Hoogwaardige inductieve voertuiglusdetectoren

Hoogwaardige inductieve voertuiglusdetectoren Voordelen  

JUTAI heeft veel ervaring opgebouwd in de parkeer- en toegangscontrole-industrie. Onze voertuigdetectoren bieden een van hoge kwaliteit hoge functionaliteit ervaring.   Functionaliteit en betrouwbaarheid zijn van het grootste belang voor elke voertuigbesturingsoplossing. Een belangrijke factor van een dergelijke oplossing is het correcte en herhaalde aantal voertuigen. Voertuigen worden gedetecteerd door high-performance   inductieve lusdetectoren die worden geëvalueerd door de fabriek van JUTAI voertuiglusdetectoren. JUTAI inductief   lusdetectoren bieden de kwaliteit en nauwkeurigheid die nodig is om parkeer-, verkeers- en toegangscontrolesystemen te ondersteunen. We   bieden klanten niet alleen de betrouwbaarheid om voertuigen te detecteren, maar ook een gemakkelijke installatiemethode   met onze van hoge kwaliteit lus kabel .

Hoogwaardige inductieve voertuiglusdetectoren

Wij voorzien een lus detector met voordelen van 90% reductie in stroomverbruik, zelfdraaiend bereik 20-2000uh en 2-5 jaar garantie. Meer dan 10 jaar ervaring en professioneel team bieden toptechnologie en een voortreffelijk ontwerp om klanten tevreden te stellen. Onze producten en service zijn verspreid over meer dan 90 landen over de hele wereld en hebben een goede reputatie opgebouwd op de binnenlandse en buitenlandse markt, vooral in het Midden-Oosten, Zuid-Amerika en Zuidoost-Azië, waar we geweldige ondersteuning hebben geboden in het verkeer & parkeerprojecten als betrouwbare aanbieder van lusdetectoren .

hoogwaardige voertuiglusdetector

JUTAI als fabrikant van inductieve voertuiglusdetectoren, zijn er de volgende voordelen van het ontwerp, functies tot toepassingen . Er zijn de volgende voordelen van JUTAI inductieve sensorlusdetectoren:

 

Met gevoeligheid op meerdere niveaus

De krachtige voertuiglusdetector van JUTAI heeft 16-richtingsgevoeligheden voor aanpassing, hij kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt types van voertuigen met gewicht en voldoen aan de behoeften van verschillende projecten.

 

Breed detectiebereik

De JUTAI voertuigdetectoren hebben een breed detectiebereik van 15 μ h tot 2000 μ h. Alle kleine auto's, motorfietsen, grote vrachtwagens, containervrachtwagens, die kunnen worden gedetecteerd door JUTAI inductieve lusdetector. Het model is betrouwbaar en stabiel. Het detectiebereik van andere voertuigdetectoren op de markt is erg smal. De meeste detectiewaarden liggen in het bereik van 150 μ h-300 μ h. Het grootste probleem is dat de auto wordt gedetecteerd en de motorfiets niet wordt gedetecteerd. Als het de motorfietsen kan detecteren, maar geen grote vrachtwagens detecteert, wat resulteert in veel projecten kan niet worden toegepast, dus het is zeer noodzakelijk dat de keuze van een stabiele en betrouwbare voertuigdetector op de parkeerplaats, automatische deur of verkeersregelsysteem.

enkel kanaal lus detector gevoeligheid

Snelle reactietijd

we kunnen de   detecteren snelbewegend voertuig. omdat onze reactietijd erg kort is . wanneer een voertuig passeerde en het tweede snelle voertuig kwam eraan,   het kan worden gedetecteerd door JUTAI-loopsensoren. maar de meeste lusdetectoren van andere merken als ze werken   zoals dit,   soms hangt het rond en werkt het zelfs niet meer.

lus detector verkeersregelsysteem

Fout uitgang functie

Als de luskabel kapot gegaan .   JUTAI intelligent   lus detector heeft een relais dat een signaal kan uitvoeren   die verbinding kunnen maken met een alarmindicator.   Voor dit resultaat doen gebruikers   niet   moeten het zo snel mogelijk repareren   vanwege de hoge prestaties van de JUTAI parkeerlusdetector.

https://www.youtube.com/watch?v=C7LdLLCpJe4

 

Superieur temperatuuraanpassingsvermogen

De JUTAI Hoogwaardige inductieve voertuiglusdetectoren is volledig operationeel van -40 graden tot 75 graden en wordt niet beïnvloed door een slechte milieu.

 

Breed   projectaanvragen

De JUTAI-voertuiglusdetectoren kunnen niet alleen tijdens het parkeren worden gebruikt veel maar ook bij de installatie van voertuigtoegang. Onze voertuigdetectoren zijn ook met succes toegepast in het Maleisische verkeerscontrolesysteem, het tolsysteem van Ghana, fietsen, verkeerslichtcontrolesysteem, automatisch toegangscontrolesysteem, geleidingssysteem voor stedelijke parkeerplaatsen en richtingidentificatie.

voertuig lus detector slagboom fabriek

En last but not least, JUTAI as a   professioneel fabrikant van voertuiglusdetectoren, we hebben multi-voltage voertuiglusdetectoren gemaakt, zoals 100-240V in één eenheid, 12-24V in één eenheid, die aan de behoeften van al onze klanten kunnen voldoen en de voorraadkosten kunnen verlagen. Vanwege andere merken hebben lusdetectoren uit de markt 110V één eenheid, 220V één eenheid, 12V één eenheid, 24V één eenheid.

high voltage vehicle loop detectors

 

Wij zijn van mening dat onze klanten onze krachtige inductieve voertuiglusdetectoren hebben gebruikt en zeer tevreden zullen zijn met onze kwaliteit en service.

Raadpleeg onze website voor meer informatie of neem contact met ons op:

https://www.jutaigateaccess.com/

Skype: MandyChan0515

E-mail: jutaisales1@gmail.com

WhatsApp: +8615992504234

 

Het delen van deze post:

Stuur ons een e-mail

Werktijd :
8:00-18:00(Beijing tijd)
Fax :
86-0755-29573855
Telefoon :
8613480128941(Verwerkingstijd)
Factory Adres :
5F, Mingjinhai Industrial Park, ShiyanTown, BaoAn, Shenzhen, China
contact us