Passieve UHF lange afstand lezersysteem introductie

2019-04-03

JUTAI Passieve UHF-fabrikant van lange-afstandslezers

Als een RFID-fabrikant , JUTAI biedt klanten verschillende RFID-frequentiekaartlezer oplossingen, waaronder   een korte afstand   RFID-kaartlezer,   middenbereik   lezer,   UHF-lezer met groot bereik , 2,45 Ghz kaartlezer voor lange afstanden. JUTAI ' s langeafstandskaartlezer UHF heeft twee frequenties van   860-868Mhz en 902-928Mhz. Het wordt vaak gebruikt in   systemen voor toegangsbeheer voor parkeerplaatsen. Afhankelijk van de omgeving ter plaatse kan het UHF-leesbereik   bereiken 7-10 meter, behalve inductie   passieve kaarten. Bovendien kan het worden gebruikt met   diverse UHF stickers / tags .

Passieve UHF-lezer voor lange afstanden

 

UHF   passieve lange afstand lezer, werkend als   GP99   proximity-lezer, biedt klanten ook een zeer goede ervaring, zodat klanten op regenachtige dagen het autoraam niet hoeven te openen. Het   UHF passieve tag   kan aan de buitenkant van de auto worden bevestigd en zal   automatisch werken met de UHF-lezer   wanneer het passeert, waardoor wordt voorkomen dat de klant nat wordt door regen, wat aanzienlijk vermindert
het risico van autodiefstal bij de ingang is een ideale oplossing voor toepassingen als   toegangsbeheer voor parkeerplaatsen, personeelsbeheer en elk volgbeheersysteem.

Er zijn enkele voordelen van de JUTAI UHF-lezer met groot bereik:

  Passieve UHF-lezer voor lange afstand   Antenne-onafhankelijkheid

De meeste kaartlezers op de markt zijn geïntegreerd met de antenne, maar dit verhoogt de   aanzienlijk onderhoudskosten   en de moeilijkheid van reparatie. JUTAI durfde de UHF-antenne en zijn besturingskaart te scheiden van de kaartlezer zelf,   sterk verminderen van reparatiekosten en vermogensverlies.

rfid fabrikant

❀   Lage stralingswaarde

Na rigoureuze testen bleek de stralingswaarde van JUTAI ' s UHF-lezer is veel lager dan internationaal normen en kan worden gebruikt   veilig   voor   de mens lichaam.

❀   Het kan perfect werken met UHF-sticker / tag

Het is handiger om met een serienummer   te werken UHF stickers / tag. Een ideale oplossing voor   handsfree toegangscontrolesysteem voor voertuigen.

❀   Beste leesbereik: 10 meter (de UHF-lezer voor installatie moet direct contact met het metaal vermijden, met een afstand van 10-15 cm).

Met JUTAI   UHF-kaart of sticker, de afstand van kaartlezing is stabieler.

lange afstand uhf-lezer

❀   UHF-kaart met kaartsticker wordt handsfree toegangscontrole

Hoog passeren en lage temperatuur testen, JUTAI-kaartsticker   kan volledig op de   worden bevestigd voorruit van de auto   of de buitenkant van de auto, en   de kaart kan automatisch worden gelezen.  

❀   UHF-frequentie-instelling

JUTAI ' s   UHF   passief   lezers   kan worden ingesteld op   verschillende frequenties   afhankelijk van de feitelijke situatie om aan de verschillende behoeften van klanten in   te voldoen verschillende landen.   Voor voorbeeld:

❀   Lage stralingswaarde

Na grondige tests bleek de stralingswaarde van JUTAI ' s UHF-lezer is veel lager dan internationaal normen en kan worden gebruikt   veilig   voor   een mens lichaam.

❀   Blok

In vergelijking met de traditionele plastic hoes is de   harde schaal hoes   heeft de functie van gemakkelijk onderhoud en betere bescherming van het product, geen afval, en geen kostenverhoging.

rfid uhf lange afstand lezer

❀   IP65 waterdichtheid

Onze kaartlezer met   IP65   waterbestendig rang kan perfect werken Aan regenachtige dagen, geen   extra accessoires, het kan uw kosten besparen.

kaartlezer

❀   Lusdetectorfunctie (optioneel)

Het voertuig kan worden beheerd door de drukdetectiefunctie om de storing te verminderen en de deur te openen. Het   JUTAI UHF-kaartlezer met groot bereik   beschikt over een aardingsmogelijkheid voor gebruik met onze   voertuiglusdetectoren. Voor sommige speciale toepassingen kunt u verbinding maken met de   aardlusdetector. Wanneer het voertuig naar de   wordt gedrukt grond   lusspoel, de   kaart kan werken   met de kaartlezer, waardoor het hele systeem zeer betrouwbaar en veilig is.

❀   UHF-kaartlezersoftware kan worden geüpgraded en de onderhoudskosten zijn laag.

❀   Lange levensduur, productgarantie is twee jaar.

UHF LONG RANGE CARD READER

❀   Met Wiegand-interface

De GP-99 met   Wiegand 26 of Wiegand 34   stelt klanten in staat om direct te integreren met   bestaande toegangscontrolesystemen.

❀   Met RS232 / RS485-interface

Klanten kunnen verbinding maken met   PC-software   rechtstreeks via RS232.

❀   Producten Pakket

Strikte verpakking moet ervoor zorgen dat de producten perfect bij onze klanten kunnen komen en effectief kunnen werken. JUTAI heeft een professionele kwaliteitsinspectie-afdeling en verpakking afdeling en   besteedt veel aandacht aan kwaliteitscontrole en verpakkingsmaterialen.

Passieve UHF-lezer voor lange afstand   Installatiehandleiding:

Zoals de foto toonde moet de UHF-lezerhoek   zijn 45 ° , en de UHF-sticker   kan in de autolamp worden gelijmd, die automatisch werkt met de lezer binnen het inductiebereik.

Opmerking: bij gebruik van de UHF-kaart   Gebruik geen masker met een groot oppervlak om blokkering van de UHF-chip te voorkomen.

UHF READER INSTALLATION

Wij zijn van mening dat u zeer tevreden zult zijn over onze kwaliteit en service  

Voor meer informatie vindt u op onze website of neem contact met ons op:   https://www.jutaigateaccess.com/

 

Skype: MandyChan0515

E-mail: jutaisales1@gmail.com

Whatsapp: +8615992504234

 

 

 

 

 

 

Het delen van deze post:

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

5F, Mingjinhai Industrial Park, ShiyanTown, BaoAn, Shenzhen, China

E -

duanjixing2008@gmail.com

Contact met ons

Telefoon : 86-0755-29573855

- de telefoon : 8613480128941

Werktijd :8:00-18:00(Beijing tijd)

contact us