Jutai 3 type fotocell gordijnlichten

2023-11-18

Jutai 3 type fotocell cirtain lichten

Jutai 3 type fotocell gordijnlichten

Introductie van Jutai 3 type gordijnfotocell

Shenzhen Jutai Curtain Photocell Products Group, die main met 3 size, PB3-4L15, 30 cm hoogte, Inbuild 4 Group Infrared Beams; PB10-4L15, 100 cm hoogte, Inbuild 4 Group Infrared Beams, PB20-8L15, 200cm hoogte, Inbuild 8 Group Infrared Beams.

 

PB10-4L15 en PB20-8L15 Gordijnfotocell Detais Data Sheet

Gordijnfotocell

 

  Definitie van bedrading

Definitie van bedrading

infrarood

Grootte van PB10-4L15 en PB20-8L15 Gordijnfotocell

gordijnfotocell

 

 

PB3-4L15 30cm Gordijn Fotocell Detais Gegevensblad

curtain photocell

Definitie van bedrading

Wiring Definition

Wiring Definition

Grootte van PB3-4L15 30 cm gordijnfotocell

light curtain

Installatie

Hoe installeer ik Jutai Infrared Curtain Photocell? We hebben ook de installatietekeningen stap voor stap voor klanten opgesomd voor klanten ' Referentie, waardoor de installatie eenvoudig, gemakkelijk en snel is;

Installaiton

Bedieningsstap

❀ Verwijder de boven- en onderste afdekking en sluit de draden aan en leid het schroefdraaduiteinde van de schroefdraadpoort.

❀   Bevestig de installatiepositie, lijn de zender en ontvanger parallel uit en markeer de gatposities.

❀   Gebruik een percussieboor om gaten te boren op de locatie van het muurmarkeringsgat en klop de wandstekker in het bevestigingsgat om deze met schroeven te repareren.

❀   Gebruik M3*25 -schroeven om de zender en ontvanger te vergrendelen en sluit de voeding aan om te testen. Als de hoek is afgeweken, kunt u de aluminium buis voor correctie roteren. Vergrendel na het debuggen de roterende schroef.

❀   M2*8 schroeven met behulp van de bovenklep en onderklep met behulp van testen en testen.

 

FAQ

Tijdens het installatieproces hebben we ook enkele veel voorkomende veelgestelde vragen gemaakt op enkele vragen die kunnen verschijnen of vaak worden gesteld, die uw kostbare tijd kunnen besparen.

light curtain

Pakket

Voordat we de functionele voordelen van onze producten introduceren, presenteren we ook de gedetailleerde productverpakkingsdetails van Jutai Infrared Curtain Photocell aan u.

light curtain

photo cell

Voordelen

Jutai Curtain Photocell Advanced -functie die we vermelden als volgingen.

❀   Met behulp van unieke infraroodtechnologie kan het worden gebruikt onder direct zonlicht; Het heeft een stabiele detectieafstand van 20 meter.

Advantages  JUTAI Curtain Photocell Advanced Function

❀   De installatie is eenvoudig en de rotatiehoek kan 180 graden zijn;

rotation

❀   Meerdere relaisuitgangsmodi: bedek een enkel oog en voer het relaisignaal uit in 2 seconden; Bedek 2 ogen   of meer;   en het relaisuitgangssignaal onmiddellijk.

❀   IP65 beschermingsniveau, direct gebruik buitenshuis in regenachtige en regenachtige dagen.

IP level

❀   Hoog antifalse alarm, vermijd beïnvloed door bladeren, blaast puin en kleine dieren en alarmerend.

❀   Ingebouwd relaisignaal kan direct worden aangesloten op het alarm om te gebruiken.

❀   Met antidismanting alarmfunctie, wanneer deze functie is ingeschakeld, als de infraroodstraal gedwongen wordt verwijderd, activeert rood het alarm om te alarmeren om de veiligheid van uw huis en eigendom te beschermen.

 

Toepassingsveld van Jutai Infrarood   Gordijnfotocell

Standaard relais droog contactsignaal en super anti-licht, waterdichte en stofdichte functies, gebruikt in een verscheidenheid aan anti-pinch-systemen voor deurbesturing.

❀   Automatische deurveiligheidsdetectie; Wanneer een auto of een persoon de deur van het huis verlaat, zal het infraroodrooster het detecteren en de deur open houden totdat deze detecteert dat er geen auto of persoon is, wordt de deur automatisch gesloten of op afstand gesloten. #Jutai 3 type fotocell cirtain lichten

Application

❀   Het hek van de binnenplaats is anti-diefstal. Wanneer iemand het huis over de muur binnenkomt, wordt de infraroodfotocell onmiddellijk geactiveerd en wordt het alarmsignaal tegelijkertijd uitgevoerd om het alarm te activeren.

application

❀   De huisgaragedeur veilig en anti-smashing. Wanneer u uw auto rijdt om in uw garage te parkeren, of gaat & Verlaat uw garagedeur, wanneer de deur valt, detecteert de infraroodfotocell de auto of persoon, en de deur zal onmiddellijk de rotatie omkeren en de deur openen om persoonlijke veiligheid te garanderen.

application

❀   De Barrier Gate Safe Protection -toepassing.

Wanneer jutai gordijnfotocell auto of mensen detecteert, zal het een veilig signaal naar poortbarrière sturen, de barrière -arm niet naar beneden tot de auto of mensen het detectiebereik volledig hebben gepasseerd.

❀ The barrier gate safe protection application.  When JUTAI Curtain Photocell detect car or people, it will send safe signal to gate barrier, Barrier arm will not down till car or people passed the detection range totally.

❀   Het Anti-deftersysteem van de deur en het raam, wanneer iemand probeert het huis binnen te gaan door het raam te beklimmen, de infrarood Curtian Photocell   detecteert het signaal, het zal onmiddellijk een signaal naar het geïnstalleerde home -alarmsysteem sturen of een alarm activeren.

❀ The door and window anti-theft system, when someone tries to enter the home by climbing the window, the infrared curtian photocell detects the signal, it will immediately send a signal to the installed home alarm system, or trigger an alarm.

Project referentie

De volgende video is Jutai 2m Hoogte Gordijn Fotocell Succesvolle projecten Toepassing in Bahrein.

Product lijst

Na jaren van R & D en hard werken in het intelligente toegangssysteem voor deurbesturing, we hebben niet alleen met succes 3 infrarood gordijnfotocell ontwikkeld, maar we hebben ook met succes een aantal infraroodstralen met één balk ontwikkeld. Voor alle infraroodstralen van Jutai, raadpleeg de bestelinformatietabel, u kunt vrijelijk kopen volgens projectvereisten.

Product List

#Jutai 3 type fotocell cirtain lichten

Het delen van deze post:

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

5F, Mingjinhai Industrial Park, Shiyantown, Baoan, Shenzhen, China

E -

jutaigateaccess2@gmail.com

Contact met ons

Telefoon : 86-0755-29573855

- de telefoon : 8613143400257

Werktijd :8:00-18:00(Beijing tijd)

contact us