Automatisch poortsysteem van JUTAI nieuwe ontwerpmotor

Waarom kiezen voor JUTAI automatisch poortsysteem?  

De boom barrière is het meest voorkomende type voertuigblokkering. Het is een ingangs- en uitgangsbeheersysteem dat vooral wordt gebruikt om de doorgang van motorvoertuigen te beheren. Het wordt veel gebruikt in tolstations op de snelweg en in parkeerbeheersystemen om het doel van het beheren van voertuigtoegang te bereiken.

Het veiligheidshek bestaat meestal uit een reductietandwielkast, een motor (of een hydraulisch) transmissiemechanisme, een balanceerapparaat, een chassis, een slagboom, enz. De elektrische poort kan onafhankelijk worden gerealiseerd door een draadloze afstandsbediening of kan beheerd via een parkeerplaats RFID-systeem. Het systeem wordt automatisch beheerd en wordt vaak gebruikt in combinatie met de aard van de aardlusdetectoren (voertuigdetectoren).

Met het toenemende aantal voertuigen neemt ook de vraag naar voertuigtoegangsbeheer toe en hebben mensen hogere eisen gesteld aan de prestaties van de boem poorten . Zoals de geïntegreerde rembeweging, het weerstandsretourapparaat, de verwarmingsfunctie (zorg ervoor te werken in de omgeving van -40 graden), thermische beveiligingsfunctie, automatisch koppelingsapparaat, anti-collision en debar-apparaat. De poorten zijn in toenemende mate ontwikkeld tot hightech, om zich aan te passen aan de marktvraag naar producten, en het is een zeer belangrijk hulpmiddel voor het parkeersysteembeheersysteem.

automatische poort

JUTAI   boom barrière voordelen:

& middot; Gate Motor

JUTAI-motoren zijn uniek ontworpen en gepatenteerd. De motor is gemaakt van koper, Hall limiter, thermische beveiliging.

ontwerp van barrièremotor

& middot; Automatische poortbesturingskaart

JUTAI-besturingskaart neemt geïmporteerde componenten aan. Het circuit gebruikt geavanceerde MCU en Japans origineel hoogvermogenrelais Omron als kernontwerp. Met behulp van volwassen computerbesturingstechnologie ontwikkelt het een nieuwe generatie intelligent besturingssysteem, dat de intelligente besturing van poorten en andere besturingselementen realiseert.

barrière controller bord

& middot; JUTAI Automatic Gate Hoogwaardige veer

Naast het besturen van het moederbord en de motor, is het belangrijkste onderdeel de veer. De spanning en de ontspanning van de veer worden gebruikt om een ​​stabiele stijging en daling van de stuurboom te bereiken. De JUTAI-giekpoortveer is een dubbele veer, die de voordelen heeft van een lange levensduur en weerstand tegen corrosie.

slagboomveer

& middot; Procesmaterialen

De dikte van het plaatmetaal is 2,0 mm. De kast is ontworpen met een waterdichte structuur en het oppervlak is behandeld met een fosfateringsproces. Huacai spuiten, bakken op hoge temperatuur en autolakcoating maken het chassis in de ruwe buitenomgeving. Het heeft de kenmerken van anti-corrosie, anti-roest, anti-ultraviolette straling en blootstelling aan de zon, wat niet eenvoudig is om het probleem van kleurvervaging te hebben. Vergeleken met 1,5 mm-kasten van andere bedrijven, is het duurzamer en niet gemakkelijk om kleuren te vervagen.

barrière poort behuizing

& middot; Onderste anti-dipstrip

In gebieden met zware regen worden de poorten vaak gemakkelijk ondergedompeld in water dat zure en viskeuze materialen bevat, waardoor de kast wordt beschadigd door corrosie en roest. JUTAI-barrièrepoorten zijn nauw voorzien van anti-dip strips, wat de levensduur van het product aanzienlijk verlengt.

boom barrier

& middot; Multi-gate-besturing kan ingebouwde 485-protocolmodule zijn

JUTAI is uitgerust met RS485-interface en Engelse software, die een gelijktijdige besturing van 16-poorts boompoorten door de software kan realiseren

rs485 barrier gate

& middot; Antibotsingsboom

De bestaande wegversperringpoort is gevoelig voor buigen wanneer deze wordt geconfronteerd met de toevallige ram van het voertuig, en zelfs de giekarm is gebroken, wat grote schade aan het voertuig en de poort veroorzaakt. JUTAI automatische giekpoorten zijn uitgerust met een anti-botsingsarm. Bij het ontvangen van de impuls die wordt gegenereerd door de botsing van het voertuig, zullen de remmen snel terugveren om te voorkomen dat de auto breekt en de motor niet beschadigen.

barrier gate arm swing out

& middot; Dubbele bescherming tegen schade

JUTAI biedt ook infrarood fotocelstraalsensoren en voertuiglusdetectoren voor anti-smashing-voertuigen.

Automatisch aanpassen van de poortomgeving

Speciale antivriesolie, de motor kan nog steeds normaal werken bij -40 graden. Wanneer de temperatuur +75 graden of meer bereikt, heeft de JUTAI-poortmotor een thermische beveiligingsfunctie en kan deze nog steeds normaal werken.

 

Wij geloven dat u zeer tevreden zult zijn met onze kwaliteit en service!

Raadpleeg onze website   voor meer informatie www.jutaigateaccess.com      www.jutairfid.com    of neem contact met ons op:

Skype: MandyChan0515                                            

E-mail: jutaisales1@gmail.com                              

Whatsapp: +8617304426897                                  

Het delen van deze post:

Stuur ons een e-mail

Werktijd :
8:00-18:00(Beijing tijd)
Fax :
86-0755-29573855
Telefoon :
8613480128941(Verwerkingstijd)
Factory Adres :
5F, Mingjinhai Industrial Park, ShiyanTown, BaoAn, Shenzhen, China
contact us