Universele automatische deurmicrogolfradarsensor

Productdetails
Merk Jutai
Serienummer RD-24
Land van herkomst Shenzhen, China
Certificaat CE, FCC
  Download Datasheet
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Offerte Onderhandelen
Minimum bestelling 1
Gemiddelde levertijd 1-50 paar, binnen 7 dagen
Pakket details 1 -stuk één doos, 100pair één doos
Mogelijkheid om te leveren 6000/per maand

Universele automatische deurmicrogolfradarsensor

De R24-D neemt magnetrontechnologie aan om automatische deuropening te bereiken. Magnetrontechnologie, ook bekend als microgolf Doppler -radargolftechnologie, de belangrijkste werkprocedure is het detecteren van menselijke of objectenbeweging in de veldomgeving door elektromagnetische straling te gebruiken door sensoren van de microgolftechnologie en om de elektromagnetische golf te retourneren door het object door de verandering van elektromagnetische golven , om de toegangsvraag te beoordelen en een deur open signaal te sturen.

Universele automatische deurmicrogolfradarsensor

Bewegingsdetectie gebruikt om schuifdeuren te activeren

Bewegingssensoren met behulp van magnetrontechnologie creëren een betrouwbaar en effectief activeringsmiddel voor schuifdeuren. Aangezien deze technologie onderscheid kan maken tussen het naderen en vertrekken van verkeer, helpen deze unidirectionele sensoren een faciliteit te verbeteren ' S Energiebesparingen.

Schuifdeur radarsensoren

Verbindingsdiagram

automatisch hoofd

Ons voordeel

Dit product is een richting-detecterende magnetronsensor die is ontwikkeld op basis van 24G geïntegreerde chips, die naderende signalen kunnen detecteren en weg-away signalen kunnen negeren om onnodige deuropeningsacties te beschermen. Het kan ook worden overgeschakeld naar een bidirectionele detectiemodus. Vergeleken met de magnetronsensor van de module -antenne op de markt, heeft het buitengewoon voor de hand liggende voordelen als volgt:

1. Object Moving Direction Recognition: het kan nauwkeurig beoordelen of een persoon of object nadert of weggaat.

2. Uper -schokweerstand: het algoritme kan de heen en weerhangende trillingen in een bepaald bereik elimineren.

3. Ultra-lange detectieafstand: het maximale detectievoertuig kan meer dan 8 m bereiken en de volwassene is niet minder dan 5 m.

4. Uitstekende productconsistentie: MMIC monolithische microgolf geïntegreerde antenne zorgt ervoor dat de ontvangende gevoeligheid van elk product extreem dichtbij is.

Automatische deursensoren

Jutai is een fabrikant die geïntegreerd is met de R & D, productie en verkoop, voornamelijk de handel in lusdetectoren, fotocelstralen, veiligheidslichtgordijnen, kaartlezers, toegangscontrole, afstandsbediening, verkeerslicht, barrièrepoort, poortopener, poortautomatiseringssystemen en parkeerbeheersysteem.

 

Onze service:

1. De garantie van onze producten is 2 jaar
2. We kunnen ook een logo voor u OEM
3. Technische ondersteuning op lange termijn en online technische ondersteuning.
4. Andere beschikbare producten: fotocellen, veiligheidslichtgordijnen en kaartlezers. Ze zijn allemaal voor poortautomatiseringstoepassingen. Uit uw bedrijf uitbreiden.

 

Beschrijving van radarsensoren met glazen schuifdeur

Glijdende glazen deur radarsensoren zijn een veelgebruikte sensortechnologie in automatische deursystemen. Hun primaire functie is om individuen of objecten bij de ingang te detecteren en de opening en sluiting van de deur automatisch te regelen. Deze sensoren gebruiken radartechnologie door draadloze radiofrequentiesignalen uit te zenden en hun reflecties te ontvangen om de locatie en beweging van objecten te detecteren.

Het operationele principe van radarsensoren is vergelijkbaar met traditionele radarsystemen. Ze stoten radiofrequente signalen uit en meten de reflectietijd en frequentie van deze signalen om de positie, afstand en snelheid van objecten te bepalen. Het detectiebereik van deze sensoren kan variëren op basis van de sensor ' S -type en ontwerp, meestal variërend van enkele centimeter tot enkele meters. Deze flexibiliteit maakt ze geschikt voor deuren van verschillende maten en soorten.

Deze sensoren kunnen worden geïntegreerd met automatische deursystemen om de deur automatisch te openen wanneer ze mensen of objecten detecteren die de ingang naderen, waardoor het gemak wordt verbeterd en de noodzaak voor mensen om de deurklink aan te raken of knopen te verminderen. Bovendien kunnen ze worden gebruikt voor veiligheidsdoeleinden, zodat de deur individuen niet vangt wanneer deze wordt geopend, waardoor het risico op ongevallen wordt verminderd.

Bovendien kunnen radarsensoren worden gecombineerd met de energiebesparende kenmerken van automatische deursystemen. Wanneer er bijvoorbeeld niemand bij de deur is, kan deze gesloten blijven om het energieverbruik te verminderen. Deze sensoren worden niet beïnvloed door omgevingscondities zoals licht, temperatuur, vochtigheid of stof, waardoor ze betrouwbaar zijn in verschillende klimaten en omgevingen.   #Universale automatische deurmicrogolfradarsensor. #Universale automatische deurmicrogolfradarsensor

Ten slotte zijn er verschillende soorten radarsensoren om uit te kiezen, waaronder continu-golfradar (CW-radar) en pulsradar (pulsradar), elk met kleine verschillen in prestaties en toepassing. Samenvattend zijn glijdende glazen deur radarsensoren een cruciale technologie voor automatische deurbesturing. Ze bereiken een snelle en nauwkeurige detectie van individuen en objecten bij de deuringang door de transmissie en ontvangst van draadloze radiofrequentiesignalen, waardoor de veiligheid, het gemak en de energie -efficiëntie van de deur wordt verbeterd.

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

5F, Mingjinhai Industrial Park, Shiyantown, Baoan, Shenzhen, China

E -

jutaigateaccess2@gmail.com

Contact met ons

Telefoon : 86-0755-29573855

- de telefoon : 8613143400257

Werktijd :8:00-18:00(Beijing tijd)

contact us