Actieve lange afstand kaartlezer en smart tag

 

2.45 Ghz actieve lange afstand kaartlezer en kaart werkt op 1-20m instelbaar bereik voor toegangscontrole oplossing en volgsysteem

JUTAI als een RFID-fabrikant,    Wij zijn biedt klanten verschillende RFID-kaartlezeroplossingen, waaronder 13.56Mhz korte afstand    lezer , 125 Khz   medium    bereik lezer , lange afstand    UHF kaartlezer en 2.45 G hz actieve lange afstand lezer . JUTAI 2,45 Ghz Actieve lange afstand kaartlezer is vaak gebruikt in het parkeerbeheersysteem. Volgens de site-omgeving, de PR-2S-lezer kan 30 meter verstelbaar bereiken.

actieve lange afstand kaartlezer

PR -2S lezer kan de muur doordringen, Vkool, zonnefilm, volledig handsfree, zodat klanten de Windows niet op regenachtige dagen hoeven te openen, niet nat worden door regen, het risico op autodiefstal bij de ingang sterk verminderen, is de parkeerplaats lot toegangsbeheer, personeelsmanagement, vrachtvolging en andere toepassingen ideale oplossing.

lange afstand lezer project site

Voordelen van de PR-2S actieve langeafstandskaartlezer

& Middot; Antenne onafhankelijk

De meeste kaartlezers op de markt zijn geïntegreerd met de antenne, maar dit verhoogt de   aanzienlijk onderhoudskosten   en de moeilijkheid van reparatie. JUTAI durfde de antenne en zijn besturingskaart te scheiden van de kaartlezer zelf,   sterk verminderen van reparatiekosten en stroomdissipatie.

& Middot; DIP-instelling

PR -2s heeft de functie van DIP kiesaanpassing, die onafhankelijk de leesafstand kan regelen, w e ik g en omgeving , lus detector selectie   en    kaartnummer uploaden    tijd ,    en anti-herlezingstijdinstelling, enz . Het kan worden aangepast aan verschillende vereisten zonder extra software. kaartlezer instelling

 

& Middot; Lezerafstand aangepast

Jutai's PR -2S lezer kaartleesafstand is instelbaar van 1 tot 25 meter, en de juiste kaartleesafstand kan worden aangepast door de te draaien DIP    om te voldoen aan de verschillende behoeften van klanten. werkte    met JUTAI ID-24 smart label, de leesafstand van de lezer is stabieler.

& Middot; Slimme tag   kan & rsquo; t   worden gekopieerd

ID-24 slimme tag    ca n & rsquo; worden gekopieerd en zijn zeer veilig.   Het kan de gebruiker een geven hoog gevoel van veiligheid.

RFID slimme tag / kaart

 

& Middot; Blok

In vergelijking met de traditionele plastic kap, de   harde schaal cover   heeft de functie van handig onderhoud en betere bescherming van het product, geen afval en geen kostenverhoging.

 

waterdichte kaartlezer

& Middot; IP65 waterdichtheid

Onze kaartlezer met   IP65   waterbestendig cijfer, kan perfect in werken regenachtige dagen, geen extra accessoires, het kan je kosten besparen.

 

long range reader

& Middot; Loop detector functie (optioneel)

Het voertuig kan worden beheerd door de inductieve lusdetectoren    functie om de storing te verminderen en de deur te openen. De   Jutai PR-2S actieve langeafstandslezer   beschikt over een aardingsmogelijkheid voor gebruik met onze   voertuig lus detectoren. Voor sommige speciale toepassingen kunt u verbinding maken met   aardlus detector. Wanneer het voertuig naar de   wordt gedrukt grond   lus spoel, de   kaart kan beginnen werken   met de kaartlezer, waardoor het hele systeem zeer betrouwbaar en veilig is.

 

loop detector control distance

& Middot; Lange levensduur,   twee jaar   garantie

& Middot; Met Wiegand-interface

De PR-2S met   Wiegand 26 of Wiegand 34   stelt klanten in staat om rechtstreeks te integreren met   het bestaan toegangscontrole systeem.

 

access control system management

& Middot; Producten pakket

Strikte verpakking moet ervoor zorgen dat de producten onze klanten perfect kunnen bereiken en effectief kunnen werken. JUTAI heeft een professionele kwaliteitsinspectieafdeling en verpakkingen afdeling en   besteedt veel aandacht aan kwaliteitscontrole en verpakkingsmaterialen.

 

RFID reader package

Wij zijn van mening dat u zeer tevreden zult zijn met onze   Actieve lange afstand kaartlezer   kwaliteit en service ! Voor meer informatie, raadpleeg onze website of neem contact met ons op:

https://www.jutaigateaccess.com/

jutai gate access

jutai RFID identification

Skype: MandyChan0515              

E-mail: jutaisales1@gmail.com      

WhatsApp: +8615992504234    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het delen van deze post:

Stuur ons een e-mail

Werktijd :
8:00-18:00(Beijing tijd)
Fax :
86-0755-29573855
Telefoon :
8613480128941(Verwerkingstijd)
Factory Adres :
5F, Mingjinhai Industrial Park, ShiyanTown, BaoAn, Shenzhen, China
contact us