Handmatige poort Remote Controller Open / Sluit / Stop voor Barrier Gate

Productdetails
Merk Jutai
Serienummer BG-RC2
Land van herkomst China
Certificaat CE/FC
  Download Datasheet
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Offerte Onderhandelen
Minimum bestelling 10
Gemiddelde levertijd Voorbeeld Bestelling 3-4 dagen, normale bestelling 5-10 dagen
Betalingsmiddel TT/Western Union, PayPal
Pakket details 1 stcs per doos
Mogelijkheid om te leveren 10000set/maand

Handmatige poort Remote Controller   Gate Operator -accessoires

De barrière   Gate Manual Remote Control Switch wordt voornamelijk gebruikt in het poortregelsysteem om de barrièrepoort open te regelen, stop   en sluiten. De handmatige afstandsbedieningsschakelaar van de poort heeft een ingebouwde afstandsbedieningszender en de afstandsbedieningsontvanger kan de afstandsbediening regelen. Het werken   Staat van de poort, en kan rechtstreeks worden aangesloten op het poortcontrolepaneel om de handmatige besturing van de poortopening en sluiting uit te voeren. Jutai als leverancier van gate -operator accessoires, die klanten van hoge kwaliteit hardwares en de beste service bieden.

 

Technologieparameter van   Handmatige poort Remote Controller

  1. Spanning: AC220V/AC110V
  2. Toepassing: poort/deur afstandsbediening
  3. Werkfrequentie: 418 MHz
  4. Werktype: draadloos en draad
  5. Werktemperatuur: -10 graden tot 70 graden
  6. IP -cijfer: IP44
  7. Materiaal: ABS+PC
  8. Kleur: grijs
  9. Afstand op afstand: 50-100m

 

Grootte details van   Handmatige poort Remote Controller

Handmatige poort Remote Controller

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Toepassing van   Handmatige poort Remote Controller

De barrière   Gate Manual Remote Control Switch wordt voornamelijk gebruikt in het poortregelsysteem om de barrièrepoort open te regelen, stop   en sluiten. De handmatige afstandsbedieningsschakelaar van de poort heeft een ingebouwde afstandsbedieningszender en de afstandsbedieningsontvanger kan de afstandsbediening regelen. Het werken   Staat van de poort, en kan rechtstreeks worden aangesloten op het poortcontrolepaneel om de handmatige besturing van de poortopening en sluiting uit te voeren.

 

Handmatige poort Remote Controller   Gate Operator -accessoires

Handmatige poort Remote Controller

Bedrijfsprofiel

Jutal als de beste fabrikant van China Barrier Gate Operator richt zich voornamelijk zijn activiteiten op het ontwikkelen van de Boom Gate -operator, voertuiglusdetector en foto -elektrische straal ter wereld. Jutal produceert ook alle series parkeerbarrièrespoorten, RFID Serials lezers Wireless Products voor Gate Access Solution. We hebben bijna 10 jaar ervaringen verzameld in draadloze technologie en in de groothandelsactiviteiten van de barrièrepoort. Jutal heeft ook zijn eigen Barrier Gate Operator Factory die perfecte productielijnen bezit, voornamelijk omvat hoogwaardige parkeerbarrièrepoort, voertuiglusdetector, eenkanaals voertuigdetector, dual-channel voertuigdetector, infrarood fotoye veiligheidssensor, inclusief bekabelde infrarood bundelsensor , Wireless Infrared Photocell Beam Sensor en 180 graden hoek roteren type enkele infrarood foto -bundeldetector die in productielijn moet worden gebracht. Een andere productielijn is draadloze RFID-lezersreeks, waaronder 125k laagfrequente langeafstand naderheidskaartlezer 1,3 m, 125k laagfrequente middellange afstand proximiteit kaartlezer 1m, uhf langeafstandslezer 9-15m 2. 45 GHzmicro-golf actieve langeafstandslezer 1-30 m 1-30 m 1-30 m, en semi-passieve lange X-afstandskaartlezer, alle Jutal-hardwareproducten zijn gebouwd rond Gate Access System, en we bieden een volledig assortiment toegangscontrole-oplossingen, oplossingen voor parkeerbeheer en parkeergeleidingssysteemoplossingen en handmatige poort Remote Controller Open / Sluit / Sluiten / Stop voor Barrier Gate. Jutal houdt al vele jaren zich aan de drie principes van kwaliteitsvolle, voortdurende innovatie en service eerst. We hebben een zeer strikte kwaliteitsvereiste voor al onze producten. In die jaren hebben drie van die kernstandaarden het vertrouwen van onze klanten gewonnen. Bovendien hebben we professionele technische teams voor after-sales ser-vices en technische ondersteuning voor de producten, we zullen onze technologieën blijven upgraden en bieden we betere producten voor onze klanten.

Standaard Parking RFID -kaartlezer

 

 

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

5F, Mingjinhai Industrial Park, Shiyantown, Baoan, Shenzhen, China

E -

jutaigateaccess2@gmail.com

Contact met ons

Telefoon : 86-0755-29573855

- de telefoon : 8613143400257

Werktijd :8:00-18:00(Beijing tijd)

contact us