Infrarood fotocelsensor / IRR-7M Retro reflecterende sensor

Retro-reflecterende sensoren zijn foto-elektrische sensoren. Ze bestaan ​​uit een zender en ontvanger in één behuizing. Het door de zender geproduceerde licht wordt met een reflector teruggekaatst naar de ontvanger. Telkens wanneer deze lichtstraal wordt belemmerd, verandert het uitgangssignaal van de sensor van toestand. foto-elektrische retroreflecterende sensoren voor de detectie van transparante objecten worden gekenmerkt door hun grote detectiebereik tot 6 m op de IRR-7M infrarood fotocelsensor en hun kleine behuizing. In combinatie met een uitgebreid assortiment accessoires bieden ze een eenvoudige manier om sensoren in systemen te integreren.  

Infrarood fotocelsensor

De IRR-7M   reduceert de tijd die nodig is om de sensor te installeren en uit te lijnen tot slechts enkele   seconden, waardoor dit het ideale product is voor logistieke toepassingen.   Het   zorgt voor een snelle en flexibele sensorinstallatie, zorgt voor een foutloze werking en houdt de kosten onder controle.

IRR-7M Retro reflecterende sensor

IRR-7M Retro reflecterende sensor

IRR-7M Retro reflecterende sensor

IRR-7M Retro reflecterende sensor

 IRR-7M Retro Reflective Sensor

JUTAI ' De installatie van de infrarood-fotobundel is zeer eenvoudig, het is compatibel met 12VAC / DC- en 24VAC / DC-spanning, ongeacht het voltage van uw deurmachine, een product kan gemakkelijk worden gehanteerd, waardoor de voorraaddruk wordt verlaagd. Bovendien   JUTAI   infraroodstraling ondersteunt een-op-een werkende staat en een-op-veel werkende staat. Als de case een-op-een is, bieden we een jumper cap. Plaats gewoon de jumperkap volgens onze gebruiksaanwijzing. De locatie en de bedrijfsstroom in AC-modus maken het gemakkelijk om de gewenste functionele modus te implementeren.  

 

Toepassingsgebied infrarood fotocelsensor :

1.Boom slagboom veiligheidstoepassing

2. schuifpoort

3.Swing poort

4.Garagedeur

5.Gate opener systeem

6.Security Alarms and Warnings-systeem

7. thuisbeveiliging

8. gate veiligheidsaccessoires voor de machinist

Waarom voor ons kiezen IRR-7M ?

1. laag stroomverbruik.

De fotocel van de draadloze zender heeft slechts twee AA-batterijen nodig (niet inbegrepen in de set) voor twee jaar betrouwbare werking. Een lage stroomafname in het hele systeem betekent een grotere efficiëntie en een langere levensduur van de batterij, dus u ’ Ik heb jarenlang betrouwbare geautomatiseerde poortveiligheid.

2.Zeer kosteneffectief.

Men kan ’ t leg een prijs op veiligheid - maar jij ’ Ik ben blij te weten dat WIS-30-fotocellen een zeer kosteneffectieve detectie-oplossing bieden. Met deze fotocellen geïnstalleerd, won uw poort ’ t breken uw auto en het won ’ de bank ook niet breken!

3. Volledig weerbestendige behuizing

WIS-30 fotocellen   volledig weerbestendige behuizing zorgt ervoor dat de elektronica nooit de dupe wordt van het weer.

4. geschikt voor universele installaties.

Automatische schuifpoort, draaipoort, garagedeur, voetgangersdeur, industriële deur, giekpoorten, alarmsysteem, magazijnbewaking etc. Geen opritten meer nodig om kabels te leggen, perfect om achteraf op bestaande installaties te passen.

5.Flexibel bedrijfsmodel

We zijn zeer bereid om onze klanten te helpen om   ontwikkelen hun eigen merk en helpen klanten bij hun lokale   marketing. En niet alleen een draadloze fotocelsensor, we zullen een reeks hoogwaardige producten verder ontwikkelen rond de automatische deur- en villabeveiligingsoplossingen. En om klanten te helpen bij lokale marketing   en vorm   klant ' s eigen merk, help ons meer en meer voordelen te creëren en samen op te groeien.

Meer infrarood fotocel sensor producten / infrarood poort sensoren / foto-elektrische schakelaar sensor / foto-elektrische licht sensor, pls contact :

Gmail:   jutaisales3@gmail.com
Whatsapp:   (+86) 13713836456
Wechat:   (86) 18172089004
Skype : (+ 86) 18172089004

 

 

Het delen van deze post:

Stuur ons een e-mail

Werktijd :
8:00-18:00(Beijing tijd)
Fax :
86-0755-29573855
Telefoon :
8613480128941(Verwerkingstijd)
Factory Adres :
5F, Mingjinhai Industrial Park, ShiyanTown, BaoAn, Shenzhen, China
contact us