Handmatige hekafstandsbediening Open / dicht / stop voor slagboom

Handmatige hekafstandsbediening Open / dicht / stop voor slagboom

Productdetails:

 • Merk:JUTAI
 • Serienummer: BG-RC2
 • Land van herkomst:China
 • Certificaat:CE / FC

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

 • Offerte:Onderhandelen
 • Minimum bestelling: 10
 • Gemiddelde levertijd:steekproeforde 3-4 dagen, normale orde 5-10days
 • Betalingsmiddel:TT / Western Union, PayPal
 • Pakket details:1 stuks per kartonnen doos
 • Mogelijkheid om te leveren:10000set / maand
Contact met ons

Handmatige poortafstandsbediening   Gate Operator Accessoires

De barrière   poort handmatige afstandsbedieningsschakelaar wordt voornamelijk gebruikt in het poortbesturingssysteem om de slagboom te bedienen open, stop   en sluiten.De handmatige afstandsbedieningsschakelaar van de poort heeft een ingebouwde afstandsbedieningzender en de ontvanger van de afstandsbediening kan de afstandsbediening bedienen.De werking   status van de poort, en kan direct worden aangesloten op het poortbedieningspaneel om de handmatige bediening van het openen en sluiten van de poort uit te voeren. JUTAI als leverancier van accessoires voor poortaandrijvingen, die klanten hoogwaardige hardware en de beste service bieden.

 

Technologieparameter van   Handmatige poortafstandsbediening

 1. Spanning: AC220v / AC110V
 2. Toepassing: Gate / Door Remote Control
 3. Werkfrequentie: 418mhz
 4. Werktype: Draadloos en draad
 5. Werktemperatuur: -10 graden tot 70 graden
 6. IP-klasse: IP44
 7. Materiaal: ABS + PC
 8. Kleur: grijs
 9. Externe afstand: 50-100m

 

Maat Details van   Handmatige poortafstandsbediening

Handmatige poortafstandsbediening

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Toepassing van   Handmatige poortafstandsbediening

De barrière   poort handmatige afstandsbedieningsschakelaar wordt voornamelijk gebruikt in het poortbesturingssysteem om de slagboom te bedienen open, stop   en sluiten.De handmatige afstandsbedieningsschakelaar van de poort heeft een ingebouwde afstandsbedieningzender en de ontvanger van de afstandsbediening kan de afstandsbediening bedienen.De werking   status van de poort, en kan direct worden aangesloten op het poortbedieningspaneel om de handmatige bediening van het openen en sluiten van de poort uit te voeren.

 

Handmatige poortafstandsbediening   Gate Operator Accessoires

Handmatige poortafstandsbediening

Bedrijfsprofiel

JUTAL als de beste Chinese fabrikant van slagboomhekken richt zijn activiteiten voornamelijk op de ontwikkeling van de giekhekaandrijving, voertuiglusdetector en foto-elektrische straal ter wereld. JUTAL produceert ook alle serie slagboompoorten, RFID-seriële lezers, draadloze producten voor poorttoegangsoplossingen. We hebben bijna 10 jaar ervaring opgedaan in draadloze technologie en in de groothandel in slagboomoperatoren. JUTAL heeft ook een eigen fabriek voor slagboomaandrijvingen die perfecte productielijnen bezit en omvat voornamelijk hoogwaardige slagboomhekken, voertuiglusdetectoren, enkelkanaals voertuigdetectoren, tweekanaals voertuigdetectoren, infrarood-fotooogveiligheidssensor, inclusief bedrade infraroodfoto-oogbundelsensor , draadloze infrarood fotocel beam sensor, en 180 graden hoek roteren type enkele infrarood photoeye beam detector om in de productielijn te worden gezet. Een andere productielijn is de draadloze RFID-lezerserie, waaronder 125K laagfrequente langeafstandskaartlezer 1,3 m, 125K laagfrequente middellange afstandskaartlezer 1 m, UHF langeafstandslezer 9-15 m 2. 45ghzmmicro-wave actieve langeafstandslezer 1-30m en semi-passieve kaartlezer voor lange afstanden, alle JUTAL-hardwareproducten zijn gebouwd rond een toegangssysteem voor poorten, en we bieden een volledig assortiment oplossingen voor toegangscontrole, parkeerbeheeroplossingen en parkeergeleidingssysteemoplossingen en handmatige poortafstandsbediening Open / Close / Stop voor Barrier Gate. JUTAL houdt zich al vele jaren aan de drie principes van eerst kwaliteit, continue innovatie en eerst service. Voor al onze producten hebben wij een zeer strenge kwaliteitseis. In die jaren hebben drie van die kernnormen het vertrouwen van onze klanten gewonnen. Daarnaast hebben we professionele technische teams voor service na verkoop en technische ondersteuning. Voor de producten blijven we onze technologieën upgraden en betere producten leveren aan onze klanten.

 

 

 

gerelateerde producten:

Contact met ons

Nog steeds problemen

Ons hoofdkwartier

Werktijd :
8:00-18:00(Beijing tijd)
FAX :
86-0755-29573855
- de telefoon :
8613480128941(Verwerkingstijd)
Factory Adres :
5F, Mingjinhai Industrial Park, ShiyanTown, BaoAn, Shenzhen, China

Send Us an Email

contact us