JUTAI-toepassingen voor voertuiglusdetectoren

Met jaren van technologie neerslag en accumulatie, de voertuigdetectoren geproduceerd door JUTAI   hebben een aantal internationale en Europese merken en binnenlandse low-end producten gewonnen met uitstekende kwaliteit, goede kostenprestaties en uitstekende service na verkoop. Met de erkenning van meer en meer buitenlandse klanten en vrienden, hebben we geleidelijk de populariteit in het buitenland geopend, en de LOOP Detector   heeft geleidelijk een complete serie gevormd. Tegelijkertijd zetten we ons in om een ​​aantal groothandelaren   te helpen en   Dealer biedt OEM-service op basis van het concept van ontwikkeling en groei   samen op.   JUTAI voertuig Loop Detector Toepassingen

JUTAI voertuig Loop Detector Toepassingen

JUTAI voertuig Loop Detector Toepassingen model verwijzen wij u naar de volgende info

lus detector modellen

Deze modellen kunnen vrij kiezen volgens de behoeften van het project. We hebben een uitstekende ontwerpafdeling   om klanten te helpen OEM   het merk en onze klanten helpen bij het uitvoeren van de bijbehorende promotieactiviteiten in de omgeving om een ​​win-win situatie te bereiken. Dus wat zijn de unieke voordelen van de voertuigdetectoren geproduceerd door JUTAI   vergeleken met de vergelijkbare detector   op de markt? Laat me ze een voor een aan onze voorname gasten opsommen.

Voertuigtype gedetecteerd  

JUTAI   voertuigdetectoren kunnen bijna alle soorten voertuigen detecteren   op de markt, zoals   motorfietsen, auto's, grote vrachtwagens, zware containervrachtwagens, super lang   voertuig, heftrucks, enz. zodat onze klanten zeer flexibel kunnen zijn   om onze lusdetector te gebruiken. Een voertuigdetector heeft een groot aanpassingsvermogen en lost het probleem van vele   op verschillende autotypes tegelijk   in- en uitgangen.

voertuig detectie installatie

Inductieve waarde  

De reden waarom we de bovenstaande modellen kunnen detecteren, is dat onze voertuigdetectoren een zeer   hebben breed detectiebereik.   We hebben een ultrabreed detectiebereik van   bereikt 15 μ H tot 2000 μ H en de meeste vergelijkbare producten op de markt hebben een detectiebereik van slechts 150 μ H-300 μ H. Het bereik is alleen geschikt voor het detecteren van kleine auto's. Bij het detecteren van   zware voertuigen,   het bereik van de gevoeligheid verandert. Als de detectiewaarde hoger is dan 300 μ H, er zal een verkeerde functie van de poort of deur zijn, het voertuig kan gevaarlijk zijn, en met de zeer   smalle autotype detectie, veel in- en uitgangen   hebben vaak meerdere soorten voertuigen, dus het grote probleem is dat de applicatie zeer onbuigzaam is. maar JUTAI Vehicle Loop Detector kan deze problemen oplossen.

inductieve waarde van lusdetector

Flexible Loop Coil Installatie  

Omdat JUTAI-voertuigdetectoren dit onvervangbare voordeel hebben, is het ultrabrede detectiebereik   15 μ H-2000 μ H, dus we zijn erg flexibel wanneer we opnieuw bouwen, onze spoelspecificaties kunnen groot of klein zijn, zolang we in onze   inspectie. Tussen   het detectiebereik, kunnen we meestal de grootte van onze spoel plannen op basis van de breedte van de weg. Als er bovendien meer voertuigmodellen zijn waarmee rekening moet worden gehouden bij de ingang en uitgang, vragen we onze gasten meestal om het aantal windingen op de juiste manier te verhogen. Het probleem van het model;   de 150-300 μ H-lusdetector op de markt vereist meestal zeer strikte normen.   Het vereist meestal een lengte van   1 meter en een breedte van 2 meter. Daarom kunnen veel kleine kruispunten en smalle wegen niet worden toegepast.   Bovendien is er geen manier om het probleem van de detectie van meerdere automodellen op te lossen.

flexibele lus spoel installatie

Gevoeligheid en frequentie  

JUTAI-lusdetector heeft   16 gevoeligheidsniveaus en de klant kan de gevoeligheid flexibel aanpassen aan het specifieke geval. Tegelijkertijd heeft onze voertuigdetector   4 verschillende toepassingsfrequenties. Voor sommige gevallen met zeer nauwe in- en uitgangen stellen we verschillende frequenties in door flexibele kiesinstellingen, die   lost effectief het probleem op dat de spoelafstand te kort is en hetzelfde frequentie-interferentieprobleem veroorzaakt.

loop detector sensitivity

Voeding  

Alle door JUTAI geproduceerde reeksen voertuigdetectoren hebben de breedspanningsoutputmodus,   110-240   VAC, 12-24   VAC / DC, zodat klanten één model kunnen kopen, maar geschikt zijn voor twee spanningen, die effectief   vermindert   klantenvoorraad en financieringsdruk, deze functie is ook een belangrijke functie die onze klanten erg leuk vinden.

vehicle detector power

Temperatuur testen  

Voertuigdetectoren, we moeten strenge kwaliteitstesten uitvoeren voor elk deeltje, onze aanpassingstemperatuur is van   -40 graden tot 80 graden, zodat onze voertuigdetectoren zich in koude gebieden bevinden en extreem heet in het Midden-Oosten, regio's zoals India zijn zeer flexibel in temperatuur.

loop detector temperature testing

PH testen  

Onze voertuigdetectoren, we hebben een strikte PH-test op de selectie van het apparaat,   onze   detector   base, zoutnevel corrosietest kan 15 dagen bereiken, en we testen sommige binnenlandse merken van dezelfde klasse, ongeveer 3 dagen Het apparaat is volledig weggeëtst.

Test tegen verlichting  

Voor sommige   lichtgevende gebieden   over de hele wereld, zoals landen als   Maleisië, onze voertuigdetectoren zijn bestand tegen   100.000 volt   van blikseminslagen.

loop detetcor lighting test

Foutdetectiefunctie  

JUTAI   voertuigdetector heeft   foutdetectie-uitgang, wanneer de lusdetector spoelfout of andere foutfactoren (behalve relaisfout) detecteert, kan B-relais een signaal afgeven, knippert het waarschuwingslicht dat is aangesloten op B-relais of alarm   herinnering Dimensionaal of vervanging,   na nog een paar minuten of zo wordt het B-relais automatisch gereset,   lusdetector   kan worden gebruikt, kan de klant redelijkerwijs de tijd voor vervanging of onderhoud regelen, de meeste andere vergelijkbare producten op de markt, als er een fout is, de lusdetector   zal stoppen   werkend, en de klant moet onmiddellijk naar de zaak gaan om het onderhoudswerk uit te voeren, wat meer klachten bij de eindgebruiker zal veroorzaken, en het installatieprogramma zal ook de hoge onderhoudskosten en slechte reputatie verhogen.

Relaisuitgang Uitgang Functie  

JUTAI Voertuiglusdetector   heeft een   2s   vertraging uitgang. Deze functie is toegepast met onze   UHF lang   bereik   lezer   bij een zeer korte ingang. Wanneer de auto dichtbij is   naar de poort moet deze worden uitgesteld   2 seconden,   en begin met het lezen van de tag door de lezer,   en   voer het signaal vervolgens uit naar   open de poort. Dit is succesvol   lost het probleem op dat de   ingangsafstand tot de poort   is   zeer smal   en vereist een vertraging   tijd.   De meeste vergelijkbare merken op de markt zijn niet ontworpen met deze gehumaniseerde functie.

loop detector delay output

Straat parkeren applicatie

JUTAI   voertuigdetector heeft een modus waarmee het voertuig voor onbepaalde tijd kan stoppen.   Wanneer de   auto   op de spoel zit, geeft het relais altijd een signaal af totdat de auto vertrekt.   Deze functie wordt gebruikt door sommige van onze klanten   in het straatparkeerterreinproject.   Bepaal de parkeertijd voor   geld in rekening brengen.

detector street parking application

JUTAI voertuig Loop Detector Toepassingen

Vanwege deze zeer gebruiksvriendelijke voordelen worden onze voertuigdetectoren veel gebruikt in   poortcontrolesystemen, parkeertoegangscontrolesystemen, rolpoortcontrolesystemen, tolheffingssystemen op de snelweg, verkeerscontrolesystemen,   en werken met   JUTAI Controllers en verkeerslichten   voor gebruik in sommige speciale hoekwaarschuwingssystemen.

loop detector application

 

Andere toepassing

single road detector alarm system

 

Veelgestelde vragen over JUTAI-lusdetector

loop detector FAQ

 

 

Voor meer informatie of vereisten kunt u een e-mail sturen naar sales9@jutairfid.com   jutaisales1@gmail.com

WhatsApp: 0086-15992504234

Skype: MandyChan0515

https://www.jutaigateaccess.com/

Het delen van deze post:

Stuur ons een e-mail

Werktijd :
8:00-18:00(Beijing tijd)
Fax :
86-0755-29573855
Telefoon :
8613480128941(Verwerkingstijd)
Factory Adres :
5F, Mingjinhai Industrial Park, ShiyanTown, BaoAn, Shenzhen, China
contact us