Gezichtsherkenning wordt steeds populairder

2020-03-19

Het toegangscontrolesysteem is voornamelijk gebaseerd op kaartapparatuur, vingerafdrukapparatuur en RFID-instellingen. Maar de kaarten en RFID worden gemakkelijk vergeten mee te nemen of verloren, wat niet alleen ongemak oplevert, maar ook veiligheidsrisico's. Als de kaart wordt verkregen door een crimineel, kan diefstal worden geïmplementeerd.

Gezichtsherkenningssysteem

jutai gezichtsherkenningssysteem

Vingerafdrukapparatuur kan het tekort aan kaartproducten oplossen. Ongeveer 5% van de mensen kan vingerafdrukherkenning echter niet gebruiken voor hun natte of afbladderende vingers. Bovendien duurt het vaak opeenvolgende keren om vingerafdrukken te identificeren wanneer het seizoen verandert of het weer vochtig is. Wat ’ Bovendien kunnen ziekten gemakkelijk worden verspreid door contact met vingerafdrukken.

jutai gezichtsherkenningssysteem

Het   voordelen   van   gezicht   herkenningstechnologie   zijn   als   volgt:   handig   contactloze herkenning en gezichtsherkenning die de verspreiding van ziekten vanaf de bron voorkomen; Oplossen van menselijke gezichtskenmerken ter plaatse   de veiligheidsrisico's veroorzaakt door het verlies of vergeten van toegangspassen. Gezichtsherkenning is een biometrische technologie die de gelaatstrekken van een persoon gebruikt om tot identificatie te komen. Het ’ een technologie die de camera gebruikt om afbeeldingen of videostreams met gezichten vast te leggen en automatisch gezichten in de afbeeldingenbibliotheek te detecteren en te volgen, en vervolgens een reeks gerelateerde technieken uit te voeren, waaronder het verwerven van gezichtsbeelden, gezichtpositionering, voorverwerking van gezichtsherkenning, geheugenopslag en vergelijkingsherkenning, gebaseerd op de gedetecteerde gezichten, om het doel van het identificeren van verschillende mensen te bereiken.

jutai gezichtsherkenningssysteem

Jutai   high-definition dynamische levende gezichtsherkenningsterminal is een gezichtsherkenningsterminal die is aangepast en ontwikkeld op basis van de nieuwste AI-chip van Huawei Hisilicon. Het gebruikt het optimale neurale netwerkalgoritme om het gezicht snel en nauwkeurig te herkennen. Het wordt voornamelijk gebruikt op plaatsen zoals openbare veiligheid, banken, scholen, kooplieden, kantoorgebouwen, bouwplaatsen, ingangen en uitgangen van luchthavenpoorten, enzovoort.

jutai gezichtsherkenningssysteem

Technisch   specificaties

jutai gezichtsherkenningssysteem

Hoofd   Voorzien zijn van

jutai face recognition system

· Ondersteuning   kaart   vegen   (IC)

· Ondersteuning   scannen   QR   code

· Het   ondersteunt   infrarood   detectie   van   menselijk   lichaam, zintuigen   dat   het   menselijk   lichaam   verlichting   omhoog   het   vullen   licht, verlichting   omhoog het scherm, start gezichtsherkenning, schakelt automatisch het scherm uit en het vullicht binnen 5S nadat er geen gezicht is, en het vullicht kan worden in- en uitgeschakeld en de helderheid kan worden aangepast

· Ondersteuning   voor   verrekijker   camera's:   verminderen   het   impact   van   gezichtsbehandeling   uitdrukkingen   en   het   risico   van   foto   fraude   kan   be   gebruikt   tijdens   het   dag   en   nacht

· Ondersteuning   485   signaal   /   schakelen   waarde   signaal   /   Wigan   interface   signaal   output

· Ondersteuning   in   vivo   detectie

· Ondersteuning   het   opslag   van   meer   dan   3000   gezichten

· Ondersteuning   muur   hangend   en   beugel   installatie

Grootte

 jutai face recognition system

 

Toepassing

Gezicht   herkenning   systeem   diagram

jutai face recognition system

JUTAI-scherminterface voor gezichtsherkenning

 jutai face recognition system

JUTAI   gezicht   herkenning   systeem   software   koppel

 jutai face recognition system

Installatie   instructies  

· Kabel instructies

jutai face recognition system

· Volgens   naar   het   behoeften   van   het   installatie   website,   geopend   een   50 mm   doorsnede   gat   in   het   spatie   positie   op   het   poort,   algemeen   in   het   midden   of   voorzijde   zijkant   als   getoond   in   het   figuur,   Dit is de aanbevolen openingspositie.

· Opmerking: de openingspositie moet gebaseerd zijn op het daadwerkelijke toepassingsscenario en het type poort.

· Steek de gezichtsherkenningsmachine en de kabel van boven naar beneden in de opening van de poort, onder de poort, leid de kabel en kabelinterface beurtelings door de pakking en moer en lijn de moer uit met de draad, zoals weergegeven in de afbeelding.

· Opmerking:   Doe   niet   verbinden   het   netwerk   kabel,   stroom   kabel,   enz.   bij   dit   tijd   naar   vermijd   installatie   probleem.

jutai face recognition system

· Verbinden   het   stroom   levering   en   netwerk   kabel,   en   begin   het   scherm.

jutai face recognition system

· Gebruik van gezichtsherkenning   Houd   het   apparatuur   met   beide   handen   en   draaien   voorzichtig   naar   aanpassen   het   poort   hoek.   Volgens   naar   het   identificatie   interface,   aanpassen   het   poort   hoofd   naar   het   passend   identificatie   hoek.

jutai face recognition system

 

Ik geloof dat klanten onze producten gebruiken, we zullen zeer tevreden zijn over onze kwaliteit en service! Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze website

jutai website jutai website

Neem voor meer productinformatie contact met mij op:

Juli Xu

verkoop specialist

Mobiel: 0086-15778018527

Whatsapp: 0086-15778018527

Skype: Jili Xu

E-mail: jutaisales2@gmail.com

sales15@jutairfid.com

Facebook: Lizhu Xu

Wechat: JuliXu15

Het delen van deze post:

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

5F, Mingjinhai Industrial Park, Shiyantown, Baoan, Shenzhen, China

E -

jutaigateaccess2@gmail.com

Contact met ons

Telefoon : 86-0755-29573855

- de telefoon : 8613143400257

Werktijd :8:00-18:00(Beijing tijd)

contact us