JUTAI PR-2S Actieve langeafstandskaartlezer en infolabel

Waarom JUTAI merk PR-2S actieve langeafstandskaartlezer en slimme tag   werkt zo goed?

JUTAI PR-2S als RFID-lezer,   We bieden klanten verschillende RFID-kaartlezeroplossingen, waaronder 13,56 Mhz short-range   lezer, 125 Khz   gemiddeld   afstandslezer, lange afstand   UHF-kaartlezer en   2,45 G hz   actieve lezer voor lange afstanden .   JUTAI 2,45 Ghz actieve lange afstand lezer wordt vaak gebruikt in de   parkeerbeheersysteem.    Volgens de site-omgeving, The   PR-2S-lezer   kan   bereiken 30 meter verstelbaar.

JUTAI PR-2S RFID-lezer

PR-2s-lezer kan de muur, Vkool, zonnefilm, volledig handsfree doordringen, zodat klanten de regen niet hoeven te openen op regenachtige dagen, voorkomen dat ze nat worden door regen, het risico op autodiefstal bij de ingang aanzienlijk verminderen, is het toegangsbeheer voor parkeerplaatsen, personeelsbeheer, vrachtvolging en andere toepassingen een ideale oplossing.

 

JUTAI PR-2S Reader Voordelen

 · Antenne onafhankelijk

De meeste kaartlezers op de markt zijn geïntegreerd met de antenne, maar dit verhoogt de   aanzienlijk onderhoudskosten   en de moeilijkheidsgraad van reparatie. JUTAI durfde de antenne en de besturingskaart van de kaartlezer zelf te scheiden,   reparatiekosten en vermogensverlies sterk verminderen.

 · DIP-instelling

PR-2s heeft de functie van DIP-kiesaanpassing, die onafhankelijk de leesafstand, Weigand-instelling, lusdetectorselectie en kaartnummeruploadtijd en anti-herleestijdinstelling enz. Kan regelen. Het kan worden aangepast aan verschillende vereisten zonder extra computer software operatie.

RFID-lezer

 · Lezerafstand aangepast

JUTAI ' s PR-2s leesafstand voor kaartlezers is instelbaar van 1 tot 25 meter, en de juiste leesafstand voor kaarten kan worden aangepast door de DIP te kiezen om aan de verschillende behoeften van klanten te voldoen. Werkte met JUTAI ID-24 slimme tag, de leesafstand van de lezer is stabieler.

 · Slimme tag kan ’ t worden gekopieerd

ID-24 slimme tag kan ’ t worden gekopieerd en zijn zeer veilig. Het kan de gebruiker een sterk gevoel van veiligheid geven.

RFID

 · Blok

Vergeleken met de traditionele plastic hoes is de   harde schaal hoes   heeft de functie van gemakkelijk onderhoud en betere bescherming van het product, geen afval en geen kostenverhoging.

RFID

 · IP65 waterdichtheid

Onze kaartlezer met   IP65   waterdichte kwaliteit, kan perfect werken in regenachtige dagen, geen extra accessoires, het kan uw kosten besparen.

RFID

 · Loop detector functie (optioneel (

Het voertuig kan worden beheerd door de inductieve lusdetectorenfunctie om de storing te verminderen en de deur te openen. De   JUTAI PR-2S actieve langeafstandslezer   beschikt over een aardingsmogelijkheid voor gebruik met onze   lusdetectoren voor voertuigen. Voor sommige speciale toepassingen kunt u verbinding maken met de   aardlus detector. Wanneer het voertuig wordt ingedrukt naar de   gemalen   lusspoel, de   kaart kan gaan werken   met de kaartlezer, wat het hele systeem zeer betrouwbaar en veilig maakt.

RFID

 · Lange levensduur,   twee jaar garantie

 

 · Met Wiegand-interface

De JUTAI PR-2S met   Wiegand 26 of Wiegand 34   stelt klanten in staat om rechtstreeks te integreren met   bestaand toegangscontrolesysteem.

RFID

 · Producten pakket

Strikte verpakking is om ervoor te zorgen dat de producten perfect bij onze klanten kunnen komen en effectief kunnen werken. JUTAI heeft een professionele kwaliteitsinspectie en verpakkingsafdeling en   besteedt veel aandacht aan kwaliteitscontrole en verpakkingsmaterialen.

RFID

RFID

Wij zijn van mening dat u zeer tevreden zult zijn over onze kwaliteit en service! Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze website of neem contact met ons op:

Shenzhen JUTAI comm co., Ltd.  
Naam: Miki Elice
E-mail: sales16@jutairfid.com
Whatsapp: +8618377189447
Skype:     +8618377189447
Wechat: +8614795649447
Facebook: +8618377189447
Website:   www.jutaigateaccess.com       www.jutairfid.com

 

Het delen van deze post:

Stuur ons een e-mail

Werktijd :
8:00-18:00(Beijing tijd)
Fax :
86-0755-29573855
Telefoon :
8613480128941(Verwerkingstijd)
Factory Adres :
5F, Mingjinhai Industrial Park, ShiyanTown, BaoAn, Shenzhen, China
contact us