Krachtige inductieve voertuiglusdetectoren

2019-03-01

Hoogwaardige inductieve voertuiglusdetectoren Voordelen  

Jutai werd opgebouwd veel ervaring in de parkeer- en toegangscontrole -industrie. Onze voertuigdetectoren bieden een hoge kwaliteit Hoge functionaliteitservaring.   Functionaliteit en betrouwbaarheid zijn van het grootste belang voor elke oplossing voor voertuigbesturing. Een belangrijke factor van een dergelijke oplossing is het juiste en herhaalde telling van voertuigen. Voertuigen worden gedetecteerd door krachtige   Inductieve lusdetectoren die worden geëvalueerd door Jutai Vehicle Loop Detectors Factory. Jutai inductief   Loopdetectoren bieden de kwaliteit en nauwkeurigheid die nodig is om parkeren, verkeers- en toegangscontrolesystemen te ondersteunen. Wij   klanten niet alleen de betrouwbaarheid bieden om voertuigen te detecteren, maar ook een Handige installatiemethode   met onze hoge kwaliteit luskabel .

Krachtige inductieve voertuiglusdetectoren

Wij voorzien een lus Detector met voordelen van 90% vermindering van het stroomverbruik, het zelf-omdraaiende bereik van 20-2000UH en 2-5 jaar garantie. Meer dan 10 jaar ervaring en professioneel team bieden toptechnologie en prachtige ontwerp om klanten tevreden te stellen. Onze producten en service hebben zich verspreid naar meer dan 90 landen wereldwijd en hebben een goede reputatie opgeleverd in de binnenlandse en buitenlandse markt, vooral in het Midden -Oosten, Zuid -Amerika en Zuidoost -Azië, waar we grote steun hebben geboden in verkeer & parkeerprojecten als Betrouwbare leverbieder .

hoogwaardige Veichle Loop-detector

Jutai Als fabrikant van inductieve voertuiglusdetector is er de volgende voordelen van het ontwerp, functies voor toepassingen . Daar zijn de volgende voordelen van Jutai inductieve sensorlusdetectoren:

 

Met gevoeligheid op meerdere niveaus

Jutai ' s High-performance voertuiglusdetector heeft 16-richtingsgevoeligheden voor aanpassing, het kan voor verschillende worden gebruikt soorten van gewichtsvoertuigen en voldoen aan de behoeften van verschillende projecten.

 

Breed detectiebereik

De Jutai -voertuigdetectoren hebben een breed Detectiebereik van 15 μ H tot 2000 μ H. Alle kleine auto's, motorfietsen, grote vrachtwagens, containerwagens, die kunnen worden gedetecteerd door Jutai inductieve lusdetector. Het model is betrouwbaar en stabiel. Het detectiebereik van andere voertuigdetectoren op de markt is erg smal. De meeste detectiewaarden liggen in het bereik van 150 μ H-300 μ H. Het grootste probleem is dat de auto wordt gedetecteerd en de motorfiets niet wordt gedetecteerd. Als het de motorfietsen kan detecteren, maar geen grote vrachtwagens kan detecteren, wat resulteert in veel projecten kan ' T worden toegepast, dus het is zeer noodzakelijk dat de keuze van een stabiele en betrouwbare voertuigdetector op de parkeerplaats, automatische deur- of verkeerscontrolesysteem.

Single Channel Loop Detector -gevoeligheid

Snelle responstijd

We kunnen de   detecteren | snelbewegend voertuig. Omdat onze responstijd erg kort is . wanneer Een voertuig is gepasseerd en het tweede snelle snelheidsvoertuig komt eraan,   Het kan worden gedetecteerd door Jutai Loop -sensoren. Maar de meeste andere merklusdetectoren bij werken   Zoals dit,   Soms hangt het rond en werkt het zelfs niet meer.

Loop Detector Traffic Control System

Foutuitvoerfunctie

Als de luskabel kapot gegaan .   Jutai Intelligent   lusdetector heeft Een relais, dat een signaal kan uitvoeren   Dat kan verbinding maken met een alarmindicator.   Voor dit resultaat doen gebruikers   niet   Moet het zo snel mogelijk repareren   Vanwege de hoge prestaties van Jutai Parking Loop Detector.

https://www.youtube.com/watch?v=c7ldllcpje4

 

Superieure temperatuuraanpassingsvermogen

De Jutai high-performance inductieve voertuiglus detectoren is Volledig operationeel van -40 graden tot 75 graden en zal niet worden beïnvloed door een slechte omgeving.

 

Breed   Projecttoepassingen

De Jutai voertuiglusdetectoren kunnen niet alleen worden gebruikt in het parkeren veel maar ook bij de installatie van voertuigtoegang. Onze voertuigdetectoren zijn ook met succes toegepast in het Maleisische verkeerscontrolesysteem, Ghana ' S Highway Toll System, Bicycles, Traffic Light Control System, Automatic Deur Access Control System, Urban Parking Space Guidance System en Direction Identification.

Vehicle Loop Detector Barrier Gate Factory

En last but not least, jutai as A   professioneel Fabrikant van voertuiglusdetector, we hebben multi-spanningsvoertuiglusdetectoren gemaakt, zoals 100-240V in één eenheid, 12-24V in één eenheid, die kunnen voldoen aan de behoeften van onze alle klanten en de voorraadkosten kunnen verlagen. Vanwege andere merken Loop -detectoren van de markt hebben 110V één eenheid, 220V één eenheid, 12V één eenheid, 24V één eenheid.

high voltage vehicle loop detectors

 

Wij zijn van mening dat onze klanten onze krachtige inductieve voertuiglusdetectoren hebben gebruikt en zeer tevreden zullen zijn met onze kwaliteit en service.

Raadpleeg onze website voor meer informatie of neem contact met ons op:

https://www.jutaigateaccess.com/

Skype: Mandychan0515

E -mail: jutaisales1@gmail.com

WhatsApp: +8615992504234

 

Het delen van deze post:

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

5F, Mingjinhai Industrial Park, Shiyantown, Baoan, Shenzhen, China

E -

jutaigateaccess2@gmail.com

Contact met ons

Telefoon : 86-0755-29573855

- de telefoon : 8613143400257

Werktijd :8:00-18:00(Beijing tijd)

contact us