JUTAI Beproefde manieren voor een sterke start van 2019

2019-02-20

De Shenzhen JUTAI Comm Co., LTD is in 2019 van de grond gekomen. Wij ' heb al meerdere installaties gerealiseerd voor verschillende klanten. Wij ' re ook bereid om verschillende opwindende nieuwe producten uit te brengen.

JUTAI Een sterke start van 2019

De afbeelding hierboven toont onze   GP99 Proximity lange lezer GP99 Proximity-lezer, slagboom, lusdetector, deurtoegangscontroller en drievoudige drukknoppen, die we onlangs voor een klant hebben geïnstalleerd. De slagboom en GP99-lezer zijn ontworpen om hoogbeveiligde voorzieningen zoals een appartement, een woonwijk en overheidsgebouwen te beschermen, maar zijn ook populair bij het parkeersysteem.

 JUTAI GP99-LEZER EN BARRIÈRE

Het ' is handiger voor de chauffeur door de slagboom en het beheer. De bestuurder niet ' t heeft open auto nodig ' s-venster lezen GP99 Reader. Ons leesbereik voor lezers heeft een stabielere werking van 1-1,3 m. Handsfree werken met EM-kaart.

 

De controller toegangsdeur Jutai   JTAC-Door 22 is de Controller Access   IS een goed managementsysteem. Via software kunnen we het in- en uitstappen van chauffeurs eenvoudig beheren. Welke tijd komt en gaat. Delen van de software   Meer details gegevens.

JUTAI DEURTOEGANG MANAGEMENTSYSTEEM

Voertuiglusdetector   LD-100 lusdetector is de perfecte beveiliging om uw voertuig te beschermen tegen een bewegende slagboom. Fotocellen zijn nog steeds een uitstekende keuze om uw auto te beschermen, maar worden vaak op de verkeerde positie gemonteerd voor poorten die werken met vrachtwagens en andere zware vrachtwagens. Om de voertuigen en slagbomen te beschermen, zijn lusdetectoren van onschatbare waarde.

Detector met enkele lus

fotocel sensor

Het drukknopschakelaarstation   Thre Knopen     bestaat uit drie afzonderlijke schakelaars. Openen, sluiten en stoppen. De drie drukknoppen zijn in de bewakingskast gemonteerd en de beheerder kan onder bijzondere omstandigheden de slagboom openen.

drukknoppen

 

De Shenzhen JUTAI Comm CO., LTD is toegewijd om innovatieve oplossingen te bieden die aan uw behoeften voldoen. We ondersteunen producten als balgen:

1. De RFID-lezer (lezer voor groot bereik, lezer voor middenbereik en lezer voor kort bereik)

2. Slagboom

3. Lusdetector (lusdetector met één kanaal, lusdetector met twee kanalen)

4. Parkeerbeheersysteem

5. Infrarood fotocelsensor  

6. Deurtoegangscontrolesysteem  

7.Parkeergeleidingssysteem  

Bezoek onze   voor meer informatie website   stuur de e-mail:   sales9@jutairfid.com   of bel +8615992504234 vandaag.

 

Het delen van deze post:

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

5F, Mingjinhai Industrial Park, Shiyantown, Baoan, Shenzhen, China

E -

jutaigateaccess2@gmail.com

Contact met ons

Telefoon : 86-0755-29573855

- de telefoon : 8613143400257

Werktijd :8:00-18:00(Beijing tijd)

contact us