UHF-toegangscontrole voor lange afstandsantennes

2019-05-23

UHF-lezer voor toegangscontrole voor lange afstanden en UHF passief kaart- / tag-identificatiesysteem

JUTAI is een toonaangevende leverancier van de RFID-industrie, gespecialiseerd in UHF-chips voor radiofrequentie-identificatie (RFID), tags, lezers en aan professionele diensten gerelateerde technologieën en producten. JUTAI heeft een UHF Wiegand-lezer met een groot bereik ontwikkeld PUHF-9-12db en UHF passieve tag / kaartidentificatie zijn ideale producten voor UHF-antennetoegang op lange afstand   controle volgsystemen   en parkeerbeheersystemen.   De PUHF-9-12db kan tot 15 meter (vrije luchtaflezing)   afhankelijk van de omgeving en de installatiehoek.

UHF-toegangscontrole voor lange afstandsantennes

Vanwege zijn lange transmissieafstand en hoge transmissiesnelheid heeft het over de hele wereld meer aandacht gekregen. De PUHF-9-12db   UHF-toegangscontrole voor lange afstanden, ontwikkeld door JUTAI, maakt gebruik van een multi-protocol en geïntegreerd ontwerp, wat kan zijn snel lezen, gelijktijdig lezen met meerdere tags en veel gebruikt in RFID-systemen.  

De PUHF-9-12db kaartlezer is gemonteerd op een beugel en is voorzien van een voeding. De behuizing is gemaakt van PET-materiaal   en heeft een   IP65 waterdicht   rating, die perfect werkt op regenachtige dagen zonder extra accessoires. In   toevoeging aan de uhf kaart,   het kan ook worden gebruikt met   verschillende uhf passieve tags , zodat de klant het raam niet hoeft te openen in de regen, en het lange bereik   tag is bevestigd aan de   voorruit . Nadat de tag het magnetische veld is binnengegaan, ontvangt de UHF het RF-signaal van de kaartlezer. De energie die wordt verkregen door de geïnduceerde stroom stuurt de tag-informatie (passieve tag) die is opgeslagen in de chip. Het is een ideale oplossing voor toepassingen zoals toegangsbeheer voor parkeerplaatsen, personeelsbeheer en magazijnbeheer.

UHF-lezerspecificatie

Voordelen van de PUHF-9-12db kaartlezer

· lezen op lange afstand

De UHF-lezerantenne stelt zeer speciale en belangrijke ontwerpvereisten. Tegelijkertijd, vanwege de complexiteit van de projectlocatie, de exacte lijmpositie van RFID passieve tag , waarvoor de antenne een eenvoudige en stabiele structuur moet hebben en breed leesbereik . JUTAI 12db UHF-antenne heeft een breed leesbereik. Het dekkingsgebied is groot en kan reiken 1-15 meter (vrije luchtmeting) .

· Onafhankelijk antenne-ontwerp

De meeste passieve UHF-lezers op de markt zijn geïntegreerd met de antenne, maar dit verhoogt aanzienlijk de onderhoudskosten en de moeilijkheidsgraad van reparatie. JUTAI scheidt op innovatieve wijze de antenne van de PUHF-9-12db van de lezer zelf. , waardoor de verborgen kosten aanzienlijk worden verminderd.

UHF-antenne met groot bereik

· Instelbare frequentie

JUTAI ' De PUHF-9-12db leeskop is geïntegreerd   860 ~ 868 MHz en 902 ~ 928 MHz frequentie, ondersteunt multinationale frequentieband, frequentieselectie, kan worden aangepast aan verschillende landen en regio's: 865-868 mhz (EU), 902-928 mhz (VS), 865-867nhz (India). PUHF-9 - 12db is geschikt voor alle landen en voldoet aan internationale RF-normen , zodat klanten er met vertrouwen gebruik van kunnen maken.

UHF-lezerfrequentie

· Hoogbeveiligde UHF-sticker / tag   / afdrukbare kaart

PU6C-9B UHF-frequentiekaart

PUHF-L1 waterdichte anti-sparkle autolamp UHF-sticker / voorruit-tag

PUHF-L2   waterdichte UHF-tag   (kan aan de kentekenplaat worden bevestigd)

CU-96   dubbele frequentie   kaart (UHF + 13.56 MHz), kan werken met PUHF-9A-12db lange afstand, kan ook werken met Mifare-lezer, goedkope toegangscontrole met één kaart.

CS-56 kaarthouder   kan worden gebruikt om de kaart aan de voorruit of een andere positie te bevestigen, waardoor het moeilijk wordt om de kaart te verliezen   en totale handsfree toegang en uitgang.

Kiezen JUTAI   UHF-kaartlezer en allerlei stickers en kaarten, het is veiliger en JUTAI UHF is geschreven in een speciaal programma , die verschilt van de conventionele procedures op de markt, zodat klanten   kunnen gebruiken onze producten meer veilig en betrouwbaar .

UHF-tag voor lange afstanden

· Directionele antennetechnologie

Directionele antennetechnologie kan alleen het magnetische veld voor de lezer herkennen en interferentie verminderen.

Long range RFID identification antenna

 

· Voldoen aan internationale milieunormen

JUTAI ' s UHF-lezers regelen het vermogen onder 0,5 W, voldoen aan internationale milieunormen, kunnen in verschillende landen worden gebruikt en zijn veilig voor het menselijk lichaam.

 

· Wiegand-interface

De UHF UHF met Wiegand 26 of Wiegand 34   interface stelt klanten in staat om rechtstreeks te integreren met bestaande toegangscontrolesystemen.

access control system software

· Loop detector functie (optioneel)

De JUTAI UHF-lezer met groot bereik kan werken met onze voertuiglusdetectoren.   Voor sommige toepassingen op de projectlocatie is het gebruik van het lusgevoel van grond ( leesafstand controlekaart ) functie om alleen het voertuig te beheren, kan de foutwerking verminderen, wanneer het voertuig tegen de grondspoel wordt gedrukt, de kaart kan gaan werken met de kaartlezer , die kan Het hele systeem is zeer betrouwbaar en veilig.

long range loop detector parking

 

· Software   van het verzamelen van UHF-kaart-ID

DT-9 uitgever van desktopkaarten   lezer , via de aansluiting van een USB-kabel op de computer, de software ontwikkeld door jutai   kan UHF-tags / kaart EPC-informatie lezen en automatisch zijn Wiegand-gegevens , zodat klanten een groot aantal tags / kaarten kunnen beheren.

Card insuing reader

 

· IP56 waterdichtheid

Onze kaartlezers zijn   IP56   geschikt voor perfect werk op regenachtige dagen, waardoor u geld bespaart zonder dat u extra accessoires nodig heeft.

 

· Hoes

Met harde schaal , het heeft de functie van handig onderhoud en betere bescherming van producten in vergelijking met de traditionele rubberen afdekkingsmodus, zonder afval, zonder stijgende kosten, en de   smeltlijm randafdichting maakt het steviger en waterdicht.

 

· Verpakking

Een strikte verpakking moet ervoor zorgen dat het product de klant in perfecte staat kan bereiken en effectief kan werken.

Antistatisch parelkatoen + bellenkussen + antistatische zak + doos

UHF reader one kit

· Geen zorgen

UHF-software kan worden geüpgraded, lage onderhoudskosten, een lange levensduur en de productgarantie is twee jaar.

 

Project case referentie

long range parking reader project

UHF long range RFID barrier gate system

UHF lange afstand antenne toegangscontrole, u zult zeer tevreden zijn over onze kwaliteit en service! Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze website of raadpleeg onze medewerkers:

E-mail: jutaisales1@gmail.com

WhatsApp: 008615992504234

Skype: MandyChan0515

Wechat: MandyChan0515

 

 

Het delen van deze post:

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

5F, Mingjinhai Industrial Park, Shiyantown, Baoan, Shenzhen, China

E -

jutaigateaccess2@gmail.com

Contact met ons

Telefoon : 86-0755-29573855

- de telefoon : 8613143400257

Werktijd :8:00-18:00(Beijing tijd)

contact us