UHF Lange afstand RFID-lezer Programma Toegangscontrolesysteem

2019-02-20

UHF lange afstand RFID-lezer toegangscontroleoplossingen                                                                                                                                      

JUTAI biedt een uitgebreid assortiment UHF-kaartlezers met groot bereik voor al uw handsfree toegangscontrole en identificatietoepassingen voor poorten .   PUHF -9 is een uiterst compacte, krachtige UHF-lezer met groot bereik en is ontwikkeld voor toepassingen voor toegangscontrole van voertuigen, inspectie van personeel op locatie en magazijnbeheer. PUHF -9 UHF-RFID-lezer met poorttoegang kan binnen of buiten worden geïnstalleerd.

UHF lange afstand RFID-lezer slagboomsysteem

 

JUTAI geïntegreerde UHF lange afstand RFID-lezer gebruikt UHF-band RFID-technologie met werkfrequentie 860-868Mhz of 902-928Mhz, die kan worden aangepast op basis van de frequentieregelgeving van de verschillende landen. Maleisië gebruikt bijvoorbeeld 919-923Mhz, Verenigde Arabische Emiraten en Oman gebruiken 865.6-867.6Mhz, India gebruikt 865-867Mhz, Indonesië gebruikt 923-925Mhz, etc. JUTAI heeft UHF-programmasoftware voor al deze instellingen: frequentiebereik, interface WG26 / 34 / RS232 / RS485,   grondsensor werkmodus of initiatief werkmodus.

UHF groot bereik RFID-lezerprogramma

JUTAI RFID UHF ISO 189906B / ISO1800-6C (EPC G2) -protocol passieve kaarten zijn goed ontworpen voor al uw toegangscontrole- en identificatietoepassingen op lange afstand. JUTAI heeft ook een waterdichte tag / sticker gemaakt voor de selectie van klanten, met een slim ontwerp, hoge temperatuur tolerantie, die kan worden gebruikt voor de buitenomgeving, JTPUHF-L1 sticker / tag gemaakt in Taiwan , JUTAI besteed meer aandacht aan de kwaliteit van de producten, de meeste van onze klanten hebben onze goede feedback gegeven over deze UHF RFID-lezer met groot bereik   en tag-oplossing, zullen we het beter blijven doen.

UHF passieve kaart en sticker

De RFID 13,56 Mhz + UHF hybride ISO-kaarten met dubbele frequentiebadges zijn ontworpen om al uw toegangscontrolesystemen te vergemakkelijken. Met behulp van chiptechnologieën hebben we 13,56 Mhz en UHF in één kaart gemaakt en één kaart-ID gemaakt. 13,56 Mhz voor veilige toegangscontrolesystemen voor toegangsdeuren en UHF lange afstand RFID   lezer EPC GEN2 voor identificatietoepassingen voor toegangscontrole op lange afstand. Door slechts één kaart te gebruiken om twee identificatietechnologieën te realiseren, is het gemakkelijker om integratie en beheer van poorttoegangscontrole te maken.                                                              

Het   UHF-desktoplezers / encoders zijn ontworpen voor het verzamelen van het ID-nummer van UHF-kaarten / tags naar een EXCEL-blad, zodat mensen gemakkelijk alle ID-nummers van de kaarten / tags kunnen uploaden naar het toegangscontrolesysteem door middel van batchverwerking.

UHF-encoders voor desktoplezers

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via e-mail: jutaisales1@gmail.com   https://www.jutaigateaccess.com/

Skype: MandyChan0515

Whatsapp / Wechat: +8615992504234

jutai RFID-parkeerplaats Mandy

 

Het delen van deze post:

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

5F, Mingjinhai Industrial Park, Shiyantown, Baoan, Shenzhen, China

E -

jutaigateaccess2@gmail.com

Contact met ons

Telefoon : 86-0755-29573855

- de telefoon : 8613143400257

Werktijd :8:00-18:00(Beijing tijd)

contact us