Oplossingen voor parkeergeleidingssysteem

Ultrasone parkeergeleidingssysteemoplossingen

1.   Park   de begeleiding  

Parkeergeleiding Het parkeergeleidingssysteem is bedoeld om het voertuig soepel naar het doel van de   te kunnen leiden indicator systeem van parkeerplaatsen. Over het algemeen verwijst het voertuig naar de lege auto op de parkeerplaats van   intelligent parkeergeleidingssysteem, door de detector om de parkeerplaats te testen, via het display toont leeg   auto-informatie, en parkeerlichten geven de parkeerstatus aan, de eigenaar bij de informatie, voor gemakkelijk parkeren. De   systeem wordt voornamelijk gebruikt voor de effectieve begeleiding en het beheer van parkeervoertuigen in en uit de parking   veel. Het is handig en handig om te parkeren en de parkeerplaats te bewaken om een ​​parkeerplaats   te maken beheer standaarder en overzichtelijker, en de bezettingsgraad van parkeerplaatsen verbeteren.

2.   Ultrasone parkeergeleiding

De detectie van parkeerplaats op de parkeerplaats maakt gebruik van ultrasone testtechnologie, die betrouwbaar   detecteren de bezettingsgraad of inactieve toestand van elke parkeerplaats. Boven elke partij kan een ultrasone detector worden geïnstalleerd   detecteren de aanwezigheid van voertuigen geparkeerd op de parkeerplaatsen, alle managementsystemen zullen real-time   detecteren informatie-acquisitie naar het systeem, het systeem door de logische verwerking en vervolgens de parkeerinformatie   om informatie op het parkeerdisplay te sturen naar een richtingsignaal.  

 

Ultrasone parkeergeleidingssysteemoplossingen

 

3. Systeemvoordelen en functies  

* Parkeergeleidingssysteem is veel gebruikt op de parkeerplaats, door parkeergeleidingssysteem kan   effectief zijn om de parkeerplaats te testen, via het display toont lege auto-informatie, de eigenaar   door de informatie, voor gemakkelijk parkeren. Implementatie van standaard, ordelijke bediening. De voordelen van een parkeergeleidingssysteem zijn;

* Om de auto-eigenaren te begeleiden om gemakkelijk, snel te stoppen, tijd te besparen, brandstofverbruik, energiebesparing en milieubescherming te verminderen;  

* Maak statistieken over het gebruik van de parkeerplaats, wijs de middelen redelijk toe en verhoog de operationele efficiëntie van de parkeerplaats;  

* Verbeter het parkeermanagementniveau en verbeter het imago van vastgoedbeheer;  

* Verlaag de kosten van human resource management;

* Gegevens kunnen worden geteld, inclusief verkeersstroom, bezettingsgraad, enz.  

* Onafhankelijke bediening zonder rekening te houden met de locatie van de computer en zorgen over compatibiliteit met het parkeersysteem;

* Zorg voor stijlvolle en krachtige beheersoftware voor eenvoudig beheer.  

4. De systeemarchitectuur is eenvoudig en stabiel  

CAN- en RS485-niveau busarchitectuur. Dit vermindert effectief de systeembouwproblemen en busvertraging. Het systeem gebruikt zowel CAN- als RS485-bus, CAN-busoverdracht en afstand, hoge stabiliteit en garandeert effectief de systeembetrouwbaarheid en grote dekking. De kosten en veelzijdigheid van de RS485-bus kunnen de bouwkosten en bouwproblemen effectief verminderen.

5.   De bedrading is handig en het installatie-effect is prachtig

Dit systeem gebruikte elke terminal DC24V-voeding en elke partitie van het LED-scherm kan worden gearticuleerd in elke parkeerplaats in een parkeerruimtecontroller of een RS485-bus, dit zal de moeilijkheidsgraad van het bedradingssysteem aanzienlijk verminderen. Het bedradingsprobleem kan worden opgelost door een 4-aderige draad te gebruiken.

6.   Partitie flexibel en eenvoudig  

Dit systeem kan tot 512 partities beheren, flexibele partities kunnen worden ingesteld, kunnen een of meer fysieke   bevatten partities, elke fysieke partitie kan voor een enkele sonde, de hele RS485-bus of de hele controller zijn, dus de   gebruiker kan elke partitie flexibel instellen, wat de toepasbaarheid en nauwkeurigheid van het systeem aanzienlijk verbetert. De 0-partitie   wordt standaard ingesteld op de volledige parkeerplaats, inclusief alle sondes voor de parkeerplaats voor de hele parkeerplaats.  

7. hoge nauwkeurigheid van de parkeeromstandigheden en sterke anti-interferentie vermogen

Parkeren aan de bovenkant van de ultrasone detector kan de huidige parkeerstatus nauwkeurig beoordelen op de   tegelijkertijd sterk anti-interferentie vermogen, effectief te identificeren of de huidige parkeerauto's, om   vermijd het probleem van bewegende objecten en ultrasone interferentie.

8.   Het parkeerdisplay is gemakkelijk aangesloten
Systeempartitie parkeren scherm kan worden gearticuleerd in een RS485-bus, elk stuk   RS485-bus kan willekeurig zijn op acht verschillende adresschermen, elke controller kan maximaal 32   opnemen verschillende adresweergave.

9.   Offline zelfstandig draaien  

Nadat de systeemconfiguratie is voltooid, kan het systeem worden gescheiden van het beheer   computer om onafhankelijk te werken.

10. krachtige data management software

Automatisch zoeken zonder handmatig apparatuur toe te voegen, elektronisch kaartbeheer flexibel   handig intuïtief, krachtig systeemstatistiekenrapport, software biedt

apparatuur upgrades ingang,   handige en vervolgonderhoudsupgrade, interface eenvoudig en mooi, gemakkelijk te monteren.

Workflow parkeergeleidingssysteem

Ultrasone parkeergeleidingssysteemoplossingen

Hoofdcontroller

Ultrasone parkeergeleidingssysteemoplossingen

❉ De   master-controller communiceert met de bovenste computer via Ethernet;

❉ CAN-bus communicatie-ontwerp van industriële kwaliteit, signaalcommunicatie stabiel, betrouwbaar, transmissieafstand tot 1,2 kilometer ;

❉ De apparatuur heeft een ontwerp voor kortsluiting, omgekeerde verbinding en foutbeveiliging, om elektrische schade aan de gerelateerde apparatuur als gevolg van kortsluiting, omgekeerde verbinding en verkeerde verbinding veroorzaakt door bedradingsfouten in de constructie te voorkomen.

❉ Maximale beheerpartitie 256 (ondersteunt 256 associatiemethoden) ;

❉ Nadat de verbindingsinformatie is gedownload, wordt de bijbehorende informatie automatisch opgeslagen en kan de computer zelfstandig werken.

 

Slave-controller

Ultrasone parkeergeleidingssysteemoplossingen

❉ Adopteer de 32-bits ARM-processor van internationale geavanceerde import, het hele industriële ontwerp, garandeer de stabiliteit en betrouwbaarheid van het product, de hele systeemcontroller kan op afstand worden geüpgraded en kan op elk moment aan de gebruikersvraag voldoen;

❉ CAN-bus communicatie-ontwerp van industriële kwaliteit, signaalcommunicatie stabiel, betrouwbaar, transmissieafstand tot 1,2 kilometer.

❉ De voeding heeft een industrieel ontwerp met kortsluiting, overbelasting en overspanningsbeveiliging.

❉ Met het ontwerp van een tweeweg RS485-communicatie-interface is er geen invloed tussen de twee wegen die volledig onafhankelijk zijn van elkaar, en kunnen er maximaal 32 RS485-apparaten op elke lijn worden aangesloten, en de communicatie-efficiëntie is hoog.

Entree display

Ultrasone parkeergeleidingssysteemoplossingen

❉ Waterdicht en stofdicht ontwerp, leid groot scherm om anti-ultraviolette verfbehandeling te gebruiken, niet gemakkelijk om van kleur te veranderen; (het uiterlijk is eenvoudig en de sfeer kan worden aangepast aan de wensen van de klant);

❉ Met organisch glaspaneel, shell koud stalen bakverf;

❉ Ontwerp met laag vermogen, kortsluiting, overbelasting, overstroom, overspanningsbeveiliging;

❉ Keur het industriële ontwerp goed, door de strikte statische elektriciteit, bliksem en piek, groepspuls, enz., Om een ​​betrouwbaar gebruik van de apparatuur te verzekeren;

❉ De lichtsterkte bereikt 1600mcd en de zichtbare afstand is groter dan 50m.

Parkeergeleidingssysteem

Ultrasonic Parking Guidance System Solutions

❉ Het gidsscherm neemt het organische glaspaneel + profielschaal aan, die er eenvoudig uitziet ;

❉ De behuizing heeft een stofdicht ontwerp en is niet gemakkelijk van kleur te veranderen.

❉ Het gidsscherm is ontworpen met een laag stroomverbruik, met kortsluiting, overdruk, meer dan   stroom- en overbelastingsbeveiliging

❉ Ondersteuning voor weergave van inhoud in meerdere richtingen om te voldoen aan verschillende kruispunten. Use

❉ Groene richtingen zijn duidelijk en zichtbaar, de lamp heeft een hoge lichtsterkte, zichtbare afstand en brede kijkhoek.

Parkeergeleidingssysteem

Technologie-parameter

Kleurinstructies : Rode en groene highlights LED

Kijkafstand : 30m

Installatiehoogte : 1,5 ~ 5 m (Zelfde niveau als de detector)

Luchtvochtigheid : ≤ 90% relatieve vochtigheid

Aansluiting : Rs485

Werktemperatuur : -40 ℃ ~ + 85 ℃

Materiaal : ABS

Werkspanning : 24V

Ultrasonic Parking Guidance System Solutions

JTNP-ULS parkeren   geleidingssysteem met   Ultrasoon sensor

Parkeergeleidingssysteem:   Ultrasone detector (set)

De ultrasone detector is een belangrijk onderdeel van het parkeergeleidingssysteem, dat voor elke parkeerplaats is geïnstalleerd. Door gebruik te maken van het principe van ultrasone afstandsmeting met behulp van real-time informatie over parkeerplaatsen, en de parkeerlichten te controleren, wordt de verschillende parkeerstatus weergegeven, terwijl de informatie over de parkeerstatus tijdig via het RS485-netwerk naar de controller wordt verzonden.

Toepassingen voor parkeerbeheersystemen

Ultrasonic Parking Guidance System Solutions

Managementsoftware voor parkeerbegeleiding

Ultrasonic Parking Guidance System Solutions

Ultrasonic Parking Guidance System Solutions

 

onderhoud na verkoop

Het trainingsdoel is om de klant te voorzien van het basisbegrip en de praktijk van het parkeergeleidingssysteem, klanten in staat te stellen verantwoordelijkheid te nemen en actief deel te nemen aan de definitie van een parkeergeleidingssysteem, elk werk, implementatie, toepassing en onderhoud, de leden van de bouweenheid te laten begrijpen en vertrouwd met de specifieke toepassing van het parkeergeleidingssysteem.

JUTAI WESITE

JUTAI WESITE

 

Meer product   informatie neem dan contact met mij op:

Juli Xu

verkoop specialist

Mobiel: 0086-15778018527

Whatsapp: 0086-15778018527

Skype: Juli Xu

E-mail: jutaisales2@gmail.com

             sales15@jutairfid.com

Facebook: Lizhu Xu

Wechat: JuliXu15

Het delen van deze post:

Stuur ons een e-mail

Werktijd :
8:00-18:00(Beijing tijd)
Fax :
86-0755-29573855
Telefoon :
8613480128941(Verwerkingstijd)
Factory Adres :
5F, Mingjinhai Industrial Park, ShiyanTown, BaoAn, Shenzhen, China
contact us