GP-99 middenbereik Proximity-kaartlezer

GP-99 Middenbereik Proximity-kaartlezer Fabrikant voor handsfree toegangscontrole

Als RFID-fabrikant biedt JUTAI klanten verschillende RFID-frequentiekaartlezeroplossingen, waaronder korte afstand RFID 13,56 Mhz, middenbereik lezer met 125Khz frequentie , lange afstand UHF-lezer , 2,45 Ghz kaartlezer voor lange afstanden. JUTAI laagfrequente GP-99 middenklasse Proximity-kaartlezer is een toegangsbeheer- en toegangscontrolesysteem voor parkeervoertuigen. De frequentieband is 125 kHz RFID. Volgens de algemene scèneomgeving kan het leesbereik 130 cm bereiken, wat effectief kan zijn Door de auto Solar Film (V-KOOL) kan de EM-51 proximity-kaart in de auto worden gelezen zonder de autoruit te openen.

GP-99 proximitykaartlezer uit het middensegment

GP-99 middenklasse Proximity-kaartlezer biedt klanten een zeer goede ervaring, zodat klanten op regenachtige dagen de autoruit niet hoeven te openen om te voorkomen dat ze nat worden door de regen, maar ook het risico op autodiefstal bij de ingang sterk verminderen , en de goed gemaakte kaarten zijn niet gemakkelijk te breken, wat de kosten kan verlagen, het is een ideale oplossing voor beheer van toegangscontrole, parkeerbeheer, aanwezigheidssysteembeheer, busbezoek en andere toepassingen, geschikt voor woonwijken en commerciële gebouwen., enz.

Middelgrote RFID-lezer met proximity-kaart en voeding

Er zijn er enkele   GP-99 middenbereik Proximity-kaartlezer voordelen

1. De GP-99 is uitgerust met een eersteklas voeding.

Het stoorsignaal wordt verminderd door filtertechnologie om een ​​storingsvrije stroom te verkrijgen. Het kan externe omgevingsinterferentie verminderen en heeft bliksembeveiliging.

Voeding kaartlezer 12v

2. Anti-herleesfunctie.

Wanneer twee lezers op dezelfde site zijn geïnstalleerd, is de afstand tussen de twee lezers   1.8-2 meter, wanneer een kaartlezer de kaart-ID in het inductieve bereik leest, zal de andere kaartlezer de kaart niet langer lezen binnen 3 sec. / 10 sec. Deze functie wordt voornamelijk gebruikt om het probleem van twee storingen van de kaartlezer op te lossen de relatief korte afstand tussen de ingang   en uitgang van de parkeerplaats.

Toegangscontrole anti-reload-functie

3. Anti-interferentie

In dezelfde omgeving heeft GP99 sterk anti-interferentievermogen en automatische aanpassingsfunctie om zich zonder interferentie aan te passen aan de omgeving.

4. Signaal LED-indicator

Wanneer lezen de kaarten, het heeft LED weergave en geluid.

GP-90A proximity-lezer  

5. Loop detector functie (optioneel).

Het voertuig kan worden bestuurd door de drukdetectiefunctie om de storing te verminderen en de deur te openen. De JUTAI GP99 heeft een aardingscapaciteit voor gebruik met onze voertuiglusdetectoren. Voor sommige speciale toepassingen kunt u verbinding maken met de aardlusdetector. Wanneer het voertuig tegen de aardluslus wordt gedrukt, kan de kaart gaan werken met de kaartlezer, wat het hele systeem zeer betrouwbaar en veilig maakt.

6. IP65 waterdicht cijfer.

Onze kaartlezers hebben een IP65-classificatie voor perfect werk in regenachtige dagen, waardoor u kosten bespaart zonder dat u extra accessoires nodig heeft.

7. GP99-software kan worden geüpgraded en de onderhoudskosten zijn laag.

8. Lange levensduur, productgarantie is twee jaar.

9. Beste leesbereik: 130 cm (Installeer GP99 moet direct contact met metaal vermijden, 10-15 cm uit elkaar).

Waarom het werkt   met de JUTAI EM-kaart is de leesafstand van de kaart stabieler?

De   kaartspoel van het gebruikelijke product wordt vergeleken met het aantal beurten van de JUTAI EM-51-kaart, en de kaart van slechte kwaliteit kan de leesafstand tot 50% verminderen.

De JUTAI EM-51-kaart wordt geperst door een ultrasoon apparaat. De kaart heeft een langere levensduur en is niet snel beschadigd. De normale kaarten op de markt zijn gelijmd en gemakkelijk te kraken bij langdurig gebruik.

10. GP-99 behuizingsdeksel

hardshell shell cover, het heeft de functie van gemakkelijk onderhoud en betere bescherming van producten in vergelijking met de traditionele sealmodus, zonder afval te veroorzaken en de kosten te verhogen.

11. Met de kaart sticker , kan het hand-free entry / exit realiseren.

Met de hoge en lage temperatuur testen, JUTAI ' s Kaarthouder kan volledig aan de voorruit worden bevestigd, binnen of buiten de auto, en de kaart wordt automatisch gelezen en heeft geen autoruit nodig.

12. Met Wiegand-interface

Met de GP-99 met Wiegand 26 of Wiegand 34 kunnen klanten rechtstreeks integreren met bestaande toegangscontrolesystemen.

13. Met RS232 / RS485-interface

Klanten kunnen rechtstreeks verbinding maken met pc-software via RS232.

14. Productenpakket

Strikte verpakking is om ervoor te zorgen dat de producten perfect bij onze klanten kunnen komen en effectief kunnen werken. JUTAI heeft een professionele kwaliteitsinspectie en verpakkingsafdeling en besteedt veel aandacht aan kwaliteitscontrole en verpakkingsmaterialen.

 

Wij zijn van mening dat u zeer tevreden zult zijn met de kwaliteit en service van onze GP-99 Proximity kaartlezer uit het middensegment

Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze website www.jutaigateaccess.com   www.jutairfid.com of neem contact met ons op:

Skype: MandyChan0515                                            

E-mail: jutai*****1@**.com                                  

Whatsapp: +8617304426897                                    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het delen van deze post:

Stuur ons een e-mail

Werktijd :
8:00-18:00(Beijing tijd)
Fax :
86-0755-29573855
Telefoon :
8613480128941(Verwerkingstijd)
Factory Adres :
5F, Mingjinhai Industrial Park, ShiyanTown, BaoAn, Shenzhen, China
contact us