Slagboom werken met Jutai-producten

  Slagboom Werken met Jutai-producten

Barrière    poorten zijn meestal te vinden op overwegen, parkeerplaatsen,   checkpoints en ingangen naar gebieden waarvoor beperkingen gelden. Ze zijn ook de gebruikelijke methode om de doorgang door tolhokjes te regelen,    en kan ook worden gevonden op een snelweg. toegangshellingen   die automatisch worden geregeld om te laten vallen om het verkeer te beperken in geval van ongevallenopruiming of wegafsluitingen zonder dat wegwerkers of wetshandhavers moeten worden gestuurd om een ​​voertuig te gebruiken om de weg te blokkeren. Sommige    barrière poorten zijn automatisch en aangedreven, anderen worden handmatig bediend. Op sommige plaatsen worden giekpoorten geïnstalleerd in straten in de voorsteden als een verkeer dat | meten, doorgaand verkeer voorkomen en tegelijkertijd   toestaan om te profiteren van de kortere en meer geautoriseerde route   voertuigen zoals hulpdiensten en bussen.

Slagboomproject

Automatische slagboom kan worden bediend via Jutai Products

1. Lusdetector

2. RFID-tags / RFID-lezer / Nabijheid lezer / UHF lange afstand lezer

3. Druk op de knop

4. Parkeerbeheersysteem

5. Afstandsbediening

Hoe werken slagbomen JUTAI-lusdetector ?  

Wanneer u de giekpoort van de parkeergarage nadert, ziet u mogelijk een rechthoekige plek waar het wegdek met een zaag is gesneden en vervolgens opnieuw is afgedicht. Dit is de sensorlus. De lus bestaat uit verschillende bochten of draad begraven in de rijweg en verbonden met een elektronisch circuit dat een auto kan detecteren die eroverheen rijdt. Normaal is de lus ongeveer 2m x 0,8-1m groot. type sensorlus kan een ander type auto detecteren, zoals   Fietsen, auto's, vorkheftrucks, vrachtwagens of vrachtwagen / aanhangwagencombinaties met dissels worden met precisie gedetecteerd.   Wanneer een lusdetector een auto op de lus detecteert. het antwoord op een slagboomcontroller No / NC port. Slagbomen gaan automatisch open of dicht.

slagboom werken met lusdetector

Hoe is barrière   poorten die werken met RFID-tags / RFID-lezer ?  

Alle ingezeten voertuigen moeten zich eerst registreren bij het managementcomité en een RFID   invoeren tag geplaatst op hun voertuig. Een RFID-lezer-tag wordt geïnstalleerd op de giekbarrière, die bij de ingang van de gemeenschap wordt geplaatst. Wanneer een auto op het punt staat de community binnen te komen, wordt de RFID-tag op het voertuig gelezen door de reader-tag op de slagboom en de slagboom gaat open, waardoor het voertuig binnenkomt. In het geval van een voertuig dat niet is geregistreerd bij de community, de slagboom gaat niet open.

Slagboom werken met RFID-lezer

slagboom met actieve lange afstand lezer

Hoe is barrière poorten   werken met het parkeerbeheersysteem?

Het parkeerbeheersysteem is   gevonden op afdeling, parkeerfaciliteiten,   controlepunten en ingangen naar gebieden waarvoor beperkingen gelden.   Wanneer een auto op het punt staat de gemeenschap binnen te komen. de chauffeur krijgt een kaartje of IC-kaart op de parkeerterminal en de slagbomen open, waardoor het voertuig binnenkomt. Wanneer de chauffeur de betaling heeft voltooid, keert hij vervolgens een kaartje of IC-kaart terug, de parkeeruitgang en slagbomen open en laat het voertuig uit.  

slagboom parkeerbeheersysteem

Hoe is slagbomen werken met drukknop en afstandsbediening?

Drukknop en afstandsbediening zijn handmatig open of dicht slagboom. Wanneer een auto de slagboom wil passeren, gebruikt de manager de afstandsbediening of drukknop om slagbomen te openen of te sluiten.

barrier gate working with push button

Onze bedrijfsleverancier verschillende slagboomoplossingen voor slagboomklanten.   One-stop service.

Meer informatie contact:

 

WhatsApp: +8615992504234

Skype: MandyChan0515

Wechat: MandyChan0515

E-mail: jutaisales1@gmail.com  

Website: https://www.jutaigateaccess.com/      http://www.jutairfid.com/

 

 

 

 

 

 

 

Het delen van deze post:

Stuur ons een e-mail

Werktijd :
8:00-18:00(Beijing tijd)
Fax :
86-0755-29573855
Telefoon :
8613480128941(Verwerkingstijd)
Factory Adres :
5F, Mingjinhai Industrial Park, ShiyanTown, BaoAn, Shenzhen, China
contact us