JUTAI voertuiglusdetectortoepassingen

2019-06-20

Met jarenlange technologie neerslag en accumulatie, de voertuigdetectoren geproduceerd door JUTAI   hebben een aantal internationale en Europese merken en binnenlandse low-end producten gewonnen met uitstekende kwaliteit, goede kostenprestaties en uitstekende after-sales service. Met de erkenning van steeds meer buitenlandse klanten en vrienden, hebben we geleidelijk de populariteit in het buitenland vergroot en de LOOP Detector   heeft geleidelijk een complete serie gevormd. Tegelijkertijd zijn we toegewijd om een ​​groothandelaar   te helpen en   Dealer biedt OEM-service op basis van het concept van ontwikkeling en groei   samen.   JUTAI voertuiglusdetectortoepassingen

JUTAI voertuiglusdetectortoepassingen

JUTAI voertuiglusdetectortoepassingen model verwijzen wij u naar de volgende info

loop detector modellen

Deze modellen kunnen vrij kiezen op basis van de behoeften van het project. We hebben een uitstekende ontwerpafdeling   om klanten te helpen OEM   het merk en helpen onze klanten om de bijbehorende promotieactiviteiten in de lokale omgeving te doen om een ​​win-winsituatie te bereiken. Dus wat zijn de unieke voordelen van de voertuigdetectoren geproduceerd door JUTAI   vergeleken met de vergelijkbare detector   op de markt? Laat me ze een voor een aan onze voorname gasten noemen.

Voertuigtype gedetecteerd  

JUTAI   voertuigdetectoren kunnen bijna alle soorten voertuigen detecteren   op de markt, zoals   motoren, auto's, grote vrachtwagens, zware containertrucks, superlang   voertuig, heftrucks, enz. zodat onze klanten zeer flexibel kunnen zijn   om onze lusdetector te gebruiken. Een voertuigdetector heeft een sterk aanpassingsvermogen en lost het probleem van velen op   verschillende autotypes in één   in- en uitgangen.

voertuigdetectie installatie

Inductieve waarde  

De reden waarom we de bovenstaande modellen kunnen detecteren, is dat onze voertuigdetectoren een zeer   breed detectiebereik.   We hebben een ultrabreed detectiebereik bereikt van   15 μ H tot 2000 μ H, en de meeste vergelijkbare producten op de markt hebben een detectiebereik van slechts 150 μ H-300 μ H. De scope is alleen geschikt voor het detecteren van kleine auto's. Bij het detecteren van   zware voertuigen,   het bereik van gevoeligheid verandert. Als de detectiewaarde groter is dan 300 μ H, er zal een verkeerde functie van het hek of de deur zijn, het voertuig kan gevaarlijk zijn, en met de zeer   smalle autotype detectie, veel in- en uitgangen   hebben vaak meerdere soorten voertuigen, dus het grote probleem is dat de applicatie erg inflexibel is. maar JUTAI voertuiglusdetector kan deze problemen oplossen.

lusdetector inductieve waarde

Installatie flexibele lusspiraal  

Omdat JUTAI-voertuigdetectoren dit onvervangbare voordeel hebben, is het ultrabrede detectiebereik   15 μ H-2000 μ H, dus we zijn erg flexibel bij het opnieuw construeren, onze spoelspecificaties kunnen groot of klein zijn, zolang we maar in onze   inspectie. Tussen   het detectiebereik, kunnen we de grootte van onze spoel meestal plannen op basis van de breedte van de weg. Als er bovendien meer voertuigmodellen zijn waarmee rekening moet worden gehouden bij de in- en uitgang, vragen we onze gasten meestal om de windingen van de spoelen op de juiste manier te vergroten. Het probleem van het model;   de 150-300 μ H-lusdetectoren op de markt vereisen meestal zeer strikte normen.   Het vereist meestal een lengte van   1 meter en een breedte van 2 meter. Daarom kunnen veel kleine kruispunten en smalle wegen niet worden toegepast.   Bovendien is er geen manier om het probleem van de detectie van meerdere automodellen op te lossen.

flexibele lusspoelinstallatie

Gevoeligheid en frequentie  

JUTAI Loop Detector heeft   16 gevoeligheidsniveaus, en de klant kan de gevoeligheid flexibel instellen op basis van het specifieke geval. Tegelijkertijd heeft onze voertuigdetector   4 verschillende toepassingsfrequenties. Voor sommige gevallen met zeer nauwe ingangen en uitgangen, stellen we verschillende frequenties in door flexibele instellingen te kiezen, namelijk   lost effectief het probleem op dat de spoelafstand te kort is en veroorzaakt hetzelfde frequentie-interferentieprobleem.

loop detector sensitivity

Voeding  

Alle reeksen voertuigdetectoren geproduceerd door JUTAI gebruiken de brede spanningsuitgangsmodus,   110-240   VAC, 12-24   VAC / DC, zodat klanten één model kunnen kopen maar geschikt zijn voor twee voltages, wat effectief   vermindert   klanten ' voorraad- en financieringsdruk, deze functie is ook een belangrijke functie die onze klanten erg leuk vinden.

vehicle detector power

Temperatuurtest  

Voertuigdetectoren, we moeten strenge kwaliteitstests uitvoeren voor elk deeltje, onze aanpassingstemperatuur is van   -40 graden tot 80 graden, zodat onze voertuigdetectoren zich in koude streken bevinden en extreem heet in het Midden-Oosten. Regio's zoals India zijn zeer aanpasbaar in temperatuur.

loop detector temperature testing

PH-testen  

Onze voertuigdetectoren, we hebben een strikte PH-test op de selectie van het apparaat,   onze   detector   basis, zoutsproei corrosietest kan oplopen tot 15 dagen, en we testen enkele binnenlandse merken van dezelfde klasse, ongeveer 3 dagen. Het apparaat is volledig weggeëtst.

Anti-verlichtingstest  

Voor sommigen   gebieden met veel licht   over de hele wereld, zoals landen als   Maleisië, onze voertuigdetectoren zijn bestand tegen   100.000 volt   van blikseminslagen.

loop detetcor lighting test

Foutdetectiefunctie  

JUTAI   voertuigdetector heeft   foutdetectie-uitgang, wanneer de lusdetector een spoelfout of andere foutfactoren detecteert (behalve relaisfout), kan het B-relais een signaal afgeven, het waarschuwingslampje dat is aangesloten op het B-relais zal knipperen of alarm geven   herinnering Dimensionaal of vervanging,   na nog een paar minuten wordt relais B automatisch gereset,   lusdetector   kan blijven worden gebruikt, kan de klant redelijkerwijs de tijd inplannen voor vervangings- of onderhoudswerkzaamheden, de meeste andere soortgelijke producten op de markt, als er een storing is, de lusdetector   zal stoppen   werken, en de klant moet naar de zaak gaan om het onderhoudswerk onmiddellijk uit te voeren, wat meer klachten bij de eindgebruiker zal opleveren, en de installateur zal ook de hoge onderhoudskosten na verkoop en de slechte reputatie verhogen.

Relaisvertragingsuitgangsfunctie  

JUTAI voertuiglusdetector   heeft een   2s   vertraging output. Deze functie is toegepast met onze   UHF lang   bereik   lezer   bij een zeer korte ingang. Als de auto in de buurt is   naar de poort, moet het worden vertraagd   2 seconden,   en begin met het lezen van tag door de lezer,   en   voer vervolgens het signaal uit naar   open de poort. Dit met succes   lost het probleem op dat de   toegangsafstand tot de poort   is   zeer smal   en vereist een vertraging   tijd.   De meeste vergelijkbare merken op de markt zijn niet ontworpen met deze gehumaniseerde functie.

loop detector delay output

Applicatie voor parkeren op straat

JUTAI   voertuigdetector heeft een modus waarmee het voertuig voor onbepaalde tijd kan stoppen.   Wanneer de   auto   zit op de spoel, het relais geeft altijd een signaal af tot de auto vertrekt.   Deze functie wordt gebruikt door een aantal van onze klanten   in het straatparkingproject.   Bepaal de parkeertijd voor   geld opladen.

detector street parking application

JUTAI voertuiglusdetectortoepassingen

Vanwege deze zeer gebruiksvriendelijke voordelen worden onze voertuigdetectoren veel gebruikt in   poortcontrolesystemen, parkeertoegangscontrolesystemen, rolpoortcontrolesystemen, systemen voor tolheffing op snelwegen, verkeerscontrolesystemen,   en werken met   JUTAI Controllers en verkeerslichten   voor gebruik in sommige speciale hoekwaarschuwingssystemen.

loop detector application

 

Andere toepassing

single road detector alarm system

 

Veelgestelde vragen over JUTAI-lusdetector

loop detector FAQ

 

 

Voor meer informatie of vereisten kunt u een e-mail sturen naar sales9@jutairfid.com   jutaisales1@gmail.com

WhatsApp: 0086-15992504234

Skype: MandyChan0515

https://www.jutaigateaccess.com/

Het delen van deze post:

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

5F, Mingjinhai Industrial Park, Shiyantown, Baoan, Shenzhen, China

E -

jutaigateaccess2@gmail.com

Contact met ons

Telefoon : 86-0755-29573855

- de telefoon : 8613143400257

Werktijd :8:00-18:00(Beijing tijd)

contact us