Middle Range RFID Reader Hands Free Access Control

2019-05-03

Middle Range RFID -lezer met Smart Card Access Control -oplossing

Als professionele RFID -fabrikant ontwikkelde Jutai 2,45 GHz & 125 kHz & 13.56MHz Actieve wake-up kaartlezer AE-26 en ondersteunende smartcard kunnen niet kopiëren. Het wordt vaak gebruikt voor het beheer van het personeelsbeheersysteem, voertuigtoegang parkeerplaatsbeheer, volgens de site-omgeving kan het leesbereik van AE-26 worden aangepast van 1-2,6 meter.

Middle Range RFID -lezer

De AE-26 Middle Range Reader werkt met Jutai Smart Card die de kaart perfect in de tas of zak kan plaatsen, deze wordt automatisch gelezen binnen het inductieve bereik,   Het is een ideale oplossing voor toepassingen zoals handvrije toegangscontrole, het beheer van het liftbesturingssysteem, het parkeerbeheersysteem en het bezoekersbeheersysteem.

 

AE-26 Middle Range RFID Reader Voordelen:

 

· Dubbele frequentietechnologie en multi-type kaarten optioneel

Jutai integreerde de   2,45 GHz & 125 kHz & 13.56MHz en de AE-26 Middle Range RFID-lezer   wordt geactiveerd door 125 kHz lage frequentie. Wanneer de kaart zich binnen het inductieve bereik bevindt, kan deze automatisch worden gelezen door de kaartlezer. Bovendien kan AE-26 met 13,56 MHz werken met Mifare-kaart. Er zijn twee type kaarten selectie: Jutai Smart Card ID-52   , of 13.56MHz Mifare -kaart.

Dual Frequency RFID -lezer

· Hoge beveiliging van codering en anti-interferentie

Jutai neemt frequentiehoppen aan & Multi-type adrestechnologie, voor de installatie van verschillende AE-26 (1-2.6m) middelste read lezer, die niet zal worden beïnvloed door interferentie via de instelling van elke lezeradrescode; Met de unieke programma -coderingstechnologie naar de kaartinformatie voor sterke codering, gegevensoverdracht naar de kaartlezer na een verscheidenheid aan controles voor gegevensverwerking, hoge beveiligingscoëfficiënt.

 

 

· Leesbereik kan instelbaar zijn

AE-26 kan het leesbereik aanpassen door zowel software- als hardware-bewerking, wat erg handig is voor toepassing en instelling. AE-26 RFID-lezer wordt gewekt door 125k lage frequentie-trigger, die het leesbereik effectief kan regelen. De leesafstand kan worden ingesteld als 1-2,6 m, en de maximale afstand is 2,6 m, die kan worden aangepast volgens verschillende situaties aan voldoen aan de verschillende behoeften van klanten. Met de Jutai ID-52 smartcard kunt u toegang krijgen of verlaten zonder de kaart vast te houden, gewoon in de tas geplaatst, het is handiger en flexibeler voor gebruikers.

Long Range Reader System

· De kaart-ID-52 kan niet worden gekopieerd.

Smart Card RFID -kaart

· Anti-collisiecapaciteit: 100 kaarten kunnen tegelijkertijd binnen 3s worden gelezen, geschikt voor meerdere mensen om deel te nemen aan en te verlaten tegelijkertijd toegangscontrolesysteem.

· De kaartbatterij CRC2032 heeft een lange levensduur en de batterij kan worden vervangen.

· Met Wiegand 26 /Wiegand 34 Data -indeling voor selectie en die gemakkelijk te integreren kan worden in elk toegangscontrolesysteem.

· Met toegangscontrolesysteem

Toegangscontrolesoftware

Klanten kunnen kiezen voor Jutai Access Control -software, gemakkelijk te bedienen en het is toegangscontrolebeheer voor deurtoegang, liftbediening en parkeeringangbeheer. Het volgende is het bedradingsdiagram van de deur toegangscontrole:

door access control diagram

Project referentie

gate access reader project

 

hands free access reader

 

Wij geloven dat u zeer tevreden zult zijn met onze Middle Range RFID-lezer AE-26

Voor meer informatie, raadpleeg onze website   www.jutaigateaccess.com     www.jutairfid.com   of neem contact met ons op:

Skype: Mandychan0515                                          

E -mail: jutaisales1@gmail.com                          

WhatsApp: +8615992504234                        

Het delen van deze post:

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

5F, Mingjinhai Industrial Park, Shiyantown, Baoan, Shenzhen, China

E -

jutaigateaccess2@gmail.com

Contact met ons

Telefoon : 86-0755-29573855

- de telefoon : 8613143400257

Werktijd :8:00-18:00(Beijing tijd)

contact us