Voertuiglusdetector vervaardigd door JUTAI

2019-02-21

Voertuiglusdetector Gemaakt door JUTAI

Vehicle Loop Detector vervaardigd door ShenZhen JUTAI COMM CO., LTD   En dat een onvervangbaar voordeel heeft van ontwerp tot functie tot toepassing. Meer info kan verwijzen naar     webside

Voertuiglusdetector

1. LD-100 enkelkanaals lusdetector Met meervoudige gevoeligheid                                                                                  

JUTAI   voertuigdetectoren hebben een gevoeligheidsniveau van 16 snelheden, zodat verschillende hoogtes, verschillende typen en verschillende gewichten zeer flexibel kunnen worden ingesteld   om aan de behoeften van verschillende gevallen te voldoen.

2. JUTAI inductieve voertuiglusdetector met detectiebereik met grote breedte                                                                                                        

JUTAI   voertuigdetectoren hebben een extreem breed detectiebereik van 15 μ h tot 2000 μ h. Van kleine modellen, motorfietsen, auto's, grote vrachtwagens, containertrucks en een voertuigdetector, deze verschillende typen kunnen worden gedetecteerd. Het voertuigmodel is betrouwbaar en stabiel. De door andere bedrijven ontworpen voertuigdetectoren hebben een zeer smal detectiebereik. De meeste detectiewaarden liggen in het bereik van 150 μ h-300 μ h. Het gemakkelijke probleem is dat de auto wordt gedetecteerd en de motorfiets niet. De auto, de motorfiets werd gedetecteerd en de grote vrachtwagen niet, waardoor veel gevallen onbruikbaar waren. Bovendien zou de klant erg passief zijn, dus kies een stabiele en betrouwbare voertuigdetector op de parkeerplaats, automatische deur of verkeersregeling   Toepassing in het systeem is zeer noodzakelijk;

loop detector gebruikt in parking

3. JUTAI inductieve lusdetector met groot toepassingsbereik

JUTAI   voertuigdetectoren kunnen niet alleen op parkeerplaatsen worden gebruikt, maar ook in hekken voor toegang tot voertuigen. Onze voertuigdetectoren worden ook met succes toegepast op het Maleisische verkeerscontrolesysteem, Ghana ' s snelweg tolsysteem, enkele rijstrook. Verkeerslichtcontrolesysteem, automatisch toegangscontrolesysteem voor deuren, stadsparkeergeleidingssysteem, voor richtingidentificatie.

feedback van voertuiglusdetector

4. Superieur temperatuuraanpassingsvermogen

JUTAI-voertuig   detectoren werken perfect van -40 graden tot 75 graden en worden niet beïnvloed door grote temperatuurschommelingen.

voertuig lusdetector

5. Super mooie prijs   Naar JUTAI inductieve voertuiglusdetector

Vergeleken met dezelfde kwaliteit Vehicle Loop Detector, zijn zelfs sommige van de prestaties in Europa en Amerika niet zo goed als die van ons, JUTAI Loop Detector   prijzen hebben absolute voordelen.

Ik geloof dat klanten onze voertuigdetectoren gebruiken en zullen zeker verliefd worden op onze kwaliteit en service, heel erg bedankt voor het selecteren van JUTAI Gate Access.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze website.

www.jutaigateaccess.com

www.jutairfid.com

info@jutairfid.com

sales@jutairfid.com

Skype: duanjiyan

Whatsapp 008613480128941

Wechat: duanjiyan

TOEGANG TOT DE JUTAI-POORT

Het delen van deze post:

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

5F, Mingjinhai Industrial Park, Shiyantown, Baoan, Shenzhen, China

E -

jutaigateaccess2@gmail.com

Contact met ons

Telefoon : 86-0755-29573855

- de telefoon : 8613143400257

Werktijd :8:00-18:00(Beijing tijd)

contact us