GP-99 middenbereik Proximity-kaartlezer

GP-99 fabrikant van middenbereikproximitykaartlezers voor handsfree toegangscontrole

Als RFID-fabrikant biedt JUTAI klanten verschillende RFID-frequentiekaartlezeroplossingen, waaronder korte afstand RFID 13,56 Mhz, middenbereiklezer met een frequentie van 125 kHz , UHF-lezer met groot bereik , 2.45 Ghz kaartlezer voor lange afstanden. JUTAI laagfrequente GP-99 middenbereik Proximity-kaartlezer is een toegangsbeheer- en toegangscontrolesysteem voor parkeervoertuigen. De frequentieband is 125 kHz RFID. Volgens de algemene scèneomgeving kan het leesbereik 130 cm bedragen, wat effectief kan zijn. Via de auto-zonnefilm (V-KOOL) kan de EM-51-proximitykaart in de auto worden gelezen zonder het autoraam te openen.

GP-99 middenbereik proximity kaartlezer

GP-99 middenklasse Proximity-kaartlezer biedt klanten een zeer goede ervaring, zodat klanten op regenachtige dagen het autoraam niet hoeven te openen om nat te worden door de regen, maar ook het risico op autodiefstal bij de ingang aanzienlijk verminderen , en de goed gemaakte kaarten zijn niet gemakkelijk te breken, wat de kosten kan verlagen, het is een ideale oplossing voor toegangscontrolebeheer, parkeertoegangsbeheer, aanwezigheidssysteembeheer, busopkomst en andere toepassingen, geschikt voor woonwijken en commercieel gebouwen., etc.

Middenklasse RFID-lezer met proximity-kaart en voeding

Er zijn er een paar   GP-99 middenbereik Proximity-kaartlezer voordelen

1. De GP-99 is uitgerust met een hoogwaardige voeding.

Het stoorsignaal wordt verminderd door filtertechnologie om een ​​storingsvrije stroom te verkrijgen. Het kan externe omgevingsinvloeden verminderen en heeft bliksembeveiliging.

Voeding kaartlezer 12v

2. Anti-herleesfunctie.

Als twee lezers op dezelfde site zijn geïnstalleerd, is de afstand tussen de twee lezers   1,8-2 meter, wanneer een kaartlezer de kaart-ID in het inductieve bereik leest, zal de andere kaartlezer de kaart niet meer binnen 3s / 10s lezen. Deze functie wordt voornamelijk gebruikt om het probleem van twee kaartlezerinterferenties op te lossen de relatief korte afstand tussen de ingang   en uitgang van de parkeerplaats.

Parkeer toegangscontrole anti-herleesfunctie

3. Anti-interferentie

In dezelfde omgeving heeft GP99 sterk anti-interferentievermogen en automatische aanpassingsfunctie om zich zonder interferentie aan de omgeving aan te passen.

4. Signaal-LED-indicator

Wanneer lezen de kaarten, het heeft LED display en geluid.

GP-90A proximity-lezer  

5. Loop detector functie (optioneel).

Het voertuig kan worden beheerd door de drukdetectiefunctie om de storing te verminderen en de deur te openen. De JUTAI GP99 heeft een aardingsmogelijkheid voor gebruik met onze voertuiglusdetectoren. Voor sommige speciale toepassingen kunt u verbinding maken met de aardlusdetector. Wanneer het voertuig tegen de aardlusspoel wordt gedrukt, kan de kaart gaan werken met de kaartlezer, waardoor het hele systeem zeer betrouwbaar en veilig is.

6. IP65 waterdichtheid.

Onze kaartlezers hebben een IP65-classificatie voor perfect werk in regenachtige dagen, waardoor u kosten bespaart zonder dat u extra accessoires nodig heeft.

7. GP99-software kan worden geüpgraded en de onderhoudskosten zijn laag.

8. Lange levensduur, productgarantie is twee jaar.

9. Beste leesbereik: 130 cm (Installeer GP99 moet direct contact met metaal vermijden, 10-15 cm uit elkaar).

Waarom het werkt   met de JUTAI EM-kaart is de leesafstand van de kaart stabieler?

Het   kaartspoel van het gebruikelijke product wordt vergeleken met het aantal beurten van de JUTAI EM-51-kaart, en de kaart van slechte kwaliteit kan de leesafstand tot 50% verminderen.

De JUTAI EM-51-kaart wordt ingedrukt door een ultrasoon apparaat. De kaart heeft een langere levensduur en raakt niet snel beschadigd. De normale kaarten op de markt zijn gelijmd en gemakkelijk te kraken bij langdurig gebruik.

10. GP-99 behuizing deksel

hardshell shell-hoes, het heeft de functie van gemakkelijk onderhoud en betere bescherming van producten in vergelijking met de traditionele afdichtingsmodus, zonder verspilling en stijgende kosten.

11. Met de kaart sticker , het kan handvrij binnenkomen / verlaten realiseren.

Met de testen op hoge en lage temperatuur, JUTAI ' s Kaarthouder kan volledig aan de voorruit binnen of buiten de auto worden bevestigd en de kaart wordt automatisch gelezen en hoeft de autoruit niet te openen.

12. Met Wiegand-interface

De GP-99 met Wiegand 26 of Wiegand 34 stelt klanten in staat om rechtstreeks te integreren met bestaande toegangscontrolesystemen.

13. Met RS232 / RS485-interface

Klanten kunnen rechtstreeks verbinding maken met pc-software via RS232.

14. Productenpakket

Strikte verpakking moet ervoor zorgen dat de producten perfect bij onze klanten kunnen komen en effectief kunnen werken. JUTAI heeft een professionele kwaliteitsinspectieafdeling en verpakkingsafdeling en besteedt veel aandacht aan kwaliteitscontrole en verpakkingsmaterialen.

 

Wij zijn van mening dat u zeer tevreden zult zijn met de kwaliteit en service van onze GP-99 middenklasse Proximity kaartlezer!

Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze website www.jutaigateaccess.com   www.jutairfid.com of neem contact met ons op:

Skype: MandyChan0515                                            

E-mailadres: jutai*****1@**.com                                  

Whatsapp: +8617304426897                                    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het delen van deze post:

Stuur ons een e-mail

Werktijd :
8:00-18:00(Beijing tijd)
Fax :
86-0755-29573855
Telefoon :
8613480128941(Verwerkingstijd)
Factory Adres :
5F, Mingjinhai Industrial Park, ShiyanTown, BaoAn, Shenzhen, China
contact us