbevolen om 3 beurten in de ene en 4 beurten in de andere te gebruiken om overspraak te voorkomen.


4. Overspraak is een term die wordt gebruikt om de interferentie tussen twee aangrenzende lussen te beschrijven. Om een ​​onjuiste werking van de detector te voorkomen, moeten de lussen minimaal 2 meter uit elkaar staan ​​en verschillende frequentie-instellingen hebben.


5. Voor installatie van enkelkanaals lusdetectoren moeten sleuven in de weg worden gesneden met een snijgereedschap voor metselwerk. Over de hoeken moet een snede van 45o worden gemaakt om schade aan de draad op de hoeken te voorkomen. De sleuf moet ongeveer 4 mm breed en 30 mm tot 50 mm diep zijn. Denk eraan om de sleuf van een van de hoeken naar de kant van de weg te verlengen om plaats te bieden aan de feeder.


6. De beste resultaten worden verkregen wanneer een enkele draadlengte zonder verbindingen wordt gebruikt. Dit kan worden bereikt door de draad van de detector naar de lus te leiden, 3 slagen rond de lus en dan terug naar de detector. Het toevoergedeelte van de draad wordt dan gedraaid. Onthoud dat het draaien van de feeder de lengte ervan verkort, om ervoor te zorgen dat een voldoende lange feeder wordt gebruikt.


7. Na de   lus en feeder draden zijn in de sleuf geplaatst, de sleuf is gevuld met een epoxy compound of bitumen vulmiddel.

JUTAI Andere producten

IC / RF ID / magnetische kaarten en RFID-kaartlezers, automatische kaart, enkelkanaals JUTAI HT-202 lusdetectoren, fotocelbundelsensoren, inductieve lusspoel voor inductieve detectie van voertuigen, LED-verkeerslicht met slagboompoorten, toegangscontrolesysteem voor parkeervoertuigen, parkeren beheersysteem, deur toegangscontrole beheer. We hebben uitgebreide kennis, een rijke ervaring en hoogwaardige producten op dit gebied om onze klanten van dienst te zijn. We verwachten vooruitgang te boeken en ons te ontwikkelen met onze klanten!

JUTAI HT-202 Bedrijfsinformatie

 

JUTAI HT-202 hoogwaardige lusdetector ondergrondse luskabel 305m lusspoel voor slagboom voor voertuigdetectie

JUTAI HT-202 hoogwaardige lusdetector ondergrondse luskabel 305m lusspoel voor slagboom voor voertuigdetectie

JUTAI HT-202 hoogwaardige lusdetector ondergrondse luskabel 305m lusspoel voor slagboom voor voertuigdetectie

 

Octrooi-certificaat

 

JUTAI HT-202 hoogwaardige lusdetector ondergrondse luskabel 305m lusspoel voor slagboom voor voertuigdetectie

Als u meer wilt weten, neem dan contact met ons op:  
Shenzhen JUTAI comm co., Ltd.  
Naam: Miki Wang
E-mail: s*****6@**.com
Whatsapp: +8618377189447
Skype:     +8618377189447
Wechat: +8614795649447
Facebook: +8618377189447

Bedrijfswebsite:   www.jutaigateaccess.com      
                              www. **. com
Alibaba-website:     www.jutaigateaccess.en.alibaba.com

 

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

5F, Mingjinhai Industrial Park, Shiyantown, Baoan, Shenzhen, China

E -

jutaigateaccess2@gmail.com

Contact met ons

Telefoon : 86-0755-29573855

- de telefoon : 8613143400257

Werktijd :8:00-18:00(Beijing tijd)

contact us