Oplossingen voor het regelen van verkeerslichten van slagbomen

2020-03-19

Oplossingen voor het regelen van verkeerslichten van slagbomen

Dit artikel introduceert een intelligente verkeerslichtcontroller op basis van lusgronddetectiespoelen, inclusief een signaalacquisitiemodule begraven onder het grondoppervlak van elke rijstrook op de kruising. Het bevat ook een controller die de aan- en uit-tijd van verkeerslichten kan regelen op basis van het voertuigverkeer. Het kan worden uitgebreid om verkeerslichten op meerdere kruispunten te bedienen, met een hoge betrouwbaarheid, goede elektromagnetische compatibiliteit en is bestand tegen lawaai en vochtigheid. lage kosten   oplossing voor uw verkeerslichtcontroles in bochten of eenrichtingsverkeer.

Slagboom

 

 

 

Met het toenemende aantal voertuigen neemt ook de vraag naar toegangsbeheer voor voertuigen toe, en mensen stellen hogere eisen aan de prestaties van de giekhekken. Zoals de geïntegreerde rembeweging, het weerstandsretourapparaat, de verwarmingsfunctie (zorg ervoor dat u in de omgeving van -40 graden werkt), thermische beveiligingsfunctie, automatisch koppelingsapparaat, antibotsings- en debarapparaat. De poorten zijn steeds meer doorontwikkeld tot hightech, om zich aan te passen aan de marktvraag naar producten, en het is een zeer belangrijk hulpmiddel voor het parkeersysteembeheersysteem.

Het systeem omvat de volgende producten:

1. voertuiglusdetectoren

Voertuiglusdetectoren worden gebruikt voor het detecteren van het voertuig dat de rijbaan passeert, die de gegevens en het signaal naar de controller sturen, de controller het signaal ontvangen en de weergavestatus van het LED-verkeerslicht bevorderen via de centrale verwerking.

Slagboom

slagboom

LED verkeerslicht

Gebruik normaal JUTAI high-flux LED-verkeerslicht Rood + Groen, 100 mm / 200 mm.

Een ander type is LED-verkeerslicht met hoge flux, langzaam + groen, 200 mm groot.

Het is geschikt voor het controlesysteem van het slagboomvoertuig. We accepteren ook één of twee lampen op maat.

Slagboom

slagboom

Slimme verkeersregelaar

Verschillende projecten het controllerprogramma is anders. We hebben verschillende projecten op maat gemaakt voor de klanten. In feite hebben we alleen onze ingenieurs nodig om met de controller om te gaan. Communiceer met ons team over eventuele projectvereisten

barrier gate

 

barrier gate

JUTAI voordelen van slagboombarrière:

· Poortmotor

JUTAI-motoren zijn uniek ontworpen en gepatenteerd. De motor is gemaakt van koper, Hall limiter, thermische beveiliging.

· Besturingskaart

De JUTAI-besturingskaart neemt geïmporteerde componenten over. Het circuit gebruikt geavanceerde MCU en Japans origineel Omron-hoogvermogenrelais als kernontwerp. Met behulp van volwassen computerbesturingstechnologie ontwikkelt het een intelligent besturingssysteem van de nieuwe generatie, dat de intelligente besturing van poorten en andere bedieningselementen realiseert.

· Hoge kwaliteit veer

Naast het aansturen van het moederbord en de motor, is het belangrijkste onderdeel de veer. De spanning en de ontspanning van de veer worden gebruikt om het stabiel stijgen en dalen van de stuurboompoort te bereiken. De JUTAI boompoortveer is een dubbele veer, die de voordelen heeft van een lange levensduur en corrosiebestendigheid.

· Verwerk materialen

De dikte van het plaatwerk is 2,0 mm. De kast is ontworpen met een waterdichte structuur en het oppervlak is behandeld met een fosfateringsproces. Huacai-spuiten, bakken op hoge temperatuur en autobekleding maken het chassis in een ruwe buitenomgeving. Het heeft de kenmerken van anticorrosie, antiroest, anti-ultraviolette straling en blootstelling aan de zon, wat niet gemakkelijk is om problemen met kleurvervaging te hebben. Vergeleken met ander bedrijf ’ s 1,5 mm kasten, het is duurzamer en niet gemakkelijk om kleur te vervagen.

· Onderste anti-dip strip

In gebieden met hevige regen worden de poorten vaak gemakkelijk ondergedompeld in water dat zure en stroperige materialen bevat, waardoor de kast kan worden beschadigd door corrosie en roest. JUTAI-slagboompoorten zijn nauw voorzien van anti-dipstrips, wat de levensduur van het product aanzienlijk verlengt.

· Multi-gate-besturing kan een ingebouwde 485-protocolmodule zijn

JUTAI is uitgerust met een RS485-interface en Engelse software, die gelijktijdige besturing van 16 eenheden boompoorten door de software kan realiseren

· Antibotsingsgiek

De bestaande slagboom van de weg is vatbaar voor buigen wanneer deze wordt geconfronteerd met de onbedoelde ram van het voertuig, en zelfs de giekarm is gebroken, wat grote schade aan het voertuig en de poort veroorzaakt. JUTAI automatische giekhekken zijn uitgerust met een antibotsingsarm. Bij het ontvangen van de impuls die wordt gegenereerd door de botsing van het voertuig, zullen de remmen snel terugveren om te voorkomen dat de auto breekt en de motor niet beschadigen.

· Dubbele bescherming tegen beschadiging

JUTAI biedt ook infraroodfotocelbundelsensoren en voertuiglusdetectoren voor anti-inslagvoertuigen.

· Milieuaanpassingsvermogen

Speciale antivriesolie, de motor kan nog normaal werken bij -40 graden. Wanneer de temperatuur +75 graden of meer bereikt, heeft de JUTAI-poortmotor een thermische beveiligingsfunctie en kan deze nog steeds normaal werken.

Wij zijn van mening dat onze klanten onze automatische slagboom hebben gebruikt en zeer tevreden zullen zijn over onze kwaliteit en service!  

Als   jij   willen   naar   weten   meer,   alstublieft   contact   ons:    
Shenzhen   JUTAI   comm   co., ltd.  
Naam:   Miki   Elice
E-mail:   sales16@jutairfid.com
Whatsapp:   +8618377189447
Skype:         +8618377189447
Wechat:   +8614795649447
Facebook:   +8618377189447
Website:       www.jutaigateaccess.com             www.jutairfid.com

 

Het delen van deze post:

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

5F, Mingjinhai Industrial Park, Shiyantown, Baoan, Shenzhen, China

E -

jutaigateaccess2@gmail.com

Contact met ons

Telefoon : 86-0755-29573855

- de telefoon : 8613143400257

Werktijd :8:00-18:00(Beijing tijd)

contact us