Automatisch poortsysteem van JUTAI New Design Motor

2019-03-25

Waarom kiezen voor JUTAI automatisch poortsysteem?  

De slagboom is het meest voorkomende type blokkeervoorziening voor voertuigen. Het is een in- en uitgangsbeheerapparaat dat speciaal wordt gebruikt om de rijpassage van motorvoertuigen te beheren. Het wordt veel gebruikt in snelwegtolstations en parkeerbeheersystemen om de toegang van voertuigen te beheren.

De veiligheidspoort is meestal samengesteld uit een reductiekast, een motor, (of een hydraulisch) transmissiemechanisme, een balanceerinrichting, een chassis, een slagboomarm., Etc. De elektrische poort kan onafhankelijk worden gerealiseerd met een draadloze afstandsbediening of kan worden beheerd via een parkeerplaats RFID-systeem. Het systeem wordt automatisch beheerd en wordt vaak gebruikt in combinatie met de aardlusdetectoren (voertuigdetectoren).

Met het toenemende aantal voertuigen neemt ook de vraag naar toegangsbeheer voor voertuigen toe, en mensen stellen hogere eisen aan de prestaties van de giek poorten . Zoals de geïntegreerde rembeweging, het weerstandsretourapparaat, de verwarmingsfunctie (zorg ervoor dat u in de omgeving van -40 graden werkt), thermische beveiligingsfunctie, automatisch koppelingsapparaat, antibotsings- en debarapparaat. De poorten zijn steeds meer doorontwikkeld tot hightech, om zich aan te passen aan de marktvraag naar producten, en het is een zeer belangrijk hulpmiddel voor het parkeersysteembeheersysteem.

automatische poort

JUTAI   slagboom voordelen:

· Poortmotor

JUTAI-motoren zijn uniek ontworpen en gepatenteerd. De motor is gemaakt van koper, Hall limiter, thermische beveiliging.

ontwerp van de barrièremotor

· Automatische poortbesturingskaart

De JUTAI-besturingskaart neemt geïmporteerde componenten over. Het circuit gebruikt geavanceerde MCU en Japans origineel Omron-hoogvermogenrelais als kernontwerp. Met behulp van volwassen computerbesturingstechnologie ontwikkelt het een intelligent besturingssysteem van de nieuwe generatie, dat de intelligente besturing van poorten en andere bedieningselementen realiseert.

barrière controller board

· JUTAI Automatische poort Hoogwaardige veer

Naast het aansturen van het moederbord en de motor, is het belangrijkste onderdeel de veer. De spanning en de ontspanning van de veer worden gebruikt om een ​​stabiel stijgen en dalen van de stuurboompoort te bereiken. De JUTAI boompoortveer is een dubbele veer, die de voordelen heeft van een lange levensduur en corrosiebestendigheid.

slagboomveer

· Verwerk materialen

De dikte van het plaatwerk is 2,0 mm. De kast is ontworpen met een waterdichte structuur en het oppervlak is behandeld met een fosfateringsproces. Huacai-spuiten, bakken op hoge temperatuur en autobekleding maken het chassis in de ruwe buitenomgeving. Het heeft de kenmerken van anticorrosie, antiroest, anti-ultraviolette straling en blootstelling aan de zon, wat niet gemakkelijk is om het probleem van kleurvervaging te hebben. Vergeleken met ander bedrijf ’ s 1,5 mm kasten, het is duurzamer en niet gemakkelijk om kleur te vervagen.

slagboom behuizing

· Onderste anti-dip strip

In gebieden met hevige regen worden de poorten vaak gemakkelijk ondergedompeld in water dat zure en stroperige materialen bevat, waardoor de kast kan worden beschadigd door corrosie en roest. JUTAI-slagboompoorten zijn nauw voorzien van anti-dipstrips, wat de levensduur van het product aanzienlijk verlengt.

boom barrier

· Multi-gate-besturing kan een ingebouwde 485-protocolmodule zijn

JUTAI is uitgerust met een RS485-interface en Engelse software, die gelijktijdige besturing van 16 eenheden boompoorten door de software kan realiseren

rs485 barrier gate

· Antibotsingsgiek

De bestaande slagboom van de weg is vatbaar voor buigen wanneer deze wordt geconfronteerd met de onbedoelde stoot van het voertuig, en zelfs de giekarm is gebroken, wat grote schade aan het voertuig en de poort veroorzaakt. JUTAI automatische giekhekken zijn uitgerust met een antibotsingsarm. Bij het ontvangen van de impuls die wordt gegenereerd door de botsing van het voertuig, zullen de remmen snel terugveren om te voorkomen dat de auto breekt en de motor niet beschadigen.

barrier gate arm swing out

· Dubbele bescherming tegen beschadiging

JUTAI biedt ook infraroodfotocelbundelsensoren en voertuiglusdetectoren voor anti-inslagvoertuigen.

Automatische aanpassing aan de omgeving van de poort

Speciale antivriesolie, de motor kan nog normaal werken bij -40 graden. Wanneer de temperatuur +75 graden of meer bereikt, heeft de JUTAI-poortmotor een thermische beveiligingsfunctie en kan deze nog steeds normaal werken.

 

Wij zijn van mening dat u zeer tevreden zult zijn over onze kwaliteit en service!

Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze website   www.jutaigateaccess.com     www.jutairfid.com   of neem contact met ons op:

Skype: MandyChan0515                                            

E-mail: jutaisales1@gmail.com                              

Whatsapp: +8617304426897                                  

Het delen van deze post:

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

5F, Mingjinhai Industrial Park, ShiyanTown, BaoAn, Shenzhen, China

E -

duanjixing2008@gmail.com

Contact met ons

Telefoon : 86-0755-29573855

- de telefoon : 8613480128941

Werktijd :8:00-18:00(Beijing tijd)

contact us