Infraroodstraalsensor 1-20M detectiebereik

Wat is een infrarood fotocelsensor? Foto-elektrische veiligheidssensoren voor de veiligheid van het personeel Samen met de geschikte veiligheidscontroles zorgen actieve foto-elektrische beveiligingen zoals veiligheidssensoren en veiligheidslichtschermen ervoor dat een stop wordt toegepast bij detectie van ongeoorloofde toegang of wanneer iemand in een gevarenzone reikt. IR-20M infraroodstraal   sensor met 20m afstand voor schuifpoort.
 

IR-20M infrarood fotocelsensor met 1-20m afstand voor schuifpoort wordt veel gebruikt in het toegangscontrolesysteem voor schuifdeuren. Infraroodfotostraal wordt meestal aan beide zijden van de schuifdeur geïnstalleerd. De ene kant is het zendende uiteinde en de andere kant is het ontvangende uiteinde. Wanneer de infraroodstraal de persoon of de auto passeert en een signaal afgeeft aan het schuifdeurcontrolesysteem, is het schuifdeurcontrolesysteem beter dan het signaal dat wordt afgegeven door de infraroodstraling, het houdt de deur in een open deur , om de veiligheid van mensen of auto's te garanderen. ' Het beste is de infraroodstraal   te plaatsen sensor zo dicht mogelijk bij de poort om de kans hierop te verkleinen.

Infraroodstraalsensor 1-20M detectiebereik
JUTAI ' s infraroodstraal   sensor installatie is zeer eenvoudig, het is compatibel met 12VAC / DC en 24VAC / DC spanning, ongeacht het voltage van uw deurmachine, een product kan gemakkelijk worden gehanteerd, waardoor de voorraaddruk wordt verlaagd. Bovendien, Haotai ' s infraroodstraling ondersteunt een-op-een werkende staat en een-op-veel werkende staat. Als de case een-op-een is, bieden we een jumper cap. Plaats gewoon de jumperkap volgens onze gebruiksaanwijzing. De locatie en de bedrijfsstroom in AC-modus maken het gemakkelijk om de gewenste functionele modus te implementeren.

Infraroodstraalsensor

Technologieparameter:

Stroomvoorziening

12/24 (VAC / VDC)

Max. Bereik

20 meter (binnen of buiten)

Opera temperatuur

-10- + 60 ℃

Max.TX werkstroom

25mA

Max. RX werkende stroom

35mA

Max. Relaiscontact

Max. 500 mA   e 48Vac / dc

IP-tarief

IP55

 

Kenmerken:

1. infraroodstraal   sensor / enkele straal detector wordt gebruikt voor automatische schuifdeur, roldeur, garagedeur ramen etc.

2. Bestaat uit een zender en een ontvanger, en de geïntegreerde kan infraroodstraal produceren. Smalle infraroodstraal (I of II) kan onderbreking door extern licht voorkomen.

3. Zelfs geïnstalleerd op lage hoogte (20-40 cm van de vloer), kan de detectieafstand ook worden gegarandeerd (2-20 meter).

4. De IR-20   Infraroodstraalsensor 1-20M detectiebereik biedt een zelfdetecterende functie voor de schuifdeuren.Zodra de zelfdetecterende straal wordt onderbroken, stopt de deur met sluiten en keert snel terug naar de maximale breedte.De deur zal opengaan totdat de detecterende straal is hervat. Wanneer de deur volledig sluit, wordt de detecterende straal ongeldig.

Infraroodstraalsensor 1-20M detectiebereik

Infraroodstraalsensor 1-20M detectiebereik

Infraroodstraalsensor Toepassingsgebieden:

Veiligheidsbarrière voor de slagboom
schuifpoort
Gate opener systeem
Beveiligingsalarmen en waarschuwingssysteem
Huis beveiliging
gate operator veiligheidsaccessoires

 

Meer infraroodstraal   sensor / / infrarood poortsensoren / foto-elektrisch   schakelaar   sensor /   foto-elektrisch   licht   sensorproducten, pls   contact:

Gmail:   jutaisales3@gmail.com
Whatsapp:   (+86) 13713836456
Wechat:   (86) 18172089004
Skype : (+ 86) 18172089004

 

Het delen van deze post:

Stuur ons een e-mail

Werktijd :
8:00-18:00(Beijing tijd)
Fax :
86-0755-29573855
Telefoon :
8613480128941(Verwerkingstijd)
Factory Adres :
5F, Mingjinhai Industrial Park, ShiyanTown, BaoAn, Shenzhen, China
contact us