Handmatige poortafstandsbediening open / dicht / stop voor slagboom

Handmatige poortafstandsbediening open / dicht / stop voor slagboom

Productdetails:

 • Merk:JUTAI
 • Serienummer: BG-RC2
 • Land van herkomst:China
 • Certificaat:CE / FC

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

 • Offerte:Onderhandelen
 • Minimum bestelling: 10
 • Gemiddelde levertijd:monster bestelling 3-4 dagen, normale bestelling 5-10 dagen
 • Betalingsmiddel:TT / Western Union, PayPal
 • Pakket details:1 stks per kartonnen doos
 • Mogelijkheid om te leveren:10000set / maand
Contact met ons

Handmatige poortafstandsbediening   Accessoires voor poortaandrijvingen

De barrière   poort handmatige afstandsbedieningsschakelaar wordt voornamelijk gebruikt in het poortbesturingssysteem om de slagboom open, stop   te bedienen en sluiten. de handmatige afstandsbedieningsschakelaar van de poort heeft een ingebouwde afstandsbedieningzender en de afstandsbedieningontvanger kan de afstandsbediening bedienen. de werkende   staat van de poort, en kan direct worden aangesloten op het poortcontrolepaneel om de handmatige bediening van het openen en sluiten van de poort uit te voeren. JUTAI als leverancier van accessoires voor poortaandrijvingen, die klanten hoogwaardige hardware en de beste service biedt.

 

Technologie parameter van   Handmatige poortafstandsbediening

 1. Spanning: AC220v / AC110V
 2. Toepassing: Gate / Door Remote Control
 3. Werkfrequentie: 418 mhz
 4. Werktype: draadloos en draad
 5. Werktemperatuur: -10 graden tot 70 graden
 6. IP-klasse: IP44
 7. Materiaal: ABS + pc
 8. Kleur: grijs
 9. Externe afstand: 50-100m

 

Maatgegevens van   Handmatige poortafstandsbediening

Handmatige poortafstandsbediening

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Toepassing van   Handmatige poortafstandsbediening

De barrière   poort handmatige afstandsbedieningsschakelaar wordt voornamelijk gebruikt in het poortbesturingssysteem om de slagboom open, stop   te bedienen en sluiten. de handmatige afstandsbedieningsschakelaar van de poort heeft een ingebouwde afstandsbedieningzender en de afstandsbedieningontvanger kan de afstandsbediening bedienen. de werkende   staat van de poort, en kan direct worden aangesloten op het poortcontrolepaneel om de handmatige bediening van het openen en sluiten van de poort uit te voeren.

 

Handmatige poortafstandsbediening   Accessoires voor poortaandrijvingen

Handmatige poortafstandsbediening

Bedrijfsprofiel

JUTAL richt zich als de beste Chinese fabrikant van slagboomaandrijvingen voornamelijk op de ontwikkeling van de giekhekaandrijving, voertuiglusdetector en foto-elektrische straal ter wereld. JUTAL produceert ook alle series slagboompoorten, RFID-seriële lezers draadloze producten voor toegangsoplossingen voor poorten. We hebben bijna 10 jaar ervaring opgedaan in draadloze technologie en in de groothandel in slagboomoperatoren. JUTAL heeft ook zijn eigen fabriek voor slagboomoperatoren die perfecte productielijnen bezit, voornamelijk hoogwaardige slagboom voor parkeren, lusdetector voor voertuigen, eenkanaals voertuigdetector, tweekanaals voertuigdetector, infraroodfotocelveiligheidssensor inclusief bedrade infraroodfotocelbundelsensor , draadloze infrarood fotocel straalsensor, en 180 graden hoek roteren type enkele infrarood fotocel beam detector te plaatsen in productielijn. Een andere productielijn is de serie draadloze RFID-lezers, waaronder 125K lage frequentie lange afstand proximity kaartlezer 1,3 m, 125 K lage frequentie middellange afstand proximity kaartlezer 1 m, UHF lange afstand lezer 9-15 m 2. 45 ghzmicro-wave actieve lange afstand lezer 1-30 m en semi-passieve lange X-afstandskaartlezer, alle JUTAL-hardwareproducten zijn gebouwd rond poorttoegangssysteem, en we bieden een volledig assortiment toegangscontroleoplossingen, parkeerbeheeroplossingen en parkeergeleidingssysteemoplossingen en handmatige poortafstandsbediening open / dicht / Stop voor slagboom. JUTAL houdt zich al jaren aan de drie principes: kwaliteit eerst, continue innovatie en service eerst. Voor al onze producten stellen wij zeer strenge kwaliteitseisen. In die jaren hebben drie van die kernnormen het vertrouwen van onze klanten gewonnen. Daarnaast hebben we professionele technische teams voor service na verkoop en technische ondersteuning. Voor de producten zullen we doorgaan met het upgraden van onze technologieën en het leveren van betere producten voor onze klanten.

 

 

 

gerelateerde producten:

Contact met ons

Nog steeds problemen

Ons hoofdkwartier

Werktijd :
8:00-18:00(Beijing tijd)
FAX :
86-0755-29573855
- de telefoon :
8613480128941(Verwerkingstijd)
Factory Adres :
5F, Mingjinhai Industrial Park, ShiyanTown, BaoAn, Shenzhen, China

Send Us an Email

contact us