Middelgrote RFID-lezer handsfree toegangscontrole

Middelgrote RFID-lezer met smartcard-toegangscontrole

Als professionele RFID-fabrikant ontwikkelde JUTAI 2,45 GHz & 125KHz & 13.56Mhz actieve wake-up kaartlezer AE-26 en ondersteunende smartcard zijn niet kopieerbaar. Het wordt vaak gebruikt voor het toegangsbeheersysteem voor personeel, het beheer van de toegang tot de parkeerplaats, afhankelijk van de omgeving van de site. Het leesbereik van AE-26 kan worden aangepast van 1-2,6 meter.

middenbereik RFID-lezer

De middenbereiklezer AE-26 werkt met JUTAI-smartcard die de kaart perfect in de tas of zak kan plaatsen, deze wordt automatisch gelezen binnen het inductieve bereik,   Het is een ideale oplossing voor toepassingen zoals handvrije toegangscontrole, liftbeheer, parkeerbeheersysteem en bezoekersbeheersysteem.

 

AE-26 Middenbereik RFID-lezer voordelen:

 

& Middot; Dubbele frequenties technologie en multi-type kaarten optioneel

JUTAI integreerde de   2.45 Ghz & 125 Khz & 13.56Mhz en de AE-26 middenbereik RFID-lezer   wordt geactiveerd door 125 KHz lage frequentie. Wanneer de kaart zich binnen het inductieve bereik bevindt, kan deze automatisch door de kaartlezer worden gelezen. Bovendien kan AE-26 met 13,56 MHz werken met Mifare-kaart. Er zijn twee soorten kaarten: JUTAI smartcard ID-52   of 13,56 Mhare Mifare-kaart.

dubbele frequentie RFID-lezer

& Middot; Hoge beveiliging van codering en anti-interferentie

JUTAI maakt gebruik van frequency hopping & multi-type adrestechnologie, voor de installatie van verschillende middenbereiklezers AE-26 (1-2,6 m), die niet worden beïnvloed door interferentie door de adrescode-instelling van elke lezer; Met de unieke programma-coderingstechnologie voor de kaartinformatie voor een sterke codering, gegevensoverdracht naar de kaartlezer na verschillende controles voor gegevensverwerking, hoge beveiligingscoëfficiënt.

 

 

& Middot; Leesbereik kan worden aangepast

AE-26 kan het leesbereik aanpassen door zowel software- als hardwarebediening, wat erg handig is voor toepassing en instelling. AE-26 RFID-lezer wordt gewekt door 125K laagfrequente trigger, die het leesbereik effectief kan regelen. De leesafstand kan worden ingesteld als 1-2,6 m en de maximale afstand is 2,6 m, die kan worden aangepast aan verschillende situaties om voldoen aan de verschillende behoeften van klanten. Met de JUTAI ID-52-smartcard kunt u de kaart openen of verlaten zonder de kaart vast te houden, gewoon in de tas stoppen. Het is handiger en flexibeler voor gebruikers.

lange afstand lezersysteem

& Middot; de kaart ID-52 kan niet worden gekopieerd.

smartcard RFID-kaart

& Middot; Antibotsingscapaciteit: 100 KAARTEN kunnen tegelijkertijd binnen 3 seconden worden gelezen, geschikt voor meerdere personen om tegelijkertijd toegangscontrolesysteem in en uit te gaan.

& Middot; De kaartbatterij CRC2032 heeft een lange levensduur en de batterij kan worden vervangen.

& Middot; Met wiegand 26 / Wiegand 34 gegevensformaat voor selectie, en die gemakkelijk kan worden geïntegreerd in elk toegangscontrolesysteem.

& Middot; Met toegangscontrolesysteem

toegangscontrole software

Klanten kunnen kiezen voor JUTAI toegangscontrolesoftware, eenvoudig te bedienen en het is toegangsbeheer voor deurtoegang, liftcontrole en parkeeringangsbeheer. Het volgende is het bedradingsschema voor beheer van toegangscontrole:

door access control diagram

Project referentie

gate access reader project

 

hands free access reader

 

Wij zijn van mening dat u zeer tevreden zult zijn met onze middenklasse RFID-lezer AE-26

Raadpleeg onze website   voor meer informatie www.jutaigateaccess.com      www.jutairfid.com    of neem contact met ons op:

Skype: MandyChan0515                                          

E-mail: jutaisales1@gmail.com                          

Whatsapp: +8615992504234                        

Het delen van deze post:

Stuur ons een e-mail

Werktijd :
8:00-18:00(Beijing tijd)
Fax :
86-0755-29573855
Telefoon :
8613480128941(Verwerkingstijd)
Factory Adres :
5F, Mingjinhai Industrial Park, ShiyanTown, BaoAn, Shenzhen, China
contact us