Infraroodstraalsensor 1-20M detectiebereik

2020-03-19

Wat is een infrarood fotocelsensor? Foto-elektrische veiligheidssensoren voor de veiligheid van het personeel Samen met de juiste veiligheidsbesturingen zorgen actieve foto-elektrische beveiligingsinrichtingen zoals veiligheidssensoren en veiligheidslichtschermen ervoor dat een stop wordt toegepast bij detectie van onbevoegde toegang of als iemand in een gevarenzone reikt. IR-20M infraroodstraal   sensor met 20m afstand voor schuifpoort.
 

IR-20M infrarood fotocelsensor met een afstand van 1-20 m voor schuifpoort wordt veel gebruikt in het toegangscontrolesysteem voor schuifdeuren. Infraroodfotobundel wordt meestal aan beide zijden van de schuifdeur geïnstalleerd. De ene kant is het verzendende uiteinde en de andere kant is het ontvangende uiteinde. Wanneer de infraroodstraal detecteert dat de persoon of de auto voorbij komt en een signaal geeft aan het schuifdeurbedieningsheksysteem, is het schuifdeurbesturingssysteem beter dan het signaal van de infraroodstraling, het zal de deur in een geopende staat houden , om de veiligheid van mensen of auto's te waarborgen. It ' s het beste om de infraroodstraal te plaatsen   sensor zo dicht mogelijk bij de poort om de kans dat dit gebeurt te verkleinen.

Infraroodstraalsensor 1-20M detectiebereik
JUTAI ' s infraroodstraal   sensorinstallatie is heel eenvoudig, het is compatibel met 12VAC / DC- en 24VAC / DC-spanning, ongeacht het voltage van uw deurmachine, een product kan gemakkelijk worden gehanteerd, waardoor de voorraaddruk wordt verminderd. Bovendien, Haotai ' s infrarode straling ondersteunt een-op-een werkende staat en een-op-veel werkende staat. Als de case een-op-een is, bieden we een jumperkap. Plaats gewoon de jumperkap volgens onze bedieningsinstructies. De locatie en de bedrijfsstroom in AC-modus maken het eenvoudig om de gewenste functionele modus te implementeren.

Infrarood straalsensor

Technologie Parameter:

Stroomvoorziening

12/24 (VAC / VDC)

Max. Bereik

20 meter (binnen of buiten)

Opera temperatuur

-10- + 60 ℃

Max.TX werkende stroom

25mA

Max. Hoogte RX werkende stroom

35mA

Max. Hoogte Relaiscontact

Maximaal 500mA   e 48Vac / dc

IP-tarief

IP55

 

Kenmerken:

1. infraroodstraal   sensor / enkele straal detector wordt gebruikt voor automatische schuifdeur, rolluikdeur, garagedeurramen etc.

2. Bestaat uit een zender en een ontvanger, en de geïntegreerde kan een infraroodstraal produceren. Een smalle infraroodstraal (I of II) kan onderbreking door extern licht voorkomen.

3. Zelfs geïnstalleerd op lage hoogte (20-40 cm vanaf de vloer), kan de detectieafstand ook worden gegarandeerd (2-20 meter).

4. De IR-20   Infrarood Straalsensor 1-20M Detectiebereik biedt een zelfdetecterende functie voor de schuifdeuren. Zodra de zelfdetecterende straal wordt onderbroken, stopt de deur met sluiten en keert snel terug naar de uiterste breedte. De deur gaat open totdat de detectiestraal is Wanneer de deur volledig sluit, wordt de detectiestraal ongeldig.

Infraroodstraalsensor 1-20M detectiebereik

Infraroodstraalsensor 1-20M detectiebereik

Infraroodstraalsensor Toepassingsgebieden:

Boom slagboom veiligheidstoepassing
schuifpoort
Gate opener systeem
Beveiligingsalarm- en waarschuwingssysteem
Huis beveiliging
veiligheidsaccessoires voor poortaandrijving

 

Meer infraroodstraal   sensor / / infrarood poortsensoren / foto-elektrisch   schakelaar   sensor /   foto-elektrisch   licht   sensorproducten, pls   contact:

Gmail:   jutaisales3@gmail.com
Whatsapp:   (+86) 13713836456
Wechat:   (86) 18172089004
Skype: (+ 86) 18172089004

 

Het delen van deze post:

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

5F, Mingjinhai Industrial Park, ShiyanTown, BaoAn, Shenzhen, China

E -

duanjixing2008@gmail.com

Contact met ons

Telefoon : 86-0755-29573855

- de telefoon : 8613480128941

Werktijd :8:00-18:00(Beijing tijd)

contact us