Infrarood fotocelsensor / IRR-7M retro reflecterende sensor

2020-03-19

Retroreflecterende sensoren zijn foto-elektrische sensoren. Ze bestaan ​​uit een zender en ontvanger in één behuizing. Het door de zender geproduceerde licht wordt met een reflector teruggekaatst naar de ontvanger. Telkens wanneer deze lichtstraal wordt belemmerd, verandert het uitgangssignaal van de sensor van toestand. foto-elektrische retroreflecterende sensoren voor de detectie van transparante objecten worden gekenmerkt door hun grote detectiebereik tot 6 m op de IRR-7M infrarood fotocelsensor en hun kleine behuizing. In combinatie met een uitgebreid assortiment accessoires bieden ze een eenvoudige manier om sensoren in systemen te integreren.  

Infrarood fotocelsensor

De IRR-7M   vermindert de tijd die nodig is om de sensor te installeren en uit te lijnen tot slechts enkele   seconden, waardoor dit het ideale product is voor logistieke toepassingen.   Het   zorgt voor een snelle en flexibele sensorinstallatie, zorgt voor een foutloze werking en houdt de kosten onder controle.

IRR-7M Retro reflecterende sensor

IRR-7M Retro reflecterende sensor

IRR-7M Retro reflecterende sensor

IRR-7M Retro reflecterende sensor

 IRR-7M Retro Reflective Sensor

JUTAI ' De installatie van de infraroodfotobundel is heel eenvoudig, het is compatibel met 12VAC / DC- en 24VAC / DC-spanning, ongeacht het voltage van uw deurmachine, een product kan gemakkelijk worden gehanteerd, waardoor de voorraaddruk wordt verminderd. Bovendien   JUTAI   infraroodstraling ondersteunt een-op-een werkende staat en een-op-veel werkende staat. Als de case een-op-een is, bieden we een jumperkap. Plaats gewoon de jumperkap volgens onze bedieningsinstructies. De locatie en de bedrijfsstroom in AC-modus maken het eenvoudig om de gewenste functionele modus te implementeren.  

 

Infrarood fotocelsensor Toepassingsgebied:

1.Boom slagboom veiligheidstoepassing

2. schuifpoort

3.Swing poort

4.Garagedeur

5. poortopenersysteem

6.Beveiligingsalarm- en waarschuwingssysteem

7. huisbeveiliging

8. veiligheidstoebehoren voor bedieners

Waarom kiezen voor onze IRR-7M ?

1. laag stroomverbruik.

De fotocel van de draadloze zender vereist slechts twee AA-batterijen (niet inbegrepen in de set) en heeft twee jaar betrouwbare werking. Een laag stroomverbruik in het hele systeem betekent meer efficiëntie en een langere levensduur van de batterij, zodat u ’ Ik heb jarenlang betrouwbare geautomatiseerde poortbeveiliging.

2. zeer kosteneffectief.

Men kan ’ Ik leg geen prijs op veiligheid - maar jij ’ Ik ben blij te weten dat de WIS-30-fotocellen een zeer kosteneffectieve detectieoplossing zijn. Met deze fotocellen geïnstalleerd, heeft uw poort ’ gewonnen je auto kapot maken en het won ’ ook niet de bank breken!

3. Volledig weerbestendige behuizing

WIS-30 fotocellen   volledig weerbestendige behuizing zorgt ervoor dat de elektronica nooit de dupe wordt van het weer.

4. geschikt voor universele installaties.

Automatische schuifpoort, draaipoort, garagedeur, voetgangersdeur, industriële deur, Boompoorten, Alarmsysteem, magazijnbewaking etc. Geen opritten meer doorsnijden om kabels te leggen, perfect om achteraf te monteren op bestaande installaties.

5. flexibel bedrijfsmodel

We zijn heel bereid om onze klanten te helpen om   ontwikkelen hun eigen merk en assisteren klanten in hun lokale   marketing. En niet alleen draadloze fotocelsensor, we zullen ook een reeks hoogwaardige producten verder ontwikkelen rond de automatische deur- en villabeveiligingsoplossingen. En om klanten te helpen promoten bij lokale marketing   en formulier   klant ' s eigen merk, helpen ons meer en meer voordelen te creëren, samen opgroeien.

Meer infrarood fotocel sensorproducten / infrarood poortsensoren / fotocel sensor / fotocel lichtsensor, neem contact op:

Gmail:   jutaisales3@gmail.com
Whatsapp:   (+86) 13713836456
Wechat:   (86) 18172089004
Skype: (+ 86) 18172089004

 

 

Het delen van deze post:

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

5F, Mingjinhai Industrial Park, Shiyantown, Baoan, Shenzhen, China

E -

jutaigateaccess2@gmail.com

Contact met ons

Telefoon : 86-0755-29573855

- de telefoon : 8613143400257

Werktijd :8:00-18:00(Beijing tijd)

contact us