Actieve langeafstandskaartlezer en infolabel

2019-04-13

 

2.45Ghz actieve lange-afstandskaartlezer en kaart werkt op 1-20m instelbaar bereik voor toegangscontroleoplossing en volgsysteem

JUTAI als RFID-fabrikant,   Wij zijn biedt klanten verschillende RFID-kaartlezeroplossingen, waaronder 13,56 Mhz korte afstand   lezer , 125 Khz   medium   bereik lezer , lange afstand   UHF kaartlezer en 2.45 G hz actieve lange-afstandslezer . JUTAI 2,45 Ghz Actieve langeafstandskaartlezer is vaak gebruikt in het parkeerbeheersysteem. Volgens de site-omgeving, The PR-2S reader kan 30 meter verstelbaar bereiken.

actieve lange afstand kaartlezer

PR -2s lezer kan de muur binnendringen, Vkool, zonnefilm, volledig handsfree, zodat klanten de ramen op regenachtige dagen niet hoeven te openen, nat worden door regen vermijden, het risico op autodiefstal bij de ingang aanzienlijk verminderen, is de parkeerplaats lottoegangsbeheer, personeelsbeheer, vrachttracering en andere toepassingen ideale oplossing.

projectsite voor lezers op lange afstand

Voordelen van de PR-2S actieve langeafstandskaartlezer

· Antenne onafhankelijk

De meeste kaartlezers op de markt zijn geïntegreerd met de antenne, maar dit verhoogt de   aanzienlijk onderhoudskosten   en de moeilijkheid van reparatie. JUTAI durfde de antenne en het bedieningspaneel te scheiden van de kaartlezer zelf,   sterk verminderen van reparatiekosten en vermogensdissipatie.

· DIP-instelling

PR -2s heeft de functie van DIP kiesaanpassing, die de leesafstand onafhankelijk kan regelen, W. e ik g en omgeving , lus detector selectie   en   kaartnummer uploaden   tijd ,   en anti-herlezingstijd instellen, enzovoort . Het kan worden aangepast aan verschillende vereisten zonder extra computersoftware. kaartlezer instelling

 

· Lezerafstand aangepast

JUTAI ' s PR -2s lezer de leesafstand van de kaart is instelbaar van 1 tot 25 meter, en de juiste leesafstand van de kaart kan worden aangepast door de DIP   om aan de verschillende behoeften van klanten te voldoen. Werkte   met JUTAI ID-24 smart label, de leesafstand van de lezer is stabieler.

· Slimme tag   kan ’ t   worden gekopieerd

ID-24 slimme tag   ca. n ’ t worden gekopieerd en zijn zeer veilig.   Het kan de gebruiker een hoog gevoel van veiligheid.

RFID-smart tag / kaart

 

· Blok

In vergelijking met de traditionele plastic hoes is de   harde schaal hoes   heeft de functie van gemakkelijk onderhoud en betere bescherming van het product, geen afval , en geen kostenverhoging.

 

waterdichte kaartlezer

· IP65 waterdichtheid

Onze kaartlezer met   IP65   waterbestendig rang, kan perfect in werken regenachtige dagen, geen extra accessoires, het kan uw kosten besparen.

 

long range reader

· Lusdetectorfunctie) optioneel)

Het voertuig kan worden beheerd door de inductieve lusdetectoren   functie om de storing te verminderen en de deur te openen. Het   JUTAI PR-2S actieve lange afstand lezer   beschikt over een aardingsmogelijkheid voor gebruik met onze   voertuiglusdetectoren. Voor sommige speciale toepassingen kunt u verbinding maken met de   aardlusdetector. Wanneer het voertuig naar de   wordt gedrukt grond   lusspoel, de   kaart kan werken   met de kaartlezer, waardoor het hele systeem zeer betrouwbaar en veilig is.

 

loop detector control distance

· Lange levensduur,   twee jaar   garantie

· Met Wiegand-interface

De PR-2S met   Wiegand 26 of Wiegand 34   stelt klanten in staat om direct te integreren met   het bestaan toegangscontrolesysteem.

 

access control system management

· Producten Pakket

Strikte verpakking moet ervoor zorgen dat de producten perfect bij onze klanten kunnen komen en effectief kunnen werken. JUTAI heeft een professionele kwaliteitsinspectie-afdeling en verpakking afdeling en   besteedt veel aandacht aan kwaliteitscontrole en verpakkingsmaterialen.

 

RFID reader package

Wij zijn van mening dat u zeer tevreden zult zijn met onze   Actieve langeafstandskaartlezer   kwaliteit en service ! Voor meer informatie vindt u op onze website of neem contact met ons op:

https://www.jutaigateaccess.com/

jutai gate access

jutai RFID identification

Skype: MandyChan0515              

E-mail: jutaisales1@gmail.com      

WhatsApp: +8615992504234    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het delen van deze post:

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

5F, Mingjinhai Industrial Park, Shiyantown, Baoan, Shenzhen, China

E -

jutaigateaccess2@gmail.com

Contact met ons

Telefoon : 86-0755-29573855

- de telefoon : 8613143400257

Werktijd :8:00-18:00(Beijing tijd)

contact us