JUTAI Lange afstand UHF RFID actieve lezer bevat actieve tags

Productdetails
Merk JUTAI
Serienummer JTBR-8
Land van herkomst Shenzhen, China
Certificaat CE, FCC
  Download Datasheet
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Offerte Onderhandelen
Minimum bestelling 1
Gemiddelde levertijd 1-50 paar, binnen 7 dagen
Betalingsmiddel T / T, PayPal, Western Union
Pakket details 1 paar een doos, 100 paar een doos
Mogelijkheid om te leveren 6000 / per maand

Hoe zit het met   de JUTAI   Lange afstand UHF RFID actieve lezer inclusief actieve tags?  

JUTAI   Bluetooth Reader is gebaseerd op de meest geavanceerde Bluetooth-technologie ter wereld gecombineerd   , met de kenmerken van optische excitatie en nauwkeurige positionering, en kaartlezer voor ontwikkelingsafstanden alleen voor toepassing op parkeerterreinen.

Voordelen

  1.   Innovatie in technische oplossingen

De Bluetooth-kaart van een ander merk op de markt heeft meestal een batterijduur van ongeveer 6 maanden, en een betere kan ongeveer 12 maanden worden gebruikt.

Maar de Bluetooth-kaart geproduceerd door JUTAI, het hele ontwerpconcept is volledig vanuit het perspectief van een laag stroomverbruik.
Met conventionele Bluetooth-kaarten kan onze batterijduur langer dan anderhalf jaar worden gebruikt. De door JUTAI ontworpen kaart met ultralaag stroomverbruik kan een superlange levensduur van de batterij hebben, die kan worden gebruikt   minimaal 2,5 jaar. (Batterij model CR2032, merk: Panasonic, standaard één kaart met 2 batterijen);

 

2.   JUTAI-kaart erg moeilijk te kopiëren

De Bluetooth-kaart van een ander merk op de markt heeft lage chipkosten en een laag coderingsniveau.

JUTAI Bluetooth-kaart maakt gebruik van een hoogwaardige coderingstechnologie, dus JUTAI Blue Cards is moeilijker te kopiëren, dus onze blauwe kaarten kunnen het beveiligingsniveau van de hele gemeenschap verbeteren. En daarnaast kunnen vastgoedbedrijven gemakkelijk winst maken.

 

3.   Alomvattend kostenbesparend

Na vele jaren van technologische neerslag en accumulatie heeft JUTAI een zeer rijke ervaring op het gebied van radiofrequentie. We doen R & D en productie van alle series van stabiele en betrouwbare rfid-lezers over lange afstanden. En verkoop rechtstreeks aan groothandelaren of projecten in het buitenland,   dus we kunnen een absoluut voordeel hebben in de kosten.

 

4. Uitbreiding van de productielijn

JUTAI ontwerpt niet alleen een reeks kaartlezers voor lange afstanden, maar we breiden ook het cloudtoegangscontrolesysteem grondig uit, dat klanten een reeks complete hardware- en softwareoplossingen kan bieden, en de productversleutelingstechnologie verder uitbreiden om maximale veiligheid te garanderen. , Om het willekeurig kopiëren van kaarten te voorkomen en klanten te beschermen ' economische belangen.

 

4.   Kan VKOOL explosiebestendig membraan doordringen

We gebruiken een auto met VKOOL explosieveilige metalen folie voor de kaartleestest. De kaart wordt in de auto geplaatst, het raam is gesloten, er wordt snel met de auto gereden en de JUTAI Bluetooth-kaartlezer kan de kaart snel lezen binnen een bereik van ongeveer 10 meter. Nadat het kaartnummer is verzameld door de JUTAI Bluethooth-lezer, wordt het snel gedetecteerd en verwerkt en wordt het kaartnummer snel naar de besturingskaart verzonden, zodat de auto met hoge snelheid door de slagboom kan gaan, maar zonder de auto te stoppen.

 

5.   Kan snelle auto detecteren

De JUTAI Bluetooth-kaartlezer maakt gebruik van een uniek chipcontroleprogramma, dus het heeft een zeer snelle respons. Wanneer de auto met een snelheid van 60 km / u de lezer passeert, kan onze lezer snel reageren en de kaartinformatie verzamelen. , Waardoor de barrière wordt geopend en het algehele comfortgevoel wordt verbeterd.

 

6. Regenachtige dagtoepassing, vermijd nat worden door regen, verminder het risico op diefstal

Veel landen in Zuidoost-Azië hebben veel onweersbuien. Voor traditionele korte afstandskaarten moet u de auto stoppen, het raam naar beneden rollen en uw hand uitsteken om de kaart te lezen. Op deze manier worden onze kleren snel nat en bovendien kunnen we door mensen worden gepakt als we het raam schudden. Deze onveilige verborgen gevaren kan de JUTAI Bluetooth-kaartlezer gemakkelijk oplossen.

Specificaties

 

Werkspanning

DC 12-24V / 2A

Werkstroom

< 500mA

Bedrijfstemperatuur

-20 ~ + 60 ° C

Werkvochtigheid

5% ~ 90%

Waterdicht en stofdicht cijfer

IP65

Ontvang gevoeligheid

-110dbm

Seriële communicatiebaudrate

9600bps, n, 8,1

Communicatie-interface

RS485, WIEGAND26 / WIEGAND34, RS232 (optioneel)

werkfrequentie

433MHz

Herkenningssnelheid

60km / h (max)

Card leesinterval

1S-15S   (Verstelbaar)

Card leesafstand

1-15M

Herkenningshoek

< 60 °

 

 

Productweergave

 JUTAI Lange afstand UHF RFID actieve lezer bevat actieve tags JUTAI Lange afstand UHF RFID actieve lezer bevat actieve tags JUTAI Lange afstand UHF RFID actieve lezer bevat actieve tags

 

JUTAI Lange afstand UHF RFID actieve lezer bevat actieve tags

Jutai Long Range UHF RFID Active Reader omvat Actives-tags

JUTAI Long Range UHF RFID Active Reader include actives tags

 

 

Octrooicertificaat

 JUTAI Long Range UHF RFID Active Reader include actives tags

 

 

Jutai   bedrijfsinformatie

 JUTAI Long Range UHF RFID Active Reader include actives tags JUTAI Long Range UHF RFID Active Reader include actives tags JUTAI Long Range UHF RFID Active Reader include actives tags

 

E-mail:   s*****6@**.com
WhatsApp: +8618377189447
Skype: +8618377189447
Wechat: +8614795649447
Facebook: +8618377189447

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

5F, Mingjinhai Industrial Park, ShiyanTown, BaoAn, Shenzhen, China

E -

duanjixing2008@gmail.com

Contact met ons

Telefoon : 86-0755-29573855

- de telefoon : 8613480128941

Werktijd :8:00-18:00(Beijing tijd)

contact us