Gate Access Bluetooth -lezer

Productdetails
Merk Jutai
Serienummer BR-4M
Land van herkomst Shenzhen, China
Certificaat CE, FCC
  Download Datasheet
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Offerte Onderhandelen
Minimum bestelling 1
Gemiddelde levertijd 1-50 paar, binnen 7 dagen
Betalingsmiddel T/T, PayPal, Western Union
Pakket details 1pair één doos, 100pair één doos
Mogelijkheid om te leveren 6000/per maand

Gate Access Bluetooth Reader  

Gate Access Bluetooth-lezer Jutai BR-4 4M Mid-range Bluetooth-kaartlezer is zeer geschikt voor het handsfree toegangssysteem van rollende deuren. De buitenstabiele afstand kan 4 meter bereiken. Het is uitgerust met jutai (modus: id-8) ultra-lage power bluetooth-kaart. Bovendien kan Jutai de BR-4 Middle Range Bluetooth-kaartlezer onafhankelijk van 128 ID-nummers opslaan, het is niet nodig om een ​​extra controlebord te gebruiken, de ene is gemakkelijk te installeren en de andere is om de kosten te verlagen. Al onze ID -nummers kunnen in de lezer in één keer worden opgeslagen via de computersoftware. U kunt ook enkele ID toevoegen en verwijderen via de Jutai Mobile App, die de arbeidskosten aanzienlijk bespaart bij het latere onderhoud van de zaak; Bovendien, alle Juta ' S Bluetooth-kaartleessystemen nemen codering-anti-copy-technologie aan en klanten kunnen hun eigen onafhankelijke wachtwoorden vrij instellen. (Het wachtwoord van de lezer en de kaart moeten één-op-één zijn om te werken), waardoor kanaalleveranciers met elkaar samenwerken en de economische voordelen van distributeurs en systeemintegrators beschermt. Middle Range Bluetooth -lezer of     4m stabiele afstand Bluetooth -lezer,   Standalone Bluetooth -lezer.

Shenzhen Jutai Comm   Co., Ltd.,   Opgericht in 2012, met een geregistreerd kapitaal van 2 miljoen, is een hightech onderneming die productie, onderzoek en ontwikkeling, productie en verkoop integreert. De oprichters van het bedrijf hebben meer dan 10 jaar werkervaring in het onderzoek en de ontwikkeling, evenals de verkoop van RF -producten. In het begin, Jutai   Richt zich voornamelijk op de ontwikkeling van een reeks kaartlezer van lage frequentie tot microgolf, waaronder 125 kmHz, 13,56 kmHz, 868-915 kmHz, microgolf 2,45 kmHz en semi-actief 125k & 2.45 g. Als de ontwikkeling van de markt breiden we een reeks draadloze infraroodbeveiligingsdetectieapparatuur uit voor toegangscontrole, op basis van onze zelf ontwikkelde hardware RF-producttechnologie. Familiegroep met fotocell omvat bekabelde fotocel met een detectieafstand van 20 meter, draadloze fotocelsensor, draadloze roteerbare infraroodsensor en reflecterende foto -elektrische bundelsensor. Om de diepgaande toepassing van het project te bevorderen, hebben we bovendien ook een reeks software- en hardware-oplossingen uitgebreid over industriële toepassingen. De projectoplossingen die we hebben ontwikkeld, omvatten voornamelijk parkeerbeheersysteem, kaartlezer toegangscontrolesysteem, bezoekersbeheersysteem (lovehome   oplossing), automatische deurtoegang op afstand (Gatelink Solution) en de ontwikkeling van de grootschalige cloudsoftware Managementplatform (Jutai Clouds -oplossing).

Klantfilosofie

Jutai   Producten en oplossingen zijn verwelkomd door veel landen over de hele wereld, met de inspanningen van bedrijf ’ S -team, en de kwaliteit van de producten en onze service hebben unanieme lof gewonnen van buitenlandse klanten. We zijn toegewijd aan het verenigen van klanten in verschillende landen om te werken aan de diepgaande uitbreiding van gelokaliseerde verkoop- en relatieverkoopnetwerk, evenals gelokaliseerde technische ondersteuning en after-sales service. We willen graag werken met klanten in hun eigen gelokaliseerde merkactiviteiten om samen met klanten te ontwikkelen en te groeien. Klanten ’ Succes is ons succes.

Kwaliteitscontrole:

Voor alle hardware & Softwareproducten, vóór verzending, voeren we strikte 100% kwaliteitscontrole uit, van grondstoffen, semi-afgewerkte producten, geproduceerde producten, afgewerkte producten, technische parameters testen naar functioneel testen. We missen geen details, omdat we diep begrijpen dat we kunnen overleven in de wrede marktconcurrentie en het bedrijf zal sterker zijn, alleen als de eindklanten tevreden zijn met de kwaliteiten.

Productdienst:

Jutai   zijn toegewijd aan het opzetten van een compleet technisch ondersteuningssysteem, de overeenkomstige technische ondersteuning en begeleidingsdiensten worden gedurende het gehele verkoopproces geleverd, waaronder pre-sales, in-sales en after-sales. Voor pre-sales zal ons zakelijke personeel klanten gedetailleerde en doordachte productfunctie-uitleg geven. Voor after-sales geven onze trainingsingenieurs product op afstand op afstand en bieden ze on-site installatierichtlijnen voor klanten. Als klanten vragen hebben, kunnen ze nadenken over ons technische ondersteuningsteam. We zullen snel reageren en problemen efficiënt oplossen. Voor productproblemen bieden we   Hardware Elektronische theoretische onderhoudsbegeleiding in detail. Voor eenvoudige vragen zullen we klanten helpen om de reparaties lokaal te voltooien om de volledige tijd en kosten na de verkoop te verkorten en de eindklant te verbeteren ’ s ervaring van onze service.   Gate Access Bluetooth -lezer

Gate Access Bluetooth -lezer

Product lijst

Bluetooth -lezer

Installatie en toepassing

Bluetooth Long Range Reader

Technische parameters

Allerlei lezer

Definitie van bedrading

Middle Range Reader

Bedradingsschema   (Referentie voor toegangscontrole))

middle range bluetooth reader

Bedradingsschema   (Loop Trigger Funciton Referentie)

RFID reader

Bluetooth -kaart   Technische parameters

RFID standalone reader

 

 

Tel: +8613043479091
E -mail: jutaigateaccess2@gmail.com
of: sales15@jutairfid.com
WhatsApp: +8613043479091
WeChat: Rovien   Jutai   Verkoop   13043479091
Www: http: //jutaigateaccess.com

gerelateerde producten

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

5F, Mingjinhai Industrial Park, Shiyantown, Baoan, Shenzhen, China

E -

jutaigateaccess2@gmail.com

Contact met ons

Telefoon : 86-0755-29573855

- de telefoon : 8613143400257

Werktijd :8:00-18:00(Beijing tijd)

contact us