JUTAI beproefde manieren om 2019 sterk te starten

Shenzhen JUTAI Comm Co., LTD is in 2019 van start gegaan. We hebben al verschillende installaties voor verschillende klanten voltooid. We zijn ook bereid om verschillende spannende nieuwe producten uit te brengen.

JUTAI Een sterke start van 2019

De afbeelding hierboven toont onze   GP99 Proximity Long Reader GP99 Proximity Reader, slagboom, lusdetector, deurtoegangscontroller en drie manieren drukknoppen, die we onlangs voor een client hebben geïnstalleerd. De slagboom en GP99-lezer zijn ontworpen om hoogbeveiligde voorzieningen zoals een appartement, een woonwijk en overheidsgebouwen te beschermen, maar zijn ook populair bij het parkeersysteem.

 JUTAI GP99-LEZER EN BARRIER

Het is handiger voor de bestuurder door de slagboom en het beheer. De bestuurder heeft geen open autoruit nodig om GP99 Reader te lezen. Ons leesbereik voor lezers is 1-1,3 m stabieler. Handsfree werken met EM-kaart.

 

De toegangsdeur van de controller Jutai   JTAC-Door 22 is de Controller Access    IS een goed managementsysteem. Via software KUNNEN WIJ de in- en uitstap van de bestuurder eenvoudig beheren. Welke tijd Tijd komt en gaat. Delen van de software    Meer details gegevens.

JUTAI DEURTOEGANGSBEHEERSYSTEEM

Lusdetector voor voertuigen   LD-100 Loop Detector is het perfecte veiligheidsapparaat om uw voertuig te beschermen tegen een bewegende slagboom. Fotocellen zijn nog steeds een uitstekende keuze voor het beschermen van uw auto, maar worden vaak in de verkeerde positie geplaatst voor poorten die werken met vrachtwagens en andere vrachtwagens. Om de voertuigen en slagbomen te beschermen, zijn lusdetectoren van onschatbare waarde.

Detector met één lus

fotocelsensor

Het drukknopschakelstation   Thre Knoppen      bestaat uit drie afzonderlijke schakelaars. Openen, sluiten en stoppen. De drie drukknoppen zijn in de bewakingskast geïnstalleerd en de beheerder kan de slagboom onder speciale omstandigheden openen.

drukknoppen

 

De Shenzhen JUTAI Comm CO., LTD is toegewijd om innovatieve oplossingen te bieden die aan uw behoeften voldoen. We ondersteunen producten als hieronder:

1. De RFID-lezer (lezer voor lange afstand, lezer voor middellange afstand en lezer voor korte afstand)

2. Slagboom

3. Lusdetector (Lusdetector met één kanaal, Lusdetector met twee kanalen)

4. Parkeerbeheersysteem

5. Infrarood fotocelsensor  

6. Deur toegangscontrolesysteem  

7. Parkeergeleidingssysteem  

Voor meer informatie, bezoek onze   website    stuur de e-mail:   sales9@jutairfid.com   of bel +8615992504234 vandaag.

 

Het delen van deze post:

Stuur ons een e-mail

Werktijd :
8:00-18:00(Beijing tijd)
Fax :
86-0755-29573855
Telefoon :
8613480128941(Verwerkingstijd)
Factory Adres :
5F, Mingjinhai Industrial Park, ShiyanTown, BaoAn, Shenzhen, China
contact us