JUTAI PR-2S Actieve langeafstandskaartlezer en smarttag

2020-03-24

Waarom JUTAI-merk PR-2S actieve langeafstandskaartlezer en smarttag   werkt zo goed?

JUTAI PR-2S als RFID-lezer,   We bieden klanten verschillende RFID-kaartlezeroplossingen, waaronder 13,56 Mhz korte afstand   lezer, 125Khz   middel   bereiklezer, lange afstand   UHF-kaartlezer en   2,45 G hz   actieve lange-afstandslezer .   JUTAI 2.45Ghz actieve lange-afstandslezer wordt vaak gebruikt in de   parkeerbeheersysteem.   Volgens de site-omgeving, The   PR-2S lezer   kan   bereiken 30 meter verstelbaar.

JUTAI PR-2S RFID-lezer

PR-2s-lezer kan de muur binnendringen, Vkool, zonnefilm, volledig handsfree, zodat klanten de ramen op regenachtige dagen niet hoeven te openen, nat worden door regen vermijden, het risico op autodiefstal bij de ingang aanzienlijk verminderen, is het toegangsbeheer voor parkeerplaatsen, personeelsbeheer, vrachtvolgsystemen en andere toepassingen de ideale oplossing.

 

Voordelen JUTAI PR-2S Reader

· Antenne onafhankelijk

De meeste kaartlezers op de markt zijn geïntegreerd met de antenne, maar dit verhoogt de   aanzienlijk onderhoudskosten   en de moeilijkheid van reparatie. JUTAI durfde de antenne en het bedieningspaneel te scheiden van de kaartlezer zelf,   sterk verminderen van reparatiekosten en vermogensdissipatie.

· DIP-instelling

PR-2s heeft de functie van DIP-kiesaanpassing, die onafhankelijk de leesafstand, Weigand-instelling, lusdetectorselectie en uploadtijd van kaartnummer, en anti-herlezingstijd enz. Kan regelen. Het kan worden aangepast volgens verschillende vereisten zonder extra computer software operatie.

RFID-lezer

· Lezerafstand aangepast

JUTAI ' De leesafstand van de PR-2s-lezerskaart is instelbaar van 1 tot 25 meter, en de juiste leesafstand van de kaart kan worden aangepast door de DIP in te stellen om aan de verschillende behoeften van klanten te voldoen. Werkte met JUTAI ID-24 smart tag, de leesafstand van de lezer is stabieler.

· Slimme tag kan ’ t worden gekopieerd

ID-24 smart tag can ’ t worden gekopieerd en zijn zeer veilig. Het kan de gebruiker een sterk gevoel van veiligheid geven.

RFID

· Blok

In vergelijking met de traditionele plastic hoes is de   harde schaal hoes   heeft de functie van gemakkelijk onderhoud en betere bescherming van het product, geen afval en geen kostenverhoging.

RFID

· IP65 waterdichtheid

Onze kaartlezer met   IP65   waterdichte kwaliteit, kan perfect werken in regenachtige dagen, geen extra accessoires, het kan uw kosten besparen.

RFID

· Lusdetectorfunctie) optioneel)

Het voertuig kan worden beheerd door de functie van inductieve lusdetectoren om de storing te verminderen en de deur te openen. Het   JUTAI PR-2S actieve lange-afstandslezer   beschikt over een aardingsmogelijkheid voor gebruik met onze   voertuiglusdetectoren. Voor sommige speciale toepassingen kunt u verbinding maken met de   aardlusdetector. Wanneer het voertuig naar de   wordt gedrukt grond   lusspoel, de   kaart kan werken   met de kaartlezer, waardoor het hele systeem zeer betrouwbaar en veilig is.

RFID

· Lange levensduur,   twee jaar garantie

 

· Met Wiegand-interface

De JUTAI PR-2S met   Wiegand 26 of Wiegand 34   stelt klanten in staat om direct te integreren met   bestaand toegangscontrolesysteem.

RFID

· Producten Pakket

Strikte verpakking moet ervoor zorgen dat de producten perfect bij onze klanten kunnen komen en effectief kunnen werken. JUTAI heeft een professionele kwaliteitsinspectie-afdeling en verpakkingsafdeling, en   besteedt veel aandacht aan kwaliteitscontrole en verpakkingsmaterialen.

RFID

RFID

Wij zijn van mening dat u zeer tevreden zult zijn over onze kwaliteit en service! Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze website of neem contact met ons op:

Shenzhen JUTAI comm co., Ltd.  
Naam: Miki Elice
E-mail: sales16@jutairfid.com
Whatsapp: +8618377189447
Skype:     +8618377189447
Wechat: +8614795649447
Facebook: +8618377189447
Website:   www.jutaigateaccess.com       www.jutairfid.com

 

Het delen van deze post:

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

5F, Mingjinhai Industrial Park, Shiyantown, Baoan, Shenzhen, China

E -

jutaigateaccess2@gmail.com

Contact met ons

Telefoon : 86-0755-29573855

- de telefoon : 8613143400257

Werktijd :8:00-18:00(Beijing tijd)

contact us