Vehicle Loop Detector Gefabriceerd door JUTAI

Lusdetector voor voertuigen Gemaakt door JUTAI

Vehicle Loop Detector vervaardigd door ShenZhen JUTAI COMM CO., LTD   En die een onvervangbaar voordeel heeft van ontwerp tot functie tot toepassing. Meer info kan verwijzen naar     webside

Voertuiglusdetector

1. LD-100 Single Channel Loop Detector Met gevoeligheid op meerdere niveaus                                                                                  

JUTAI   voertuigdetectoren hebben een gevoeligheid met 16 snelheden, zodat verschillende hoogtes, verschillende types en verschillende gewichten zeer flexibel kunnen worden ingesteld   om te voldoen aan de behoeften van verschillende gevallen.

2. JUTAI inductieve voertuiglusdetector met groot bereik voor detectie van de breedte                                                                                                        

JUTAI   voertuigdetectoren hebben een extreem breed detectiebereik van 15 μ h tot 2000 μ h. Van kleine modellen, motorfietsen, auto's, grote vrachtwagens, containertrucks en een voertuigdetector, deze verschillende typen kunnen worden gedetecteerd. Het voertuigmodel is betrouwbaar en stabiel. De door andere bedrijven ontworpen voertuigdetectoren hebben een zeer smal detectiebereik. De meeste detectiewaarden liggen in het bereik van 150 μ h-300 μ h. Het eenvoudige probleem is dat de auto wordt gedetecteerd en de motorfiets niet wordt gedetecteerd. De auto, de motorfiets is gedetecteerd en de grote vrachtwagen is niet gedetecteerd, waardoor veel gevallen onbruikbaar zijn geworden. Bovendien zou de klant zeer passief zijn, dus kies een stabiele en betrouwbare voertuigdetector op de parkeerplaats, automatische deur of verkeersregeling   Toepassing in het systeem is zeer noodzakelijk;

lusdetector gebruikt bij parkeren

3. JUTAI inductieve lusdetector met groot toepassingsbereik

JUTAI   voertuigdetectoren kunnen niet alleen op parkeerplaatsen worden gebruikt, maar ook in poorten voor voertuigtoegang. Onze voertuigdetectoren worden ook met succes toegepast op het Maleisische verkeersregelsysteem, het tolsysteem van Ghana, een rijstrook. Verkeerslichtregelsysteem, automatisch toegangscontrolesysteem, geleidingssysteem voor parkeerplaatsen in de stad, voor richtingidentificatie.

feedback van de lus van het voertuig

4. Superieur temperatuuraanpassingsvermogen

JUTAI voertuig   detectoren werken perfect van -40 graden tot 75 graden en worden niet beïnvloed door grote temperatuurschommelingen.

voertuig lus detector

5. Super mooie prijs   Naar JUTAI Inductieve voertuig LoopDetector

In vergelijking met de Vehicle Loop Detector van dezelfde kwaliteit zijn zelfs enkele van de prestaties in Europa en Amerika niet zo goed als die van ons, JUTAI Loop Detector   prijzen hebben absolute voordelen.

Ik geloof dat klanten onze voertuigdetectoren gebruiken en zullen zeker verliefd worden op onze kwaliteit en service. Hartelijk dank voor het kiezen van JUTAI Gate Access.

Raadpleeg onze website voor meer informatie.

www.jutaigateaccess.com

www.jutairfid.com

info@jutairfid.com

sales@jutairfid.com

Skype: duanjiyan

Whatsapp 008613480128941

Wechat: duanjiyan

JUTAI POORTTOEGANG

Het delen van deze post:

Stuur ons een e-mail

Werktijd :
8:00-18:00(Beijing tijd)
Fax :
86-0755-29573855
Telefoon :
8613480128941(Verwerkingstijd)
Factory Adres :
5F, Mingjinhai Industrial Park, ShiyanTown, BaoAn, Shenzhen, China
contact us