Human-Vehicle Separation Radar configureerbaar via mobiele app

Productdetails
Merk Jutai
Serienummer RVP42-9BW
Land van herkomst Shenzhen, China
Certificaat CE, FCC
  Download Datasheet
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Offerte Onderhandelen
Minimum bestelling 1
Gemiddelde levertijd 1-50 paar, binnen 7 dagen
Betalingsmiddel T/T, PayPal, Western Union
Pakket details 1 stuk één doos, 100 paar één doos
Mogelijkheid om te leveren 6000/per maand

Human-Vehicle Separation Radar   Productomschrijving

De industriële deurscheiding radar is een geavanceerde radartechnologie voor het beheer van industriële deuropeningen, ontworpen om de veiligheid, automatisering en efficiëntie van deuren te verbeteren. Hier is een algemene beschrijving van het product:

Industriële deurscheiding Radar is een innovatief intelligent systeem dat is ontworpen voor gebruik op verschillende soorten industriële deuren, zoals schuifdeuren, rollende deuren, draaiende deuren, vouwdeuren en koude opslagdeuren enz . Het combineert radartechnologie en geavanceerde softwarebedrijven om mensen en voertuigen in het voorste gebied te detecteren en automatisch de beweging van de deur te regelen op basis van de detectieresultaten om een ​​veilige en efficiënte deuroperatie te garanderen.

Human-Vehicle Separation Radar

Hoofdkenmerken en functies:

1. Detectie van menselijke en voertuigscheiding: Het systeem kan voetgangers en voertuigen in het voorste gebied nauwkeurig detecteren om verwondingen en botsingen te voorkomen.   We kunnen ook de functie detecteren   Radar detecteren alleen voertuig     of alleen mens,

2.   Configureerbaarheid: gebruikers kunnen het systeem configureren via mobiele telefoontoepassingen of andere interfaces om zich aan te passen aan verschillende deurvereisten en omgevingscondities.   Ons bedrijf ' S Radar -functie -instellingen Mobiele app is beschikbaar in zowel Android- als Apple -versies.

3. Automatische deuroperatie: de scheidingsradar van de industriële deur kan de automatische werking van de deur realiseren, het niveau van automatisering van de deur verbeteren en de menselijke tussenkomst verminderen.  

Automatische deurdetector

Over product na-sales service. Als u problemen heeft tijdens de installatie en het gebruik, hebben we een toegewijde ingenieur om contact met u op te nemen om het probleem voor u op te lossen en bieden we een productgarantieservice van ten minste 1 jaar.

OEM -service

Jutai Intelligent Human Vehicle Radar wordt onafhankelijk ontwikkeld en geproduceerd door Jutai, en die geschikt is voor verschillende industriële snelle deuren, stacking deuren, garagedeuren en andere deuren -toepassingsscenario's; Jutai RVP42-9m Radar Inbuild 2-kanalen Relais, één kanaal voor het detecteren van voertuig en de tweede kanalen wordt gebruikt voor het detecteren van de mens; De RVP-9M-radar heeft een detectiehoogte van 1-9 meter. Een radardetectieoppervlak zal van boven naar beneden worden gevormd. Door het gebied van het object te beoordelen om te bepalen of het een persoon of een auto is, hoe hoger de installatiehoogte, hoe hoger de detectienauwkeurigheid ; Het detectieprincipe van Jutai RVM42-9m radar is dynamische detectie; Het detecteert geen stationaire objecten, maar detecteert bewegende objecten. Het heeft ook de functie van richtingherkenning. Wanneer de auto loodrecht op de deur staat en op het punt staat de garage te betreden, zal de radar detecteren en wordt de deur open De deur gaat niet open; Dit kan de detectienauwkeurigheid maximaliseren, zodat de deur niet wordt geopend, zelfs als een object wordt gedetecteerd wanneer de deur niet mag worden geopend. De radar heeft de functie van het automatisch activeren van de deur, de infraroodfotocell en de infraroodgordijnlichtsensor hebben de functie van veiligheid en anti-pinch. De combinatie van de drie productgroepen is de eerste keuze voor uw Automatic Deur Safety Intelligent Control -applicatie; #Human-Vehicle Separation Radar  

Human-Vehicle Separation Radar Toepassing

Hot Sale Radar Detector

24 g magnetron radar

hot sale radar detector

human-vehicle separation radar

Jutai is een uitgebreide fabrikant van de barrierpoort die onderzoek, ontwikkeling, productie, verkoop en distributie integreert. We worden gedreven door innovatie en een toewijding aan kwaliteit, toegewijd aan het bieden van uitzonderlijke oplossingen voor onze klanten. Terwijl we ons eigen merk bouwen, willen we ook een vertrouwde productiepartner worden op uw reis om uw eigen merk op te zetten en te promoten. #Barrier Radar Detector #Human-Vehicle Separation Radar  

David
Overzeese marketing
WhatsApp : +8613143400257
jutaigateaccess2@gmail.com
sales15@jutairfid.com

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

5F, Mingjinhai Industrial Park, Shiyantown, Baoan, Shenzhen, China

E -

jutaigateaccess2@gmail.com

Contact met ons

Telefoon : 86-0755-29573855

- de telefoon : 8613143400257

Werktijd :8:00-18:00(Beijing tijd)

contact us