JUTAI RFID-kaartlezer voor lange afstand: een RFID-lezer voor lange afstand kiezen

JUTAI RFID Lange afstand kaartlezer frequentiebanden

Jutai zet zich in voor de productie van RFID-lezers in verschillende frequenties, die veel worden gebruikt bij toegangscontrole, parkeerplaatsen, verkeerswegen, magazijnen, activabewaking, enz.   Jutai heeft 125 kHz, UHF, 2,45 g, half-wake frequentie lezers en bijbehorende kaarten / labels ontwikkeld.   Er is een reeks JUTAI RFID-oplossingen voor lange afstand kaartlezers, inclusief 125 kHz lage frequentie, UHF (hoge frequentie) 925-928 mhz / 860-868 mhz, 2,45 GHz actieve frequentie,     en semi-actieve frequentie.

De 125 kHz lage frequentie   kaartlezer is een veel voorkomende oplossing voor deurtoegangscontrole, liftbeheer,     en voertuig toegangscontrole toepassingen. Het is een stabiele antenne zonder last van de V-KOOL (voertuig-zonnefilm), daarom de meeste landen wijd gebruik 125kHz naderingslezer, gebruiker kan EM-kaart / naderingskaart gebruiken om toegang te krijgen tot de poorten door de kaart te vegen, JUTAI als een professionele kaartlezerfabrikant, we hebben een korteafstands- en middenbereik-naderingslezer ontwikkeld voor 125kHz frequentieband, met name ons middenbereik proximity EM-lezer GP-99, het is een uitgebreid bereik 125KHz RFID middenbereik LF-lezer met compacte afmetingen. Afhankelijk van de interferentie op de site kan het bereik tot 130 cm aflezen vanwege de wedstrijden antenne, kaartchip,     en speciale voeding. GP-99 kan effectief doordringen Zonne film en zorgt ervoor dat de EM-kaart in de auto kan worden gelezen zonder de autoruiten te openen. Deze GP-99-unit zal een uitstekende stroomvoorziening hebben en is met name geschikt voor toegangscontrole, parkeren en doorlezen, schooltoepassingen. Dus deze GP-99 is beter dan de traditionele   lezers met een   korte afstand. JUTAI RFID lange-afstands kaartlezer 125KHZ één kaartoplossing maakt uw hele toegang tot de poort gemakkelijker, één kaart kan werken met verschillende 125KHZ frequentie-kaartlezers.

JUTAI RFID lange afstand kaartlezer

 

UHF passieve gate control kaartlezer (Ultrahoge frequentie) , Dit is voornamelijk voor toepassingen op lange afstand. Er zijn 860-868Mhz- en 902-928Mhz-frequentiebanden voor de UHF-regelgeving van verschillende landen. Jutai UHF lezer heeft    strikt getest, wat niet een ffect   de   menselijk lichaam. En deze passieve langeafstandslezer    werk met passieve sticker / kaart, al deze stickers kan aan de auto worden gelijmd, maar de UHF lange afstand Wiegand-lezer leest tot 10 meter (vrije luchtaflezing) is afhankelijk van de interferentie (metaaleffect) op de locatie en de juiste leeshoek van de kaart. Hoewel het een lange afstand kan hebben, zal het nog steeds een kleiner bereik hebben door de V-KOOL. Als auto geen V-KOOL is, is het beter om een ​​UHF-lezer en kaartoplossing te gebruiken. Daarom ook Jutai ontwikkelde van hoge kwaliteit UHF sticker / tag, het is waterdicht en niet getroffen door de sterke zonneschijn. Het is een zeer betaalbare en kosteneffectieve RFID-oplossing voor parkeertoegangscontrolesystemen voor parkeerplaatsen op lange afstand, verkeerswegen, magazijnen, activa of het volgen van personen.,   enz . Last but not least, JUTAI heeft ook een passieve UHF-oplossing met één kaart voor toegangscontrole voor de hele bouwpoort. 13.56MHZ-frequentiebandkaart, genaamd dubbele frequentiekaart, kan niet alleen werken met UHF lange afstand lezer   maar kan ook werken met Mifare-kaartlezers.

uhf lange afstand lezer

 

2,45 GHz RFID-lezer over lange afstand neemt draadloze communicatietechnologie met hoge gevoeligheid, laag stroomverbruik, die geen schade toebrengt aan het menselijk lichaam. De leesafstand kan tot 25 meter worden aangepast door de instelling van de lezer of hij kan worden aangesloten op de voertuiglusdetector om de afstand voor het toegangscontrolesysteem van de parkeergarage te regelen. Vanwege de lange afstand heeft de kaart   heeft de   nodig accu om te werken met de langeafstand kaartlezer, de   passief oplossing kan niet    tot zo'n   lang leesbereik. JUTAI, ook bekend als actieve leverancier van langeafstandslezers, ontwikkelde deze 2.45G-kaartlezer met een hoge waterdichtingsgraad, hoge capaciteit om weerstand te bieden aan verstoring en hoge datatransmissiesnelheid, die veel wordt gebruikt in RFID-toegangscontrolesysteem, magazijnvolgsysteem, personeelslocatiesysteem, systeem voor het volgen van activa, leger, gevangenis en gezins-schoolsysteem, enz. Het meest belangrijk ding    is de kaartversleuteling veilig is voor de projecten, wat niet kan worden gekopieerd ,   veiliger voor overheidstoepassingen en legerprojecten. Bovendien kan de actieve kaart-ID een serienummer zijn, dat eenvoudig te bedienen en te beheren is.

actieve RFID-lezer voor lange afstanden

 

Semi-actieve RFID-kaartlezer oplossing neemt 2,45 GHz draadloze communicatie en 125 KHz lage frequentie activatortechnologie, die een lager stroomverbruik en een langere levensduur heeft dan de   actief    oplossing. Omdat het in de slaapstand staat wanneer de kaart zonder het inductieve bereik voor meer energie bespaart. JUTAI creëerde muti-type semiactieve kaartlezer, inclusief middellange en lange afstandslezers, maar gebruiken er allemaal één semiactieve kaart met batterij, middenbereik RFID-lezer hebben 2,6 meter, 4 meter en 7 meter lange afstand lezer voor standaard parkeersysteem of volgsysteem. Jutai semiactieve hoge kosten en hoge beveiliging oplossing meestal voor overheid en legerprojecten.

Klanten kunnen de beste oplossing voor de projecten kiezen, JUTAI pays meer aandacht voor onze klant, we accepteren OEM-bestellingen en geloven dat ons team de beste oplossing kan bieden.

 

Meer over de producten of aanvraag neem gerust contact met ons op:     https://www.jutaigateaccess.com/

E-mail: jutaisales1@gmail.com   sales9@jutairfid.com

Skype: MandyChan0515

Whatsapp / Wechat: +8615992504234

JUTAI RFID parkeerpoort toegangscontrole Mandy Chan

 

Het delen van deze post:

Stuur ons een e-mail

Werktijd :
8:00-18:00(Beijing tijd)
Fax :
86-0755-29573855
Telefoon :
8613480128941(Verwerkingstijd)
Factory Adres :
5F, Mingjinhai Industrial Park, ShiyanTown, BaoAn, Shenzhen, China
contact us