Gatelink -oplossing voor Smart Community Parking Access Control

2023-11-10

Gatelink -oplossing voor Smart Community Parking Access Control

De afstandsbediening van een barrièrepoort omvat een oplossing die de besturing en het beheer van het barrièrepoort -apparaat mogelijk maakt via externe technologie.     Ons bedrijf heeft zijn eigen oplossing voor afstandsbediening, die we noemen Gatelink.

Slimme community parkeren

1.   Gatelink Remote System

Jutai Gatelink Automatiseringsoplossing voor parkeerplaats, een uitbreiding van residentiële slimme gate -oplossing, is een innovatie van automatische detectie -toepassing voor deur ’ S Opening en Sluiting vergeleken met het traditionele Long-Distance Card Reader-systeem. It ’ S   Principe is dat de poort   afstandsbediening neemt stroom door de auto ’ S USB -laadpoort. Binnen een detectiebereik van 30 meter ontvangt het externe ontvangstrelaisapparaat het signaal en verzenden   USB ID naar het toegangscontrole -apparaat via de Weigand -uitvoer. De USB -ID -nummers worden van tevoren opgeslagen in de CPU van het apparaat. Het apparaat voert een relaisignaal uit naar de gate -openingsinterface van de boombarrière ’ S Control Board   Wanneer de ID als geldig wordt beoordeeld en de barrièremarm is gestegen na ontvangst van het signaal. De barrièrepoort valt automatisch wanneer de auto over de anti-smashing gronddetectiespoel van de barrière gaat.

 

2.   Voordelen van Gatelink Remote

Eenvoudig gebruik: Werkt alleen met de ontvanger door de Gatelink USB op te schakelen.

Anti-kopie: De nieuwste nieuwe chip -coderingstechnologie wordt aangenomen.

Goed economisch belang: Distributeurs kunnen het systeem coderen en voorkomen dat de externe bedieningselementen door de externe apparaten worden gekoppeld.

Enorm marktpotentieel: Het systeem kan worden gebruikt in de toegangscontrole van de gemeenschap, de toegangscontrole voor residentiële toegang met de Gatelink -oplossing, draadloze verlichtingsregeling en andere uitbreidbare draadloze toepassingsscenario's.

Gemak: Gebruikers kunnen de barrièrepoort op afstand bedienen zonder dat ze fysiek aanwezig moeten zijn. Dit biedt een grotere flexibiliteit en gemak, vooral in situaties waarin frequente opening en sluiting van de barrièrepoort vereist zijn.

Realtime monitoring: Sommige oplossingen voor afstandsbediening bieden realtime monitoring, waardoor gebruikers op elk gewenst moment de status van de barrièrepoort kunnen controleren. Dit verbetert de beveiliging door ervoor te zorgen dat gebruikers worden geïnformeerd over de huidige situatie op het terrein.

Beveiliging: Door authenticatie- en beveiligingsmaatregelen te implementeren, zorgen ze ervoor dat oplossingen voor afstandsbediening ervoor zorgen dat alleen geautoriseerde gebruikers de barrièrepoort kunnen manipuleren. Dit helpt ongeoorloofde toegang en potentiële beveiligingsrisico's te voorkomen.

Beheer op afstand: Beheerders kunnen op afstand meerdere barrièrenpoortapparaten controleren en beheren zonder fysiek aanwezig te zijn op elke locatie. Dit verhoogt de efficiëntie in het management en vermindert de tijd en operationele kosten.

Direct antwoord: Remote-apparaten kunnen in realtime communiceren met de barrièrepoort, wat resulteert in snellere responstijden. Dit is cruciaal in omgevingen waar snelle reacties op veranderende situaties essentieel zijn, zoals tijdens piekuren op parkeerplaatsen.

Energie -efficiëntie: Nauwkeurige controle over de openings- en sluitingstijden van de barrièrepoort door afstandsbediening helpt bij het voorkomen van onnodig energieverbruik. Dit draagt ​​bij aan energiebesparing en komt overeen met de duurzaamheidsdoelen van het milieu.

Aanpassing en schaalbaarheid: Remote -oplossingen bieden vaak een hoge aanpassing en schaalbaarheid, waardoor op maat gemaakte configuraties en upgrades mogelijk zijn om aan specifieke behoeften te voldoen en zich aan te passen aan verschillende scenario's en toepassingen.

 

3.   Er zijn 4 oplossingen

Oplossing 1

Offline gatelink   Remote Control -applicatie (geen software vereist)

afstandsbedieningoplossing

lusdetector

BOOM BARRIER

barrièrepoort

 

Werkprocedure

❀   De auto drukt op de lusspoelen bij de ingang en activeert het werk van de afstandsbedieningen ’   Ontvanger om het USB -ID -nummer te ontvangen en te verzenden naar het AC868 Access Control -apparaat via Weigand.

❀   AC868 Toegangscontrole -apparaat ontvangt het signaal van de afstandsbediening (ID -nummers worden vooraf bewaard) en voert een relaisignaal uit naar het controller -paneel in   De boombarrière wanneer de ID wordt beoordeeld als geldig en de barrière is open na ontvangst van het signaal. Geen signaal met ongeldige ID.

❀   Boom Barrier Arm is omhoog wanneer het controller -paneel het signaal ontvangt door AC866 Access Control -apparaat.

❀   Boom Barrier Arm valt wanneer de auto over de lusdetectorspoel gaat.

❀   Offline applicatie doet niet ’ T ondersteunen lokaal internet en recordcontrole per software.

 

Oplossing 2

Gatelink   afstandsbediening van het lokale systeem   sollicitatie; (met pc -software) #Smart Community Parking

smart community

ground sensors

barrier remote control

barrier access control

Werkprocedure

❀ De auto drukt op de lusspoelen bij de ingang en activeert het werk van de afstandsbedieningen ’   Ontvanger om het USB-ID-nummer te ontvangen en te verzenden naar het AC-11 Access Controller Panel via Weigand.

❀   AC-11 Paneel voor toegangscontroller ontvangt het signaal van de afstandsbediening (ID-nummers worden vooraf bewaard) en voert een relaisignaal uit naar het controller-paneel in   De boombarrière wanneer de ID wordt beoordeeld als geldig en de barrière is open na ontvangst van het signaal. Geen signaal met ongeldige ID.

❀   Boom Barrier Arm is omhoog wanneer het controller-paneel het Signal BYAC-11 Access Controller Panel ontvangt.

❀   Boom Barrier Arm valt wanneer de auto over de lusdetectorspoel gaat.

❀   De toegangsrecords in het Controller -paneel worden via TCP/IP naar de pc -software verzonden.

❀   Deze oplossing is van internetgebruik, ondersteunt lokaal internet en kan toegangsrecords controleren via software.

 

Oplossing 3

Gatelink   Toepassing op afstand op afstand op basis van het cloudsysteem

remote control application based on the cloud system

cloud system

4G communication

4g cloud system

4.   Parameters van hardwareapparatuur

❀   USB Gatelink

USB remote control

 

❀   USB -zender

receive model

 

❀   Afstandsbediening relais (deurslot)

relay model

 

❀   866 Access Control -apparaat

access control

 

❀   AC-11 toegangspaneel

boom barrier access control

 

❀   4G -paneel

4g communication

 

❀   LD-100 voertuiglusdetector

high qulity

 

❀   BR-100 Automatische boombarrière

automatic boom barrier

 

❀   JTHT-11 Loop-detectorspoel

loop detector

Al met al vindt dit type oplossing toepassingen in verschillende gebieden, waaronder parkeerplaatsen, toegang tot de residentiële poort en bedrijfsingang, waar afstandsbediening en beheer nodig zijn. Zorg ervoor dat veiligheid en betrouwbaarheid in aanmerking worden genomen bij het implementeren van een afstandsbedieningsoplossing om ongeautoriseerde toegang of systeemstoringen te voorkomen. #Smart Community Parking

Het delen van deze post:

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

5F, Mingjinhai Industrial Park, Shiyantown, Baoan, Shenzhen, China

E -

jutaigateaccess2@gmail.com

Contact met ons

Telefoon : 86-0755-29573855

- de telefoon : 8613143400257

Werktijd :8:00-18:00(Beijing tijd)

contact us