Infraroodstraalsensor 1-20m Detectiebereik

2020-03-19

Wat is een infrarood fotocelsensor? Foto-elektrische veiligheidssensoren voor personeelsveiligheid. Bij elkaar genomen met de aanverschillende besturingseenheden, actieve foto-elektrische beschermingsapparaten zoals veiligheid via bundelsensoren en veiligheidslichtroosters zorgen ervoor IR-20M infraroodstraal   Sensor met een afstand van 20 meter voor schuifpoort.
 

IR-20M infrarood fotocelsensor met 1-20 m afstand voor schuifpoort is veel gebruikt in het toegangscontrolesysteem van de schuifdeur. Infrarood fotostraal wordt meestal geïnstalleerd aan beide zijden van de schuifdeur. De ene kant is het uitzenduiteinde en de andere kant is het ontvangende uiteinde. Wanneer de infraroodstraal de persoon detecteert of de auto voorbijgaat, waardoor een signaal wordt gegeven aan het schuifdeurbesturingspoortssysteem, is het schuifdeurbesturingssysteem beter dan het signaal dat wordt gegeven door de infraroodstraling, het houdt de deur in een deur open toestand , om de veiligheid van mensen of auto's te waarborgen. It ' het beste om de infraroodstraal te plaatsen   Sensor zo dicht mogelijk bij de poort om de kans dat dit gebeurt te verminderen.

Infraroodstraalsensor 1-20m Detectiebereik
Jutai ' S Infrared Beam   De installatie van de sensor is heel eenvoudig, het is compatibel met 12VAC / DC en 24VAC / DC -spanning, ongeacht de spanning die uw deurmachine is, een product kan gemakkelijk worden behandeld, waardoor de voorraaddruk wordt verminderd. Bovendien, Haotai ' S Infraroodstraling ondersteunt één-op-één werkstaat en één-op-veel werkende staat. Als de zaak één-op-één is, bieden we een jumper dop. Plaats gewoon de jumperkap volgens onze bedrijfsinstructies. De locatie en de bedrijfsstroom in de AC -modus, maakt het eenvoudig om de gewenste functionele modus te implementeren.

Infraroodstraalsensor

Technologieparameter:

Stroomvoorziening

12/24 (VAC/VDC)

Max. RECHT UP

20 meter (binnen of buiten)

Operatemperatuur

-10-+60 ℃

Max.tx werkstroom

25 ma

Max. RX Working Current

35 mA

Max. Relaiscontact

Max 500MA   E 48VAC/DC

IP -tarief

IP55

 

Functies:

1. Infraroodstraal   Sensor/enkele bundeldetector wordt gebruikt voor automatische schuifdeur, sluiterkleurdeur, garagedeurramen etc.

2. Bestaat uit een zender en een ontvanger, en de geïntegreerde kan infraroodstraal produceren. Narrow infraroodstraal (I of II) kan onderbreking door extern licht voorkomen.

3. Zelfs geïnstalleerd op lage hoogte (20-40 cm vanaf de vloer), kan de detecterende afstand ook worden gegarandeerd (2-20 meter).

4. De IR-20   Infraroodstraalsensor 1-20m Detectiebereik biedt een zelfbeschadigende functie voor de schuifdeuren. Zodra de zelfbeschadigende balk wordt onderbroken, zal de deur stoppen met sluiten en snel terugdraaiend tot de uiterste breedte. De deur gaat open totdat de detecterende bundel is hervat. Wanneer de deur volledig sluit, wordt de detecterende balk ongeldig.

Infraroodstraalsensor 1-20m Detectiebereik

Infraroodstraalsensor 1-20m Detectiebereik

Infraroodstraalsensor Toepassingsgebieden:

Boom Barrier Gate Safety Application
schuifpoort
Poortopenersysteem
Beveiligingsalarmen en waarschuwingssysteem
Huis beveiliging
Gate Operator Safety Accessories

 

Meer infraroodstraal   Sensor / / infraroodpoortsensoren / foto -elektrische   Switch   Sensor/   Foto -elektrisch   Licht   Sensorproducten, PLS   contact:

 

 

Het delen van deze post:

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

5F, Mingjinhai Industrial Park, Shiyantown, Baoan, Shenzhen, China

E -

jutaigateaccess2@gmail.com

Contact met ons

Telefoon : 86-0755-29573855

- de telefoon : 8613143400257

Werktijd :8:00-18:00(Beijing tijd)

contact us