Multimeter inductantie capaciteitsweerstand

Productdetails
Merk Jutai
Serienummer LCR-MT
Land van herkomst Shenzhen, China
Certificaat CE, FCC
  Download Datasheet
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Offerte Onderhandelen
Minimum bestelling 1
Gemiddelde levertijd 1-50 paar, binnen 7 dagen
Betalingsmiddel T/T, PayPal, Western Union
Pakket details 1pair één doos, 100pair één doos
Mogelijkheid om te leveren 6000/per maand

Multimeter inductantie capaciteitsweerstand

Inductantie capaciteitsweerstand multimeter

Ten eerste:   Inductantie capaciteitsweerstand multimeter overzicht
Onze   Inductantie, capaciteit,   Weerstand   Meter   is   A   3   1/2   cijfer   Special   Digitaal   Instrument   met  
Makkelijk   Bediening   en   Nauwkeurig   lezing.   De   hele   Machine   Adopteert   Double   integraal   A   /   D  
Conversie   Core   en   Adopteert   Grootschalig   geïntegreerd   Circuit,   Welke   is   A   Tool   Instrument   met  
Superior   prestatie.

Multimeter

Ten tweede: functies
1. Display   Modus: LCD   Scherm
2.     Maximum   Display:   199 (3182   DIG   ITS)
3.   Meting   Methode:   Double   integraal   A   /   D   conversie
4. Bemonstering   Tarief:   3   Times   per   seconde
5. Over-range   Show   Hoogste   cijfer   Display:   " 1 “
6. Laag   spanning   Show: "     "   Symbool   verschijnt
7.   Met   Automatisch   Power   UIT   en   Gegevens   Houd   functie
8.   Werken   omgeving:   o   " C ~ 40 " C
9.   Opslag   omgeving: -10   C ~ 50 " c
10. Power   Levering:   1   stuk   9v   accu
11. Accessoires:   één   Gebruiker   Manual,   één   Certificaat,   Test   Alligator   klem.

Technisch   Kenmerken
Nauwkeurigheid:   (%   van   lezen   +   Nummer   van   woorden), de garantie   Periode   is   één   Jaar   van   De   Factory   datum
Ambiënt   Temperatuur:   (23   ±   5)   ℃,   Relatief   Vochtigheid   (75%)

Derde:   Technisch   Parameter

Multimeter

Vierde: Dimensie   afbeelding

Multimeter

Vijfde: knop   invoering

Multimeter

Zesde: gebruiken   Operatie
De   Voertuig   Loop   Detectoren   spoel   meting:
1. Selecteer   De   Bereik   Switch   naar   pak   De   Inductantie   bereik.   Clip   De   Alligator   Clip   naar   De   Einden   van   De   Spoel.
2.   Als   De   Display   shows   " 1 "   Aantalend   dat   De   Meting   Bereik   is   overtroffen,   U   moet   Selecteer   A   hoger   Bereik   meting;   Als   Daar   is   één   of   meerdere   nullen   In   Voorkant   van   De   Display   Waarde,   It   Will   be   gewijzigd   naar   A   lager   Bereik   naar   verbeteren   De   Meting   Resolutie   van   De   Instrument   naar   Hoger   nauwkeurigheid.

Zevende: verpakking   Lijst

Multimeter

Multimeter

Over ons

Bedrijfsachtergrond

Shenzhen Jutai Comm   Co., Ltd.,   Opgericht in 2012, met een geregistreerd kapitaal van 2 miljoen, is een hightech onderneming die productie, onderzoek en ontwikkeling, productie en verkoop integreert. De oprichters van het bedrijf hebben meer dan 10 jaar werkervaring in het onderzoek en de ontwikkeling, evenals de verkoop van RF -producten. In het begin, Jutai   Richt zich voornamelijk op de ontwikkeling van een reeks kaartlezer van lage frequentie tot microgolf, waaronder 125 kmHz, 13,56 kmHz, 868-915 kmHz, microgolf 2,45 kmHz en semi-actief 125k & 2.45 g. Als de ontwikkeling van de markt breiden we een reeks draadloze infraroodbeveiligingsdetectieapparatuur uit voor toegangscontrole, op basis van onze zelf ontwikkelde hardware RF-producttechnologie. Familiegroep met fotocell omvat bekabelde fotocel met een detectieafstand van 20 meter, draadloze fotocelsensor, draadloze roteerbare infraroodsensor en reflecterende foto -elektrische bundelsensor. Om de diepgaande toepassing van het project te bevorderen, hebben we bovendien ook een reeks software- en hardware-oplossingen uitgebreid over industriële toepassingen. De projectoplossingen die we hebben ontwikkeld, omvatten voornamelijk parkeerbeheersysteem, kaartlezer toegangscontrolesysteem, bezoekersbeheersysteem (lovehome   oplossing), automatische deurtoegang op afstand (Gatelink Solution) en de ontwikkeling van de grootschalige cloudsoftware Managementplatform (Jutai Clouds -oplossing).

Klantfilosofie

Jutai   Producten en oplossingen zijn verwelkomd door veel landen over de hele wereld, met de inspanningen van bedrijf ’ S -team, en de kwaliteit van de producten en onze service hebben unanieme lof gewonnen van buitenlandse klanten. We zijn toegewijd aan het verenigen van klanten in verschillende landen om te werken aan de diepgaande uitbreiding van gelokaliseerde verkoop- en relatieverkoopnetwerk, evenals gelokaliseerde technische ondersteuning en after-sales service. We willen graag werken met klanten in hun eigen gelokaliseerde merkactiviteiten om samen met klanten te ontwikkelen en te groeien. Klanten ’ Succes is ons succes.

Kwaliteitscontrole:

Voor alle hardware & Softwareproducten, vóór verzending, voeren we strikte 100% kwaliteitscontrole uit, van grondstoffen, semi-afgewerkte producten, geproduceerde producten, afgewerkte producten, technische parameters testen naar functioneel testen. We missen geen details, omdat we diep begrijpen dat we kunnen overleven in de wrede marktconcurrentie en het bedrijf zal sterker zijn, alleen als de eindklanten tevreden zijn met de kwaliteiten.   Inductantie capaciteitsweerstand multimeter

Productdienst:

Jutai   zijn toegewijd aan het opzetten van een compleet technisch ondersteuningssysteem, de overeenkomstige technische ondersteuning en begeleidingsdiensten worden gedurende het gehele verkoopproces geleverd, waaronder pre-sales, in-sales en after-sales. Voor pre-sales zal ons zakelijke personeel klanten gedetailleerde en doordachte productfunctie-uitleg geven. Voor after-sales geven onze trainingsingenieurs product op afstand op afstand en bieden ze on-site installatierichtlijnen voor klanten. Als klanten vragen hebben, kunnen ze nadenken over ons technische ondersteuningsteam. We zullen snel reageren en problemen efficiënt oplossen. Voor productproblemen bieden we   Hardware Elektronische theoretische onderhoudsbegeleiding in detail. Voor eenvoudige vragen zullen we klanten helpen om de reparaties lokaal te voltooien om de volledige tijd en kosten na de verkoop te verkorten en de eindklant te verbeteren ’ s ervaring van onze service.     Inductantie capaciteitsweerstand multimeter,   Multimeter, inductantie multimeter, weerstand multimeter.

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

5F, Mingjinhai Industrial Park, Shiyantown, Baoan, Shenzhen, China

E -

jutaigateaccess2@gmail.com

Contact met ons

Telefoon : 86-0755-29573855

- de telefoon : 8613143400257

Werktijd :8:00-18:00(Beijing tijd)

contact us