Gezichtsherkenning wordt steeds populairder

Het toegangscontrolesysteem is voornamelijk gebaseerd op kaartapparaten, vingerafdrukapparaten en RFID-instellingen. Maar de kaarten en RFID worden gemakkelijk vergeten te nemen of te verliezen, wat niet alleen ongemak is, maar ook beveiligingsrisico's met zich meebrengt. Als de kaart is verkregen door een crimineel, kan diefstal worden uitgevoerd.

Gezichtsherkenningssysteem

jutai gezichtsherkenningssysteem

Vingerafdrukapparaten kunnen het tekort aan kaartproducten oplossen. Ongeveer 5% van de mensen kan vingerafdrukherkenning echter niet gebruiken voor hun natte of afbladderende vingers. Bovendien duurt het vaak opeenvolgende keren om vingerafdrukken te identificeren wanneer het seizoen wordt gewijzigd of het weer vochtig is. Wat ’ Bovendien kunnen ziekten gemakkelijk worden verspreid door contact met vingerafdrukken.

jutai gezichtsherkenningssysteem

De   voordelen   van   gezicht   herkenningstechnologie   zijn   als   volgt:   handig   contactloze herkenning en gezichtsherkenning die de verspreiding van ziekten vanaf de bron voorkomen; on-site menselijke gezichtsherkenning oplossen   de veiligheidsrisico's veroorzaakt door het verlies of het vergeten van toegangskaarten. Gezichtsherkenning is een biometrische technologie die de gezichtskenmerken van een persoon gebruikt om identificatie te bereiken. Het ’ is een technologie die de camera gebruikt om afbeeldingen of videostreams met gezichten vast te leggen en automatisch gezichten in de afbeeldingenbibliotheek te detecteren en te volgen, en vervolgens een reeks verwante technieken uit te voeren, waaronder gezichtsbeeldacquisitie, gezichtspositionering, gezichtsherkenning, voorverwerking, geheugenopslag en vergelijkingsherkenning, gebaseerd op de gedetecteerde gezichten, om het doel van het identificeren van verschillende mensen te bereiken.

jutai gezichtsherkenningssysteem

Jutai   high-definition dynamische levende gezichtsherkenningsterminal is een gezichtsherkenningsterminal die is aangepast en ontwikkeld op basis van de nieuwste AI-chip van Huawei Hisilicon. Het maakt gebruik van het optimale neurale netwerkalgoritme om het gezicht snel en nauwkeurig te herkennen. Het wordt voornamelijk gebruikt op plaatsen zoals openbare veiligheid, banken, scholen, handelaren, kantoorgebouwen, bouwplaatsen, ingangen en uitgangen van luchthavenhallen enzovoort.

jutai gezichtsherkenningssysteem

Technisch   specificaties

jutai gezichtsherkenningssysteem

Hoofd   Voorzien zijn van

jutai face recognition system

 · Ondersteuning   kaart   vegen   (IC)

 · Ondersteuning   scannen   QR   code

 · Het   ondersteunt   infrarood   waarnemen   van   mens   lichaam, zintuigen   dat   de   mens   lichaam   lichten   omhoog   de   vullen   licht, verlichting   het scherm op, start gezichtsherkenning, schakelt automatisch het scherm en het invullicht uit binnen 5S nadat er geen gezicht is, en het invullicht kan worden in- en uitgeschakeld en de helderheid kan worden aangepast

 · Ondersteuning   voor   verrekijker   camera's:   verkleinen   de   impact   van   gezichtsbehandeling   uitdrukkingen   en   de   risico   van   foto   fraude   kan   worden   gebruikt   tijdens   de   dag   en   nacht

 · Ondersteuning   485   signaal   /   schakelen   waarde   signaal   /   Wigan   interface   signaal   output

 · Ondersteuning   in   vivo   detectie

 · Ondersteuning   de   opslag   van   meer   dan   3000   gezichten

 · Ondersteuning   muur   hangend   en   beugel   installatie

Grootte

 jutai face recognition system

 

Toepassing

Gezicht   erkenning   systeem   diagram

jutai face recognition system

Scherminterface van JUTAI-gezichtsherkenningsapparaat

 jutai face recognition system

JUTAI   gezicht   erkenning   systeem   software   koppel

 jutai face recognition system

Installatie   instructies  

 · Kabel instructies

jutai face recognition system

 · Volgens   naar   de   behoeften   van   de   installatie   plaats,   open   een   50mm   diameter   gat   in   de   ruimte   positie   op   de   poort,   algemeen   in   de   midden   of   voorzijde   zijde,   als   getoond   in   de   figuur,   Dit is de aanbevolen openingspositie.

· Opmerking: de openingspositie moet gebaseerd zijn op het daadwerkelijke toepassingsscenario en het type poort.

 · Steek de gezichtsherkenningsmachine en de kabel van boven naar beneden in de opening van de poort, onder de poort, leid de kabel en kabelinterface om de beurt door de pakking en moer en lijn de moer uit met de draad, zoals weergegeven in de afbeelding.

 · Opmerking:   Doen   niet   verbinden   de   netwerk   kabel,   vermogen   kabel,   enz.   op   deze   tijd   naar   vermijd   installatie   probleem.

jutai face recognition system

 · Verbinden   de   vermogen   leveren   en   netwerk   kabel,   en   start   de   scherm.

jutai face recognition system

 · Gebruik van gezichtsherkenning   Houd   de   uitrusting   met   beide   handen   en   draaien   voorzichtig   naar   aanpassen   de   poort   hoek.   Volgens   naar   de   identificatie   interface,   aanpassen   de   poort   hoofd   naar   de   passend   identificatie   hoek.

jutai face recognition system

 

Ik denk dat klanten onze producten gebruiken, we zullen zeer tevreden zijn over onze kwaliteit en service! Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze website

jutai website jutai website

Meer informatie over producten kunt u contact met mij opnemen:

Juli Xu

verkoop specialist

Mobiel: 0086-15778018527

Whatsapp: 0086-15778018527

Skype: Jili Xu

E-mail: jutaisales2@gmail.com

sales15@jutairfid.com

Facebook: Lizhu Xu

Wechat: JuliXu15

Het delen van deze post:

Stuur ons een e-mail

Werktijd :
8:00-18:00(Beijing tijd)
Fax :
86-0755-29573855
Telefoon :
8613480128941(Verwerkingstijd)
Factory Adres :
5F, Mingjinhai Industrial Park, ShiyanTown, BaoAn, Shenzhen, China
contact us