GP-99 Middle Range Proximity Card Reader

2019-03-15

GP-99 Middle Range Proximity Card Reader Fabrikant voor handsfree toegangscontrole

Als RFID -fabrikant biedt Jutai klanten verschillende RFID -frequentiekaartlezersoplossingen, waaronder korte afstand RFID 13.56MHz, Middle Range Reader met een frequentie van 125 kHz , Lange afstand UHF -lezer , 2,45 GHz Long-Distance Card Reader. Jutai laagfrequente GP-99 Middle Range Proximity Card Reader is een toegangsbeheer en toegangscontrolesysteem voor parkeervoertuig. De frequentieband is 125 kHz RFID. Volgens de algemene scèneomgeving kan het leesbereik 130 cm bereiken, die effectief via de auto-zonnefilm (V-Kool) kan, de EM-51 Nabijheidskaart in de auto kan worden gelezen zonder het autoraam te openen.

GP-99 Middle Range Proximity Card Reader

GP-99 Middle Range Proximity Card Reader biedt klanten een zeer goede ervaring, zodat klanten het autoraam niet hoeven te openen op regenachtige dagen om te voorkomen dat ze nat zijn door de regen, maar ook het risico op autoverval bij de ingang aanzienlijk verminderen , en de goed gemaakte kaarten zijn niet eenvoudig te verbreken, wat de kosten kan verlagen, het is een ideale oplossing voor toegangscontrolebeheer, parkeertoegangsmanagement, aanwezigheidssysteembeheer, busbezoek en andere toepassingen, geschikt voor woonwijken en commercieel Gebouwen., Enz.

Middle Range RFID -lezer met nabijheidskaart en voeding

Er zijn er enkele   GP-99 Middle Range Proximity Card Reader voordelen

1. De GP-99 is uitgerust met een premium voeding.

Het interferentiesignaal wordt verminderd door de filteringstechnologie te filteren om interferentievrije stroom te verkrijgen. Het kan externe omgevingsinterferentie verminderen en heeft een bliksembeveiliging.

Kaartlezer voeding 12V

2. Anti-leidingfunctie.

Wanneer twee lezers op dezelfde site zijn geïnstalleerd, is de afstand tussen de twee lezers   1,8-2 meter, wanneer de ene kaartlezer het kaart-ID in het inductieve bereik leest, leest de andere kaartlezer de kaart niet langer binnen 3s/10s. Deze functie wordt voornamelijk gebruikt om het probleem van twee kaartlezersinterferenties op te lossen de relatief Sluit de afstand tussen de ingang   en uitgang van de parkeerplaats.

Parkeer toegangscontrole anti-leidinggevende functie

3. Anti-opdracht

In dezelfde omgeving heeft GP99 krachtig Anti-interferentievermogen en automatische aanpassingsfunctie om zich aan te passen aan de omliggende omgeving zonder interferentie.

4. Signaal LED -indicator

Wanneer lezen de kaarten, het heeft LED display en geluid.

GP-90A Nabijheidslezer  

5. Loop -detectorfunctie (optioneel).

Het voertuig kan worden beheerd door de drukdetectiefunctie om de storing te verminderen en de deur te openen. De Jutai GP99 heeft een aardingsmogelijkheden voor gebruik met onze voertuiglusdetectoren. Voor sommige speciale toepassingen kunt u verbinding maken met de grondlusdetector. Wanneer het voertuig op de grondlusspoel wordt gedrukt, kan de kaart beginnen met het werken met de kaartlezer, waardoor het hele systeem zeer betrouwbaar en veilig wordt.

6. IP65 Waterdichte beoordeling.

Onze kaartlezers zijn IP65 beoordeeld voor perfect werk in Regenachtige dagen, die u bespaart, kost u zonder extra accessoires.

7. GP99 -software kan worden opgewaardeerd en de onderhoudskosten zijn laag.

8. Lange levensduur, productgarantie is twee jaar.

9. Beste leesbereik: 130 cm (GP99 installeren moet direct contact met metaal, 10-15 cm uit elkaar vermijden).

Waarom het werkt   Met de Jutai EM -kaart is de kaartleesafstand stabieler?

De   Kaartspoel van het gebruikelijke product wordt vergeleken met het aantal beurten van de Jutai EM-51-kaart, en de kaart van slechte kwaliteit kan de leesafstand tot 50%verminderen.

De Jutai EM-51-kaart wordt ingedrukt door een ultrasone machine. De kaart heeft een langere levensduur en is niet gemakkelijk beschadigd. De normale kaarten op de markt zijn gelijmd en gemakkelijk te kraken wanneer ze lang worden gebruikt.

10. GP-99 behuizing deksel

Hardshell shell -dekking, het heeft de functie van handig onderhoud en een betere bescherming van producten in vergelijking met de traditionele afdichtingsmodus, zonder afval en stijgende kosten te veroorzaken.

11. met de kaartsticker , het kan handvrije invoer/exit realiseren.

Met het testen met hoge en lage temperatuur, Jutai ' S -kaarthouder kan volledig worden bevestigd aan de voorruit binnen of buiten de auto, en de kaart wordt automatisch gelezen en is geen open autoraam nodig.

12. met Wiegand -interface

De GP-99 met Wiegand 26 of Wiegand 34 stelt klanten in staat om direct te integreren met bestaande toegangscontrolesystemen.

13. met RS232/RS485 -interface

Klanten kunnen rechtstreeks via RS232 verbinding maken met pc -software.

14. Productenpakket

Strikte verpakking is om ervoor te zorgen dat de producten onze klanten perfect kunnen bereiken en effectief kunnen werken. Jutai heeft een professionele kwaliteitsinspectieafdeling en verpakkingsafdeling en besteedt veel aandacht aan kwaliteitscontrole en verpakkingsmaterialen.

 

Wij geloven dat u zeer tevreden zult zijn met onze GP-99 Middle Range Proximity Card Reader Quality and Service!

Raadpleeg onze website voor meer informatie www.jutaigateaccess.com   www.jutairfid.com of neem contact met ons op:

Skype: Mandychan0515                                            

E -mail: jutai*****1@**.com                                  

WhatsApp: +8617304426897                                    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het delen van deze post:

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

5F, Mingjinhai Industrial Park, Shiyantown, Baoan, Shenzhen, China

E -

jutaigateaccess2@gmail.com

Contact met ons

Telefoon : 86-0755-29573855

- de telefoon : 8613143400257

Werktijd :8:00-18:00(Beijing tijd)

contact us