Barrièrepoort Werken met Jutai-producten

2019-03-01

  Slagboom Werken met Jutai-producten

Barrière   poorten zijn meestal te vinden bij overwegen, parkeerfaciliteiten,   controlepunten en ingangen van beperkte gebieden. Ze zijn ook de gebruikelijke methode om de doorgang door tolhokjes te controleren,   en is ook te vinden op een snelweg. opritten   die automatisch worden gecontroleerd om te laten vallen om het verkeer te beperken in het geval van een ongeval opruimen of wegafsluitingen zonder de noodzaak om wegwerkers of wetshandhavers te sturen om een ​​voertuig te gebruiken om de weg te blokkeren. Sommige   barrière poorten zijn automatisch en aangedreven, andere worden handmatig bediend. Op sommige plaatsen zijn giekhekken over straten in voorsteden geïnstalleerd als verkeersremmende   maatregel, doorgaand verkeer voorkomen, terwijl   om te profiteren van de kortere en directere toegestane route   voertuigen zoals hulpdiensten en bussen.

Slagboomproject

Automatische slagboom kan worden bediend via Jutai Products

1. Lusdetector

2. RFID-tags / RFID-lezer / Nabijheidslezer / UHF-lezer voor groot bereik

3. Druk op de knop

4. Parkeerbeheersysteem

5. Afstandsbediening

Hoe werken slagboompoorten? JUTAI-lusdetector ?  

Wanneer u de giekhek van de parkeergarage nadert, ziet u misschien een rechthoek waar het wegdek met een zaag is gezaagd en vervolgens opnieuw is verzegeld. Dit is de sensorlus. De lus bestaat uit meerdere windingen of draad die in de rijweg en verbonden met een elektronisch circuit dat kan detecteren dat er een auto overheen rijdt. Normaal gesproken is de lus ongeveer 2 mx 0,8-1 m groot. type sensorlus kan een ander type auto detecteren, zoals   Fietsen, auto's, heftrucks, vrachtwagens of vrachtwagen / aanhangercombinaties met dissel worden nauwkeurig gedetecteerd.   Wanneer een lusdetector een auto op de lus detecteert. ze geven een antwoord op een slagboomcontroller Geen / NC-poort. Slagboompoorten gaan automatisch open of dicht.

slagboom werkt met lusdetector

Hoe is barrière   poorten die werken met RFID-tags / RFID-lezer ?  

Alle ingezeten voertuigen moeten zich eerst registreren bij het beheerscomité en een RFID   openen tag op hun voertuig. Een RFID-lezer-tag is geïnstalleerd op de slagboom, die bij de ingang van de community wordt geplaatst. Wanneer een auto op het punt staat de gemeenschap binnen te gaan, wordt de RFID-tag op het voertuig gelezen door de reader-tag op de slagboom en gaat de slagboom open, waardoor het voertuig binnenkomt, in het geval van een voertuig dat niet is geregistreerd bij de gemeenschap, de slagboom gaat niet open.

Slagboom werkt met rfid-lezer

slagboom met actieve lezer voor groot bereik

Hoe zijn slagboompoorten   werken met het parkeermanagementsysteem?

Het parkeerbeheersysteem is   gevonden op afdeling, parkeerfaciliteiten,   controleposten en ingangen van beperkte gebieden.   Als een auto op het punt staat de gemeenschap binnen te gaan. de bestuurder krijgt een kaartje of IC-kaart één van de parkeeringangsterminal en de slagboomhekken open, waardoor het voertuig binnenkomt. Wanneer de bestuurder klaar is met betalen, geeft hij een kaartje of IC-kaart terug één van de parkeeruitgangsterminal en slagboomhekken open, waardoor het voertuig uit.  

slagboom parkeerbeheersysteem

Hoe is slagboompoorten werken met drukknop en afstandsbediening?

Drukknop en afstandsbediening zijn handmatig open of dicht slagboom. Wanneer een auto de slagboom wil passeren, gebruikt de beheerder de afstandsbediening of drukknop om de slagboom te openen of te sluiten.

barrier gate working with push button

Ons bedrijf levert verschillende slagboomoplossingen voor slagboomklanten.   One-stop service.

Meer informatie contact:

 

WhatsApp: +8615992504234

Skype: MandyChan0515

Wechat: MandyChan0515

E-mail: jutaisales1@gmail.com  

Website: https://www.jutaigateaccess.com/     http://www.jutairfid.com/

 

 

 

 

 

 

 

Het delen van deze post:

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

5F, Mingjinhai Industrial Park, Shiyantown, Baoan, Shenzhen, China

E -

jutaigateaccess2@gmail.com

Contact met ons

Telefoon : 86-0755-29573855

- de telefoon : 8613143400257

Werktijd :8:00-18:00(Beijing tijd)

contact us