JUTAI Automatisch enkelkanaals toegangscontrolesysteem

2020-08-21

                                            JUTAI   Automatisch enkelkanaals toegangscontrolesysteem   Invoering

Automatisch enkelkanaals toegangscontrolesysteem   Lange afstand RFID-leesoplossing, het is voor het ontmoeten van een speciale plaats, die slechts één kanaal heeft, en dit kanaal is ingang maar ook uitgang, het heeft een leessysteem voor aanwezigheid op lange afstand nodig voor beveiliging:

Model BR-110   1eenheid   slagboom;

Model LD-200   2 stuks dubbelkanaals lusdetectoren;

Model PUHF-9   2unit uhf-lezers met groot bereik;

Model PUHF-L1   UHF-sticker;

Model LD-100 1 stks enkelkanaals lusdetector;

Model AC-22   1 stuks twee   deur controller.

Automatisch enkelkanaals toegangscontrolesysteem

Het werkingsprincipe van Automatic Single Channel Access Control System   is dat wanneer de auto op de dubbele kanaallusdetector (we noemen dit als lus 1) de triggerspoel bij de ingang indrukt, om de lezer te triggeren om de kaart te lezen, de lezer de kaart leest, en de lezer verzamelt de taggegevens en verzendt deze naar de toegangscontrole via Wiegand. Het toegangscontrolepaneel oordeelt dat het kaartnummer geldig is (de ID van de tag is vooraf opgeslagen in het toegangscontrolepaneel), het zal een openingssignaal naar het slagboomcontrolepaneel sturen, de slagboom gaat open, wanneer de auto passeert de lusspoel (we noemen dit als loop2) onder de slagboomarm, daarna wordt de slagboom automatisch gesloten; wanneer de auto op de tweede dubbelkanaals lusdetector drukt, (we noemen dit als lus 3), verzendt de uitgang uhf-lezer het UHF-ID-nummer niet naar het toegangscontrolepaneel. We hebben de richtingherkenningsfunctie van de dubbelkanaals lusdetector geactiveerd.

In de tegenovergestelde richting,   wanneer de auto op de dubbelkanaals lusdetector (we noemen als lus 1) de triggerspoel bij de uitgang indrukt, om de lezer te triggeren om de kaart te lezen, leest de lezer de kaart, en de lezer verzamelt de tag-gegevens en verzendt deze naar de toegang controler via Wiegand. Het toegangscontrolepaneel oordeelt dat het kaartnummer geldig is (de ID van de tag is vooraf opgeslagen in het toegangscontrolepaneel), het zal een openingssignaal naar het slagboomcontrolepaneel sturen, de slagboom gaat open, wanneer de auto passeert de lusspoel (we noemen dit als loop2) onder de slagboomarm, daarna wordt de slagboom automatisch gesloten; wanneer de auto op de tweede dubbelkanaals lusdetector drukt, (we noemen dit als lus 3), verzendt de uitgang uhf-lezer het UHF-ID-nummer niet naar het toegangscontrole paneel. We hebben de richtingherkenningsfunctie van de dubbelkanaals lusdetector geactiveerd.  

 

Product   Specificaties

Automatisch enkelkanaals toegangscontrolesysteem

Automatisch enkelkanaals toegangscontrolesysteem

Automatisch enkelkanaals toegangscontrolesysteem

Automatisch enkelkanaals toegangscontrolesysteem

Automatic Single Channel Access Control System

Automatic Single Channel Access Control System

 

Systeem   Diagram

Automatic Single Channel Access Control System

 

Ons bedrijf gaat over Toegangsautomatisering & Beveiligingsproducten. inclusief automatische boombarrière, parkeerbarrières, inductieve lusdetector, infrarood fotocelsensor. RFID Proximity-lezersysteem, UHF-lezersysteem voor lange afstanden, poortopeners. Parkeerbeheersysteem, bezoekersbeheersysteem ,   Andere automatiseringsproducten. Ik hoop van harte dat we kunnen samenwerken!

Bedankt voor het lezen!


Website:   www.jutaigateaccess.com       www.jutairfid.com      
Whatsapp: (+86) 13713836456
Skype: (+86) 18172089004

Wechat: (+86) 18172089004  

 

Automatisch enkelkanaals toegangscontrolesysteem /     Toegang via één kanaal /   Eén kanaal /   Toegangscontrole

Het delen van deze post:

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

5F, Mingjinhai Industrial Park, Shiyantown, Baoan, Shenzhen, China

E -

jutaigateaccess2@gmail.com

Contact met ons

Telefoon : 86-0755-29573855

- de telefoon : 8613143400257

Werktijd :8:00-18:00(Beijing tijd)

contact us