Middelgrote RFID-lezer handsfree toegangscontrole

2019-05-03

Middenklasse RFID-lezer met smartcardtoegangscontrole

Als professionele RFID-fabrikant heeft JUTAI 2,45 GHz & ontwikkeld 125 KHz & 13,56 Mhz actieve wake-up kaartlezer AE-26 en ondersteunende smartcard kunnen niet worden gekopieerd. Het wordt vaak gebruikt voor het beheer van toegangscontrolesystemen voor personeel, het beheer van parkeerterreinen voor voertuigtoegang, afhankelijk van de locatieomgeving.Het leesbereik van AE-26 kan worden aangepast van 1-2,6 meter.

middenklasse RFID-lezer

De AE-26-lezer voor het middenbereik werkt met JUTAI-smartcard die de kaart perfect in de tas of zak kan stoppen, deze wordt automatisch gelezen binnen het inductieve bereik,   Het is een ideale oplossing voor toepassingen zoals handvrije toegangscontrole, liftcontrolesysteembeheer, parkeerbeheersysteem en bezoekersbeheersysteem.

 

AE-26 middenklasse RFID-lezer voordelen:

 

· Dubbele frequentie technologie en multi-type kaarten optioneel

JUTAI heeft de   geïntegreerd 2,45 Ghz & 125 Khz & 13,56 Mhz, en de AE-26 middenbereik RFID-lezer   wordt geactiveerd door 125 KHz lage frequentie. Als de kaart zich binnen het inductieve bereik bevindt, kan deze automatisch door de kaartlezer worden gelezen. Bovendien kan AE-26 met 13,56 MHz werken met een Mifare-kaart. Er zijn twee soorten kaarten: JUTAI smartcard ID-52   of 13,56 Mhz Mifare-kaart.

RFID-lezer met dubbele frequentie

· Hoge beveiliging van codering en anti-interferentie

JUTAI gebruikt frequency hopping & multi-type adrestechnologie, voor de installatie van meerdere AE-26 (1-2,6 m) middenbereiklezers, die niet worden beïnvloed door interferentie via de adrescode van elke lezer; Met de unieke programma-coderingstechnologie voor de kaartinformatie voor sterke codering, gegevensoverdracht naar de kaartlezer na verschillende controles voor gegevensverwerking, hoge beveiligingscoëfficiënt.

 

 

· Het leesbereik kan worden aangepast

AE-26 kan het leesbereik aanpassen door zowel software als hardware, wat erg handig is voor toepassing en instelling. AE-26 RFID-lezer wordt gewekt door 125K laagfrequente trigger, die het leesbereik effectief kan regelen. De leesafstand kan worden ingesteld als 1-2,6 m, en de maximale afstand is 2,6 m, die kan worden aangepast aan verschillende situaties voldoen aan de verschillende behoeften van klanten.Met de JUTAI ID-52-smartcard kunt u toegang krijgen of afsluiten zonder de kaart vast te houden, gewoon in de tas stoppen, het is handiger en flexibeler voor gebruikers.

lezersysteem met groot bereik

· de kaart ID-52 kan niet worden gekopieerd.

smartcard RFID-kaart

· Antibotsingscapaciteit: 100 KAARTEN kunnen tegelijkertijd binnen 3 seconden worden gelezen, geschikt voor meerdere mensen om tegelijkertijd toegangscontrolesysteem te betreden en te verlaten.

· De kaartbatterij CRC2032 heeft een lange levensduur en de batterij is vervangbaar.

· Met Wiegand 26 / Wiegand 34 dataformaat voor selectie, en dat gemakkelijk kan worden geïntegreerd in elk toegangscontrolesysteem.

· Met toegangscontrolesysteem

toegangscontrole software

Klanten kunnen kiezen voor JUTAI-toegangscontrolesoftware, eenvoudig te bedienen en het is toegangscontrolebeheer voor deurtoegang, liftcontrole en parkeeringangsbeheer. Het volgende is het bedradingsschema voor het beheer van de toegangscontrole:

door access control diagram

Project referentie

gate access reader project

 

hands free access reader

 

Wij zijn van mening dat u zeer tevreden zult zijn met onze middenklasse RFID-lezer AE-26

Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze website   www.jutaigateaccess.com     www.jutairfid.com   of neem contact met ons op:

Skype: MandyChan0515                                          

E-mail: jutaisales1@gmail.com                          

Whatsapp: +8615992504234                        

Het delen van deze post:

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

5F, Mingjinhai Industrial Park, ShiyanTown, BaoAn, Shenzhen, China

E -

duanjixing2008@gmail.com

Contact met ons

Telefoon : 86-0755-29573855

- de telefoon : 8613480128941

Werktijd :8:00-18:00(Beijing tijd)

contact us