Passieve UHF lange afstand lezersysteem Introductie

JUTAI fabrikant van passieve UHF-lezer voor lange afstanden

Als een RFID-fabrikant , JUTAI biedt klanten verschillende RFID-frequentiekaartlezer oplossingen, waaronder   een kort bereik    RFID-kaartlezer,   middenbereik   lezer,   lange afstand UHF-lezer , 2,45 Ghz lange-afstands kaartlezer. JUTAI's UHF-kaartlezer voor lange afstanden heeft twee frequenties van   860-868Mhz en 902-928Mhz. Het wordt vaak gebruikt in   parkeerplaats toegangsbeheersystemen voor voertuigen. Volgens de on-site-omgeving kan het UHF-leesbereik   bereiken 7-10 meter, behalve inductie   passieve kaarten. Bovendien kan het worden gebruikt met   verschillende UHF stickers / tags .

Passieve UHF-lezer voor lange afstanden

 

UHF   passieve lange-afstands lezer, werkend als   GP99   Proximity-lezer biedt klanten ook een zeer goede ervaring, zodat klanten het autoraam niet op regenachtige dagen hoeven te openen. De   UHF passieve tag   kan aan de buitenkant van de auto worden bevestigd en het zal   automatisch werken met de UHF-lezer   wanneer het passeert, wordt voorkomen dat de klant nat wordt door regen, wat sterk vermindert
het risico van autodiefstal bij de ingang is een ideale oplossing voor toepassingen zoals   toegangsbeheer van parkeerplaatsen, personeelsbeheer en elk trackingbeheersysteem.

Er zijn enkele voordelen van JUTAI UHF lange-afstands lezer:

  Passieve UHF-lezer voor lange afstand   Antenne-onafhankelijkheid

De meeste kaartlezers op de markt zijn geïntegreerd met de antenne, maar dit verhoogt de   aanzienlijk onderhoudskosten   en de moeilijkheid van reparatie. JUTAI durfde de UHF-antenne en zijn besturingskaart te scheiden van de kaartlezer zelf,   sterk verminderen van reparatiekosten en stroomdissipatie.

rfid-fabrikant

❀   Lage stralingswaarde

Na strenge testen is de stralingswaarde van de UHF-lezer van JUTAI veel lager dan die van internationaal standaarden en kan worden gebruikt   veilig   voor   de mens lichaam.

❀   Het kan perfect werken met UHF sticker / tag

Het is handiger om te werken met een serie van   UHF-stickers / tag. Een ideale oplossing voor   handsfree voertuig toegangscontrole systeem.

❀   Beste leesbereik: 10 meter (de installatie UHF-lezer moet direct contact met het metaal vermijden, met een afstand van 10-15 cm).

Met JUTAI   UHF-kaart of sticker, de afstand van kaartlezen is stabieler.

lange afstand uhf-lezer

❀   UHF-kaart met kaartsticker wordt handsfree toegangscontrole

Hoog gaan en lage temperatuur testen, JUTAI-kaartsticker   kan volledig worden bevestigd aan de   voorruit van de auto   of de buitenkant van de auto, en   de kaart kan automatisch worden gelezen.  

❀   UHF-frequentie-instelling

JUTAI's   UHF   passief   lezers   kan worden ingesteld op   verschillende frequenties   afhankelijk van de werkelijke situatie om te voldoen aan de verschillende behoeften van klanten in   verschillende landen.   Voor voorbeeld:

❀   Lage stralingswaarde

Na strenge testen is de stralingswaarde van de UHF-lezer van JUTAI veel lager dan die van internationaal standaarden en kan worden gebruikt   veilig   voor   een mens lichaam.

❀   Blok

In vergelijking met de traditionele plastic kap, de   harde schaal cover   heeft de functie van gemakkelijk onderhoud en betere bescherming van het product, geen afval, en geen kostenverhoging.

rfid uhf lange afstand lezer

❀   IP65 waterdichtheid

Onze kaartlezer met   IP65   waterbestendig rang kan perfect werken op regenachtige dagen, nee   extra accessoires, het kan uw kosten besparen.

kaartlezer

❀   Loop detector functie (optioneel)

Het voertuig kan worden bestuurd door de drukdetectiefunctie om de storing te verminderen en de deur te openen. De   JUTAI UHF lange afstand kaartlezer   beschikt over een aardingsmogelijkheid voor gebruik met onze   voertuig lus detectoren. Voor sommige speciale toepassingen kunt u verbinding maken met   aardlus detector. Wanneer het voertuig naar de   wordt gedrukt grond   lus spoel, de   kaart kan beginnen werken   met de kaartlezer, waardoor het hele systeem zeer betrouwbaar en veilig is.

❀   UHF-kaartlezersoftware kan worden geüpgraded en de onderhoudskosten zijn laag.

❀   Lange levensduur, productgarantie is twee jaar.

UHF LONG RANGE CARD READER

❀   Met Wiegand-interface

De GP-99 met   Wiegand 26 of Wiegand 34   stelt klanten in staat om rechtstreeks te integreren met   bestaande toegangscontrolesystemen.

❀   Met RS232 / RS485-interface

Klanten kunnen verbinding maken met   PC-software   rechtstreeks via RS232.

❀   Producten pakket

Strikte verpakking moet ervoor zorgen dat de producten onze klanten perfect kunnen bereiken en effectief kunnen werken. JUTAI heeft een professionele kwaliteitsinspectieafdeling en verpakkingen afdeling en   besteedt veel aandacht aan kwaliteitscontrole en verpakkingsmaterialen.

Passieve UHF-lezer voor lange afstand   Installatie referentie :

Zoals de foto toonden , moet de UHF-lezerhoek   zijn 45 ° , en de UHF-sticker   kan in het autolicht worden gelijmd, wat automatisch met de lezer werkt binnen het inductiebereik.

Opmerking : bij gebruik van de UHF-kaart   gebruik geen masker met een groot oppervlak om te voorkomen dat de UHF-chip wordt geblokkeerd.

UHF READER INSTALLATION

Wij zijn van mening dat u zeer tevreden zult zijn met onze kwaliteit en service  

Voor meer informatie vindt u op onze website of neem contact met ons op:   https://www.jutaigateaccess.com/

 

Skype: MandyChan0515

E-mail: jutaisales1@gmail.com

WhatsApp: +8615992504234

 

 

 

 

 

 

Het delen van deze post:

Stuur ons een e-mail

Werktijd :
8:00-18:00(Beijing tijd)
Fax :
86-0755-29573855
Telefoon :
8613480128941(Verwerkingstijd)
Factory Adres :
5F, Mingjinhai Industrial Park, ShiyanTown, BaoAn, Shenzhen, China
contact us