Bluetooth -app -deuropeningoplossing

2023-11-17

Bluetooth -app -deuropeningoplossing

Bluetooth -app -deuropeningsoplossing

Codering en slimme afstandsbediening

Functie -introductie:

Jutal Bluetooth Gate Openingssysteem bestaat voornamelijk uit drie delen, Bluetooth   Ontvang van module, externe zender en mobiele telefoon -app (ondersteunende Apple- en Android -systemen).

Bluetooth-ontvangende module, model is BR24R4 en met een ingebouwde 4-weg relais, het kan worden gebruikt met   verschillende deuren en poorten. Standaard, 255   Remote Controllds worden opgeslagen en   433MHz Remote Control ontvangstmodule is ingebouwd, die kan worden gebruikt met alle series van   Jutal externe transponder om op afstand deuren te openen; Tegelijkertijd een 2,4G Bluetooth   Ontvangende module is ook ingebouwd, en de Bluetooth -functie van de ondersteunende mobiele telefoon   is praktisch, waardoor de mobiele telefoon de deur op afstand kan openen; Het heeft Wigan -uitvoer, die kan worden gebruikt als transitbord om het Jutal Access Control System te verbinden; IP65   Beschermingscijfer, direct buiten gebruikt.

Jutal Smart Remote Control is verdeeld in twee series, normale afstandsbediening en krachtige   afstandsbediening. De afstandsafstand van de transponderafstand van Norma is 30 meter, de krachtige afstandsbediening is 100 m en de externe transponderafstand is 100m. De werkfrequentie is 433 MHz. Het is ontworpen met rollende code en 128-bit niet-lineair   Encryptietechnologie, die veilig is tegen kopiëren, is het de ideale keuze voor uw thuisbasis. #Bluetooth App Deur Opening Solution

Ontvang model

USB -zending

autolader

afstandsbediening

remote control

Schakelschema

Toegangspoort (BR-110Series) :

Wiring Diagram

Deuroperator (DC Translationele deuroperator   Serie):

Door operator(DC translational door operator  series):

Verbonden met industriële stapeldeur:

Connected to industrial stacking door:

Verbonden met garagedeur:

Connected to garage door:

Details van software -bewerking van mobiele apps

(IOS -systeem)

Downloadmethode:

♥ Klik op App Store, zoek GL -besturingselement. En klik op To GET.

♥ Klik op Instellingen → Open Bluetooth. Na installatie opent de gebruiker eerst het Bluetooth -apparaat en klikt vervolgens op het bureaubladpictogram om de app in te voeren. De interface is zoals weergegeven in de onderstaande afbeelding.

Details of Mobile APP Software Operation  (iOS System)

APP interface

Voeg toestel toe:

♥ Houd voor de eerste bewerking de middencirkel ingedrukt, klik op Apparaat beheren → Klik op Toevoegen.

♥ Klik op Gatelink → Lnput eerste wachtwoord na succesvolle verbinding : 12345678 → Klik op Decive toevoegen.

Click Add Decive.

APP interface

Basisschakelaar van Portal Crane:

♥ Klik op de drie onderstaande knoppen om te stoppen en te sluiten.

 Basic Switch Of Portal Crane:  ♥ Click the three buttons below to,Stop and Close.

Verander pincode:

♥ Klik op Pin Wijzigen → Lnput origineel wachtwoord → Lnput nieuw wachtwoord → Lnput bevestigde opnieuw nieuw wachtwoord → Klik op Wijzigen.

APP interface

Naam van het apparaat wijzigen:

♥ Klik op Naam van het apparaat wijzigen → Voer een nieuwe apparaatnaam in →   Voer het apparaatwachtwoord opnieuw in → Klik op Wijzigen om succesvol te wijzigen.

APP interface

Voeg gebruiker toe:

♥ Klik op Gebruiker toevoegen → Voer de gebruikersnaam en het apparaatwachtwoord in → Klik op Toevoegen → Het kan worden gebruikt om deuren te openen en te sluiten voor andere familieleden.

♥ Klik op de nieuw toegevoegde gebruiker EDE meer → Klik op QR -code delen → U kunt de QR -code rechtstreeks delen met familieleden.  

♥ Klik op de nieuw toegevoegde gebruiker EDE meer → Klik op Uitschakelen → Voer het beheerderswachtwoord in → Klik op Gebruiker uitschakelen → Schakel de gebruiker uit om de app te gebruiken om de deur te openen en te sluiten.

♥ Klik op de nieuw toegevoegde gebruiker EDE meer → Klik op inschakelen → Voer het beheerderswachtwoord in → Klik op Gebruiker inschakelen → Herstel de gebruiker om de app te gebruiken om de deur te openen en te sluiten.

Add User:.

Apparaat verwijderen:

♥ Klik op Device Delete → Klik op Verwijderen → Verwijderen.

Delete Device:

Auto open:

♥ Klik op Apparatenlijst → Klik op meer → Klik op de schakelaar.

Auto Open:

 

Video:

Jutai smartphone Bluetooth-deuropeningssysteem, we hebben ook een ingebouwde mobiele telefoon Bluetooth-deuropeningsmodule ontwikkeld, deze ingevoegd in Jutai DC-serie Gate Motor en gerealiseerde dat de opening/sluiten van mobiele telefoons en eenvoudige managementfuncties door de mobiele telefoon Bluetooth te configureren.  

Zie de volgende video voor meer informatie: (Android System neem een ​​voorbeeld)

Jutai Smart Bluetooth Gate Openingssysteem, we integreren draadloze Bluetooth -technologie op jutai schuifdeurmotor, implantaat hardware afstandsbediening technologie op de mobiele telefoon en de verzenden van de mobiele telefoon Bluetooth en deuroperator Bluetooth -modules en gemakkelijk te realiseren Gate Open, Sluiten, Sluiten , STOP- en LOCK-functie, de stabiele detectieafstand is 30 meter en is ook uitgerust met Jutai 128-bit niet-lineaire codering Remote Control Technology, die veilig en copy-proof is, zodat Jutai ' S Sliding Door Operator heeft twee type openingswegen, software en openingsmodi van hardwaredeuren: opening van Bluethooth Mobile Phone Deur Deur Opening;

#Bluetooth App Deur Opening Solution

 

 

 

 

Het delen van deze post:

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

5F, Mingjinhai Industrial Park, Shiyantown, Baoan, Shenzhen, China

E -

jutaigateaccess2@gmail.com

Contact met ons

Telefoon : 86-0755-29573855

- de telefoon : 8613143400257

Werktijd :8:00-18:00(Beijing tijd)

contact us