UHF passieve RFID-lezer over lange afstand 902 ~ 928 mhz Frequentie 15-20 M.

Productdetails
Merk JUTAI
Serienummer PUHF-9-12db
Land van herkomst Shenzhen, China
Certificaat CE, FC
  Download Datasheet
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Offerte onderhandelen
Minimum bestelling 1 set
Gemiddelde levertijd Bestelvoorbeeld binnen 2 dagen, normale bestelling 5-10 dagen
Betalingsmiddel T / T, Western Union, PayPal
Pakket details 1 set per doos, Afmeting: 450 * 450 * 120 mm
Mogelijkheid om te leveren 1000set / maand

Lange afstand UHF passieve RFID-lezer Ingebouwde antenne

Dit is de Amerikaanse frequentie UHF-lezer voor lange afstand / Schrijver en   ondersteunt ISO18000-6C (EPC C1G2),   RS232, RS485, Wiegand 26/34 interface. JUTAI UHF-lezer geïntegreerde 12Dbi ingebouwde antenne HCP cirkelvormig, bereik tot 20 meter instelbaar. Laat ' Zo komt uw leven handsfree uit. Het wordt voornamelijk gebruikt voor toegang tot parkeerhekken, magazijnbeheer, enzovoort.

JUTAI biedt passieve handsfree parkeeroplossing, zoals de integratie van een UHF-lezer met groot bereik met behulp van UHF RFID-technologie; JUTAI UHF passieve RFID-lezer over lange afstand is bedoeld voor een low-budget toegangscontrolesysteem voor auto's. Deze oplossing wordt voornamelijk gebruikt in parkeersystemen op lange afstand, JUTAI-parkeercontrolebord en parkeertoegangscontrolesoftware is beschikbaar voor gebruik door zijn klanten. Deze oplossing wordt voornamelijk gebruikt in handsfree parkeeropritten die zeer gemakkelijk en handig zijn voor de gebruikers. Het is een totale handvrije en tijdbesparende oplossing voor klanten.


915Mhz UHF passieve lange afstand RFID-kaartlezer Automatische barrière is een ultrahoge frequentie lange afstand Wiegand-lezer die tot 7 meter leest (vrije luchtmeting), afhankelijk van de interferentie ter plaatse en de juiste leeshoek van de kaart. Het is een ideaal voor toegangscontrole-volgsysteem, parkeerlezersysteem. JUTAI UHF-lezer met groot bereik is compleet met montagebeugel en voeding, behuizing gemaakt van PET-materiaal dat weerbestendig is tegen zon en regen.

PUHF-9-12db15-20M UHF passieve RFID-lezer over lange afstand 902 ~ 928 mhz Frequentiebandantenne Details

 

UHF passieve RFID-lezer over lange afstand

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Functies van 15-20M   UHF Long Range Reader 902 ~ 928 mhz Frequentieband

 • Leesbereik tot 15   meter (verstelbaar)

 • Leesgevoeligheid: leesmodus lijnpolarisatie

 • Wiegand 26-bits (kan via software worden gewijzigd in 34-bits)

 • Werkmodus: Trigger lezen (standaard) & Altijd lezen

 • Minder onderhoud: UHF-kaart is een passieve kaart (batterijloos)

 • Interval Leestijd: Bijv .: Stel een intervaltijd van 3 seconden in, lees kaart A na 3 sec. Kan opnieuw lezen of kaart B lezen. Dit naar   vermijd voortdurende transacties om pc-rapportage onoverzichtelijk te maken.

 

15-20M lange afstand UHF passieve RFID-lezer   Toepassing

PUHF-9-12db Lange afstand UHF RFID   Lezer 15m Afstand belangrijkste gebruik bij toegangscontrolesysteem parkeerhek ingang, of LPR (kentekenherkenning systeem); gebruik UHF Reader, de auto hoeft niet te stoppen en het kan de slagboom of automatische poort met zeer hoge snelheid binnengaan, vooral als u met JUTAI werkt JTPUHF-L1-sticker, het kan direct buiten worden gebruikt, regenachtige dagen hoeven het autoraam niet te openen, alle signalen worden automatisch gedetecteerd en de kaart-ID kan worden opgeslagen bij de deurcontroller, als de kaart-ID geldig is, kan de auto binnenkomen, zo niet, de auto kan er niet in, dus het is ook een zeer goed handsfree toegangscontrolesysteem voor de poort; we moeten deze UHF-lezer voor lange afstanden gebruiken bij de ingang van de parkeerplaats en werken met het toegangscontrolesysteem van de slagboom, de toepassing van het toegangscontrolesysteem voor de poort kan verwijzen naar de volgende foto:

UHF passieve RFID-lezer

 

15-20M UHF passieve RFID-lezer over lange afstand 902 ~ 928mhz Frequentiebandverbinding

Als je deze details ziet, maak dan verbinding over JUTAI   PUHF-9-12db Lange afstand UHF RFID   Lezer 15m afstand voor poorttoegangscontrolesysteemtoepassing, u zult meer duidelijk maken hoe het systeem werkt met JUTAI   Toegangscontrolesystemen voor residentiële poorten

UHF-systeem over lange afstand

 

Hoe 15-20M lange afstand UHF passieve RFID-lezer 902 ~ 928mhz frequentieband werken met JUTAI   Software voor toegangscontrolesystemen voor woningen

Lange afstand UHF jutai-systeem

 

Pakket omvat van 15-20M lange afstand UHF passieve RFID-lezer 902 ~ 928mhz frequentieband

 1. 1 stks x lange afstand lezer

 2. 2 stuks x UHF witte kaarten (creditcardformaat)

 3. 1 stks x ijzeren frame beugel

 4. 1 x 9 VDC voedingsadapter

 5. 1 stksx handleiding

 

 

 

 

 

 

 

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

5F, Mingjinhai Industrial Park, Shiyantown, Baoan, Shenzhen, China

E -

jutaigateaccess2@gmail.com

Contact met ons

Telefoon : 86-0755-29573855

- de telefoon : 8613143400257

Werktijd :8:00-18:00(Beijing tijd)

contact us