Beheersysteem voor parkeerbarcodes

2020-05-15

Beheersysteem voor parkeerbarcodes

 

Het JUTAI-parkeerbeheersysteemproduct onderscheidt zich door prestaties en speelt een belangrijke rol bij het maken van een probleemloos proces. Degenen die bij ons gebruikmaken van parkeerfaciliteiten, worden zeer gewaardeerd. Onze producten zitten boordevol gebruiksvriendelijke software die handig in gebruik en eenvoudig te installeren is. Zijn weerbestendige eigenschap en stevigheid hebben vele harten gewonnen.

 

Invoer Lane

Het volledige parkeerticketsysteem van JUTAI begint met een inrijlaan. Bij binnenkomst bevindt een slagboomarm zich omlaag, wat vereist dat de Parker actie onderneemt bij de toegangsterminal of maandelijkse toegangscontrole van de gebruiker tot de opening van de poortarm.

Beheersysteem voor parkeerbarcodes

  1. Een voorbijgaande Parker op het toegangsstation kan op een knop drukken om een ​​barcodeticket te nemen (barcode-poortinvoersysteem). Wanneer een knop wordt ingedrukt, wordt een gecodeerde tijdgestempelde barcode afgedrukt met aangepaste tekst, het ticketnummer en de datum en tijd van binnenkomst. Die ticketinformatie wordt ook geregistreerd in JUTAI Parking Management Software, waarna de slagboomarm wordt geopend.
  2. Een maandelijkse Parker hun toegangskaart ter goedkeuring voorleggen. Nadat de identificatie is goedgekeurd voor de datum, tijd en locatie, worden de kaarttransactiegegevens geregistreerd in JUTAI Parking Management Software, waarna de slagboomarm wordt geopend.

Bekijk de configuratieopties van het parkeerticketingsysteem, inclusief toegangsterminal met kaartjesautomaat, toegangskaartlezer en inloggegevens (RFID of lange afstand), plus slagboompoorten.

 

Betaalautomaat parkeren

Voor handmatige oplaadopties voor kassamedewerkers kan een kassier-pc worden geconfigureerd om een ​​kaartje bij te werken dat als betaald moet worden gemarkeerd voor gebruik in de uitrijstrook, of om een ​​uitrijkaart af te drukken om geldig te zijn voor de uitgangsterminal binnen een bepaalde periode vanaf de betaling in het centrum. De kassier-pc heeft de mogelijkheid om tickets te beoordelen, kortingen toe te passen zoals kortingsbonnen of rechtstreeks via de kassier-pc een korting toe te passen.

Beheersysteem voor parkeerbarcodes

  1. Uitrijstrook betalen : Bij het verlaten van de uitgang rijden parkeerders elk uur naar de uitgang Manual Pay Station en geven het kaartje aan de bewaker, en de bewaker scant het kaartje door een barcodescanner die is aangesloten op het PMS en contant geld ophaalt. De laadgegevens worden weergegeven en opgeslagen in de kassa. Na bevestiging van de betaling gaat de uitgang automatisch open.

Beheersysteem voor parkeerbarcodes

  1. Centrale betaling : de operator bij het betaalpunt in het centrum voor het innen van het parkeertarief, na betaling geeft de operator het ticket terug aan de chauffeur, dit uitrijkaart moet worden geldig voor de uitgangsterminal binnen een bepaalde tijd vanaf de betaling in het centrum geeft de chauffeur het ticket terug aan de uitgangsterminal en het uitgangshek gaat open.

Beheersysteem voor parkeerbarcodes

 

Verlaat Lane

Het geeft elk uur parkeerbarcodetickets uit om toegang te krijgen tot de parkeerplaatsen. Terwijl seizoensparkeerders toegang krijgen via zelfbediening door hun kaart dicht bij de lezer te vegen, d.w.z. ingebouwd in het Entry / EXIT Station, of zonder te stoppen binnenkomen / vertrekken als de tag van het raamscherm wordt gelezen door de externe lange-afstandslezer. Normaal gesproken is het in / uit-station gekoppeld aan een slagboom, lusdetector en optionele apparaten, afhankelijk van de locatievereisten.

Exit-terminal: de compacte exit-terminal identificeert tijdelijke gebruikers door een barcodeticket te lezen en te valideren,   een andere abonnementhouder door het inlezen van de paskaart.

Beheersysteem voor parkeerbarcodes

Werkschema voor het beheer van het parkeerbarcode-ticketbeheersysteem

Parking barcode ticket management system

 

PMS-systeemsoftware

Parking barcode ticket management system

Parking barcode ticket management system

 

 

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over de configuratieopties van het parkeerticketsysteem of poortcontrolesystemen, inclusief kaartjesautomaten, toegangskaartlezer, RFID of lange afstand, voertuiglusdetector, voertuigtelsysteem en slagboompoorten.

 

Neem voor meer productinformatie contact met mij op:

Juli Xu

verkoop specialist

Mobiel: 0086-15778018527

Whatsapp: 0086-15778018527

Skype: Juli Xu

E-mail: jutai*****2@**.com

        s*****5@**.com

WeChat: JuliXu15

Het delen van deze post:

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

5F, Mingjinhai Industrial Park, Shiyantown, Baoan, Shenzhen, China

E -

jutaigateaccess2@gmail.com

Contact met ons

Telefoon : 86-0755-29573855

- de telefoon : 8613143400257

Werktijd :8:00-18:00(Beijing tijd)

contact us