JUTAI RFID-kaartlezer voor lange afstand: hoe een RFID-lezer voor lange afstand te kiezen

2018-12-25

JUTAI RFID-frequentiebanden voor lange afstandskaartlezers

Jutai zet zich in voor het produceren van RFID-lezers in verschillende frequenties, die veel worden gebruikt bij toegangscontrole, parkeerplaatsen, verkeerswegen, magazijnen, asset-tracking, enz.   Jutai heeft 125khz, UHF, 2.45g, half-wake frequentie lezers en bijbehorende kaarten / labels ontwikkeld.   Er is een reeks JUTAI RFID-kaartlezeroplossingen voor lange afstanden, inclusief 125 kHz lage frequentie, UHF (hoge frequentie) 925-928 mhz / 860-868 mhz, 2.45 Ghz actieve frequentie,     en semi-actieve frequentie.

De 125khz lage frequentie   kaartlezer is een veel voorkomende oplossing voor deurtoegangscontrole, liftbeheer,     en voertuig toegangscontrole toepassingen. Het is dus een stabiele antenne die niet wordt beïnvloed door de V-KOOL (Vehicle Solar Film), dus de meeste landen gebruik op grote schaal 125khz proximity-lezer, gebruiker kan EM-kaart / proximity-kaart gebruiken om toegang te krijgen tot de poorten door de kaart te vegen, JUTAI als een professionele kaartlezerfabrikant, we hebben nabijheidslezer voor korte en middenbereik ontwikkeld voor 125khz-frequentieband, vooral ons middenbereik proximity EM-lezer GP-99, het is een uitgebreide 125KHZ RFID middenklasse LF-lezer met compacte afmetingen. Het kan een bereik tot 130 cm aflezen, afhankelijk van de storing ter plaatse, vanwege de wedstrijden antenne, kaartchip,     en speciale voeding. GP-99 kan effectief doordringen Zonne film en zorgt ervoor dat de EM-kaart in de auto kan worden gelezen zonder de autoruiten naar beneden te draaien. Deze GP-99-eenheid zal een uitstekende stroomvoorziening hebben en is daardoor bijzonder geschikt voor toegangscontrole, parkeerplaatsen en doorlezen, schoolbezoektoepassingen. Dus deze GP-99 is uitstekend dan de traditionele   lezers met een   korte afstand. JUTAI RFID-kaartlezer met groot bereik 125 KHZ één kaartoplossing maakt de toegang tot uw hele gebouw gemakkelijker, één kaart kan werken met kaartlezers met verschillende afstanden 125 KHZ-frequentie.

JUTAI RFID-kaartlezer met groot bereik

 

UHF passieve poortcontrolekaartlezer (Ultra hoge frequentie) , Dit is voornamelijk voor toepassingen op lange afstand. Er zijn 860-868Mhz en 902-928Mhz frequentiebanden voor de UHF-regelgeving in verschillende landen. JUTAI UHF lezer heeft   strikt getest, wat niet een ffect   de   mens lichaam. En deze passieve lange-afstandslezer   werken met passieve sticker / kaart, al deze stickers kan aan de auto worden gelijmd, maar de UHF-Wiegand-lezer met groot bereik leest tot 10 meter (vrije luchtmeting) hangt af van de interferentie (metaaleffect) ter plaatse en de juiste leeshoek van de kaart. Hoewel het een lange afstand kan hebben, wordt het bereik nog steeds verkleind door de V-KOOL. Als de auto geen V-KOOL heeft, is het beter om een ​​UHF-lezer en kaartoplossing te gebruiken. Daarom Jutai ook ontwikkelde van hoge kwaliteit UHF sticker / tag, het is waterdicht en niet zo getroffen door de sterke zonneschijn. Het is een zeer betaalbare en kosteneffectieve RFID-oplossing voor toegangscontrolesystemen voor lange afstanden, autosnelwegen, magazijnen, activa of personen.,   enzovoort . Last but not least heeft JUTAI ook een UHF passieve éénkaartoplossing voor toegangscontrole van het hele gebouw, als de klant kiest voor een UHF-lezer met groot bereik voor een parkeerplaats, hebben we ook UHF & 13.56MHZ-frequentiebandkaart, genaamd dubbele frequentiekaart, deze kan niet alleen werken met UHF-lange afstand lezer   maar kan ook werken met Mifare-kaartlezers.

uhf lange afstand lezer

 

2.45GHZ frequentie lange afstand RFID-lezer gebruikt draadloze communicatietechnologie met een hoge gevoeligheid, een laag stroomverbruik, wat het menselijk lichaam niet schaadt. De leesafstand kan tot 25 meter worden aangepast door de lezerinstelling of hij kan worden aangesloten op de voertuiglusdetector om de afstand voor het toegangscontrolesysteem van de parkeerplaats te regelen. Vanwege de lange afstand is de kaart   heeft de   nodig accu om te werken met de langeafstand kaartlezer, de   passief oplossing kan ' t   tot zo'n   lang leesbereik. JUTAI als bekende actieve leverancier van lange-afstandslezers, ontwikkelde deze 2.45G-kaartlezer met een hoge waterdichtheid, hoge weerstand tegen storingen en hoge datatransmissiesnelheid, die veel wordt gebruikt in RFID-toegangscontrolesysteem, magazijnvolgsysteem, personeelslocatiesysteem, asset tracking-systeem, leger, gevangenis en gezinsschoolsysteem., enz. Het meest belangrijk ding   is de kaartversleuteling is veilig voor de projecten, die kan niet worden gekopieerd ,   veiliger voor projecttoepassingen van overheid en leger. Bovendien kan de actieve kaart-ID een serienummer zijn, wat gemakkelijk te bedienen en te beheren is.

actieve RFID-lezer voor groot bereik

 

Semi-actieve RFID-kaartlezer oplossing keurt 2.45GHZ draadloze communicatie en 125KHZ lage frequentie activatortechnologie, die een lager stroomverbruik en een langere levensduur heeft dan de   actief   oplossing. Omdat het in de slaapstand staat als de kaart zonder het inductieve bereik voor meer energie bespaart. JUTAI creëerde muti-type semi-actief kaartlezer, inclusief midden- en langeafstandslezers, maar ze gebruiken er allemaal één semi-actief kaart met batterij, middenbereik RFID-lezer heeft 2,6 meter, 4 meter en 7 meter lange afstandslezer voor standaard parkeersysteem of volgsysteem. JUTAI semi-actief hoge kosten en hoge beveiliging oplossing meestal voor overheid en legerprojecten.

Klanten kunnen de beste oplossing voor de projecten kiezen, JUTAI loont meer aandacht om onze klant te dienen, we accepteren OEM-bestelling en geloven dat ons team de beste oplossing kan bieden.

 

Neem voor meer informatie of vragen contact met ons op:     https://www.jutaigateaccess.com/

E-mail: jutaisales1@gmail.com   sales9@jutairfid.com

Skype: MandyChan0515

Whatsapp / Wechat: +8615992504234

JUTAI RFID-toegangscontrole voor parkeerhekken Mandy Chan

 

Het delen van deze post:

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

5F, Mingjinhai Industrial Park, Shiyantown, Baoan, Shenzhen, China

E -

jutaigateaccess2@gmail.com

Contact met ons

Telefoon : 86-0755-29573855

- de telefoon : 8613143400257

Werktijd :8:00-18:00(Beijing tijd)

contact us