UHF antennetoegangscontrole voor lange afstanden

UHF-lezer voor toegangscontrole met lange afstand en UHF passief kaart / tag-identificatiesysteem

JUTAI is een toonaangevende leverancier van de RFID-industrie, gespecialiseerd in UHF-radiofrequentie-identificatie (RFID) -chips, -tags, -lezers en aan professionele services gerelateerde technologieën en producten. JUTAI ontwikkelde UHF Wiegand-lezer voor lange afstanden PUHF-9-12db en UHF passieve tag / kaartidentificatie zijn ideale producten voor UHF antennes voor lange afstanden    controle volgsystemen    en parkeerbeheersystemen.    De PUHF-9-12db kan tot lezen 15 meter (vrije luchtmeting)    afhankelijk van de locatieomgeving en de installatiehoek.

UHF antennetoegangscontrole voor lange afstanden

Vanwege de lange transmissieafstand en de hoge transmissiesnelheid heeft het over de hele wereld meer aandacht gekregen. De PUHF-9-12db    UHF lange afstand antennetoegangscontrole ontwikkeld door JUTAI gebruikt een multi-protocol en geïntegreerd ontwerp, dat kan zijn snel gelezen, multi-tag gelijktijdig lezen en veel gebruikt in RFID-systemen.  

De PUHF-9-12db kaartlezer is gemonteerd op een beugel en is voorzien van een voeding. De behuizing is gemaakt van PET-materiaal    en heeft een    IP65 waterdicht    rating, die perfect werkt in regenachtige dagen zonder extra accessoires. In   naast de uhf kaart,    het kan ook worden gebruikt met    verschillende uhf passieve tags , zodat de klant het raam niet hoeft te openen in de regen, en de lange afstand   tag is bevestigd aan de    voorruit . Nadat de tag het magnetische veld is binnengekomen, ontvangt de UHF het RF-signaal van de kaartlezer. De energie die door de geïnduceerde stroom wordt verkregen, verzendt de taginformatie (passieve tag) die is opgeslagen in de chip. Het is een ideale oplossing voor toepassingen zoals toegangsbeheer voor parkeerplaatsen, personeelsbeheer en magazijnbeheer.

UHF-lezerspecificatie

Voordelen van de PUHF-9-12db kaartlezer

 · lezen op lange afstand

De UHF-lezerantenne heeft zeer speciale en belangrijke ontwerpvereisten. Tegelijkertijd, vanwege de complexiteit van de projectsite, de exacte kleefpositie van Passieve RFID-tag , die vereist dat de antenne een eenvoudige en stabiele structuur heeft en breed leesbereik . JUTAI 12db UHF-antenne heeft een breed leesbereik. Het dekkingsgebied is groot en kan bereiken 1-15 meter (vrije luchtmeting) .

 · Onafhankelijk antenne-ontwerp

De meeste passieve UHF-lezers op de markt zijn geïntegreerd met de antenne, maar dit verhoogt de onderhoudskosten en de moeilijkheidsgraad aanzienlijk. JUTAI scheidt op innovatieve wijze de antenne van de PUHF-9-12db van de lezer zelf. , waardoor de verborgen kosten aanzienlijk worden verlaagd.

UHF-antenne met groot bereik

 · Instelbare frequentie

JUTAI ' s PUHF-9-12db leeskop integreert    860 ~ 868 MHz en 902 ~ 928 MHz werkfrequentie, ondersteunt multinationale frequentieband, frequentieselectie, kan worden aangepast aan verschillende landen en regio's: 865-868mhz (EU), 902-928mhz (VS), 865-867nhz (India). PUHF-9 - 12db is geschikt voor alle landen en voldoet aan internationale RF-normen , zodat klanten het met vertrouwen kunnen gebruiken.

UHF-lezerfrequentie

 · Beveiligde UHF-sticker / -tag   / afdrukbare kaart

PU6C-9B UHF-frequentiekaart

PUHF-L1 waterdichte anti-Sparkle autolamp UHF sticker / voorruit tag

PUHF-L2    waterdichte UHF-tag   (kan aan het kenteken worden bevestigd)

CU-96   dubbele frequentie   kaart (UHF + 13,56 MHz), kan werken met PUHF-9A-12db lange afstand, kan ook werken met Mifare-lezer, goedkope oplossing voor toegangscontrole met één kaart.

CS-56 kaarthouder    kan worden gebruikt om de kaart aan de voorruit of een andere positie te bevestigen, waardoor het moeilijk wordt om de kaart   te verliezen en totale handsfree toegang en uitgang.

Kiezen JUTAI    UHF-kaartlezer en allerlei stickers en kaarten, het is veiliger en JUTAI UHF is geschreven in een speciaal programma , die verschilt van de conventionele procedures op de markt, zodat klanten   onze producten meer veilig en betrouwbaar .

UHF-kaart voor lange afstand

 · Directionele antennetechnologie

Directionele antennetechnologie kan alleen het magnetische veld voor de lezer herkennen en interferentie verminderen.

Long range RFID identification antenna

 

 · Voldoen aan internationale milieunormen

JUTAI ' s UHF-lezers regelen het vermogen onder 0,5 W, voldoen aan internationale milieunormen, kunnen in verschillende landen worden gebruikt en zijn veilig voor het menselijk lichaam.

 

 · Wiegand-interface

De UHF UHF met Wiegand 26 of Wiegand 34    interface stelt klanten in staat om direct te integreren met bestaande toegangscontrolesystemen.

access control system software

 · Loop detector functie (optioneel)

De JUTAI UHF-lezer voor lange afstanden kan met onze werken lusdetectoren voor voertuigen.    Voor sommige toepassingen op de projectlocatie is het gebruik van de loop sense of ground ( leesafstand controlekaart ) functie om alleen het voertuig te beheren, kan de foutwerking verminderen, wanneer het voertuig tegen de grondspoel wordt gedrukt, de kaart kan gaan werken met de kaartlezer , wat kan Het hele systeem is zeer betrouwbaar en veilig.

long range loop detector parking

 

 · Software   van het verzamelen van UHF-kaart-ID

DT-9 uitgever van desktopkaart    lezer , door de aansluiting van een USB-kabel op de computer, de software ontwikkeld door jutai   kan UHF-tags / kaart EPC-informatie lezen en deze automatisch lezen Wiegand-gegevens , zodat klanten een groot aantal tags / kaarten kunnen beheren.

Card insuing reader

 

 · IP56 waterdichtheid

Onze kaartlezers zijn    IP56    beoordeeld voor perfect werk in regenachtige dagen, waardoor u geld bespaart zonder dat u extra accessoires nodig heeft.

 

 · Hoes

Met harde schaal , het heeft de functie van gemakkelijk onderhoud en betere bescherming van producten in vergelijking met de traditionele rubberen afdekmodus, zonder afval, zonder stijgende kosten, en de    door de smeltlijm zelfklevende randafdichting is het steviger en waterdicht.

 

 · Verpakking

Strikte verpakking moet ervoor zorgen dat het product de klant in perfecte staat kan bereiken en effectief kan werken.

Antistatische parel katoen + bubble pad + antistatische tas + doos

UHF reader one kit

 · Geen zorgen

UHF-software kan worden geüpgraded, lage onderhoudskosten, een lange levensduur en productgarantie is twee jaar.

 

Referentie projectgeval

long range parking reader project

UHF long range RFID barrier gate system

UHF antennetoegangscontrole met groot bereik, u zult zeer tevreden zijn met onze kwaliteit en service! Raadpleeg onze website voor meer informatie of raadpleeg onze medewerkers:

E-mail: jutaisales1@gmail.com

WhatsApp: 008615992504234

Skype: MandyChan0515

Wechat: MandyChan0515

 

 

Het delen van deze post:

Stuur ons een e-mail

Werktijd :
8:00-18:00(Beijing tijd)
Fax :
86-0755-29573855
Telefoon :
8613480128941(Verwerkingstijd)
Factory Adres :
5F, Mingjinhai Industrial Park, ShiyanTown, BaoAn, Shenzhen, China
contact us