Hoogwaardige inductieve lusdetectoren voor voertuigen

2019-03-01

Hoogwaardige inductieve lusdetectoren voor voertuigen Voordelen  

JUTAI heeft veel ervaring opgebouwd in de parkeer- en toegangscontrole-industrie. Onze voertuigdetectoren bieden een van hoge kwaliteit hoge functionaliteitservaring.   Functionaliteit en betrouwbaarheid zijn van het grootste belang voor elke voertuigbesturingsoplossing. Een belangrijke factor bij een dergelijke oplossing is het correct en herhaaldelijk tellen van voertuigen. Voertuigen worden gedetecteerd door krachtige   inductieve lusdetectoren die worden geëvalueerd door de JUTAI-fabriek voor voertuiglusdetectoren. JUTAI inductief   lusdetectoren bieden de kwaliteit en nauwkeurigheid die nodig zijn om parkeer-, verkeers- en toegangscontrolesystemen te ondersteunen. Wij   bieden klanten niet alleen de betrouwbaarheid om voertuigen te detecteren, maar ook een gemakkelijke installatiemethode   met onze van hoge kwaliteit lus kabel .

Hoogwaardige inductieve lusdetectoren voor voertuigen

Wij voorzien een lus detector met voordelen van 90% vermindering van het stroomverbruik, zelfdraaiend bereik 20-2000uh en 2-5 jaar garantie. Meer dan 10 jaar ervaring en een professioneel team bieden toptechnologie en een voortreffelijk ontwerp om klanten tevreden te stellen. Onze producten en service zijn verspreid over meer dan 90 landen over de hele wereld en hebben een goede reputatie opgebouwd op de binnenlandse en buitenlandse markt, vooral in het Midden-Oosten, Zuid-Amerika en Zuidoost-Azië, waar we geweldige ondersteuning hebben geboden in het verkeer & parkeerprojecten als betrouwbare leverancier van lusdetectoren .

hoogwaardige voertuiglusdetector

JUTAI als fabrikant van inductieve voertuiglusdetectoren zijn er de volgende voordelen van het ontwerp, de functies tot de toepassingen . Daar zijn de volgende voordelen van JUTAI inductieve sensorlusdetectoren:

 

Met meervoudige gevoeligheid

JUTAI ' s hoogwaardige voertuiglusdetector heeft 16-voudige gevoeligheden voor aanpassing, hij kan voor verschillende worden gebruikt types van gewichtsvoertuigen en voldoen aan de behoeften van verschillende projecten.

 

Breed detectiebereik

De JUTAI-voertuigdetectoren hebben een breed detectiebereik van 15 μ h tot 2000 μ h. Alle kleine auto's, motorfietsen, grote vrachtwagens, containerwagens, die kunnen worden gedetecteerd door JUTAI inductieve lusdetector. Het model is betrouwbaar en stabiel. Het detectiebereik van andere voertuigdetectoren op de markt is erg smal. De meeste detectiewaarden liggen in het bereik van 150 μ h-300 μ h. Het grootste probleem is dat de auto wordt gedetecteerd en de motorfiets niet. Als het de motorfietsen kan detecteren, maar geen grote vrachtwagens detecteert, resulterend in veel projecten kan ' t worden toegepast, dus het is zeer noodzakelijk dat de keuze voor een stabiele en betrouwbare voertuigdetector op de parkeerplaats, automatische deur of verkeerscontrolesysteem.

gevoeligheid eenkanaals lusdetector

Snelle reactietijd

we kunnen de   detecteren snelbewegend voertuig. omdat onze reactietijd erg kort is . wanneer een voertuig passeerde en het tweede snelle voertuig kwam eraan,   het kan worden gedetecteerd door JUTAI-lussensoren. maar de meeste lusdetectoren van andere merken werken   zoals dit,   soms blijft het hangen en werkt het zelfs niet meer.

lusdetector verkeersregelsysteem

Foutuitgangsfunctie

Als de luskabel kapot gegaan .   JUTAI intelligent   lus detector heeft een relais, dat een signaal   kan uitvoeren die verbinding kan maken met een alarmindicator.   Voor dit resultaat doen gebruikers   niet   moet het zo snel mogelijk repareren   vanwege de hoge prestaties van de JUTAI-parkeerlusdetector.

https://www.youtube.com/watch?v=C7LdLLCpJe4

 

Superieur temperatuuraanpassingsvermogen

De JUTAI hoogwaardige inductieve voertuiglusdetectoren is volledig operationeel van -40 graden tot 75 graden en wordt niet beïnvloed door een slechte milieu.

 

Breed   projecttoepassingen

De JUTAI-voertuiglusdetectoren kunnen niet alleen op parkeerplaatsen worden gebruikt veel maar ook bij de installatie van voertuigtoegang. Onze voertuigdetectoren zijn ook met succes toegepast in het Maleisische verkeerscontrolesysteem, Ghana ' s tolsysteem voor snelwegen, fietsen, verkeerslichtcontrolesysteem, automatisch toegangscontrolesysteem voor deuren, geleidingssysteem voor stedelijke parkeerplaatsen en richtingidentificatie.

voertuig lusdetector slagboom fabriek

En last but not least, JUTAI as een   professioneel voertuiglusdetectorfabrikant, we hebben multi-voltage voertuiglusdetectoren gemaakt, zoals 100-240V in één eenheid, 12-24V in één eenheid, die aan de behoeften van al onze klanten kunnen voldoen en de voorraadkosten kunnen verlagen. Vanwege andere merken hebben lusdetectoren uit de markt 110V één eenheid, 220V één eenheid, 12V één eenheid, 24V één eenheid.

high voltage vehicle loop detectors

 

Wij zijn van mening dat onze klanten onze hoogwaardige inductieve lusdetectoren voor voertuigen hebben gebruikt en zeer tevreden zullen zijn met onze kwaliteit en service.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze website of neem contact met ons op:

https://www.jutaigateaccess.com/

Skype: MandyChan0515

E-mail: jutaisales1@gmail.com

WhatsApp: +8615992504234

 

Het delen van deze post:

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

5F, Mingjinhai Industrial Park, ShiyanTown, BaoAn, Shenzhen, China

E -

duanjixing2008@gmail.com

Contact met ons

Telefoon : 86-0755-29573855

- de telefoon : 8613480128941

Werktijd :8:00-18:00(Beijing tijd)

contact us