Barrier gate verkeerslicht controle-oplossingen

Barrier gate verkeerslicht controle-oplossingen

Dit artikel introduceert een intelligente verkeerslichtcontroller op basis van lusgronddetecterende spoelen, inclusief een signaalverwervingsmodule begraven onder het grondoppervlak van elke rijstrook op het kruispunt. Het bevat ook een controller die de in- en uitschakeltijd van verkeerslichten kan regelen op basis van autoverkeer. Het kan worden uitgebreid om verkeerslichten op meerdere kruispunten te regelen, met een hoge betrouwbaarheid, goede elektromagnetische compatibiliteit en is bestand tegen geluid en vochtigheid. lage kosten   oplossing voor uw verkeerslichtcontrolehoeken of eenrichtingsverkeercontrole.

Slagboom

 

 

 

Met het toenemende aantal voertuigen neemt ook de vraag naar toegangsbeheer voor voertuigen toe, en mensen hebben hogere eisen gesteld aan de prestaties van de boompoorten. Zoals de geïntegreerde rembeweging, het weerstandsretourapparaat, de verwarmingsfunctie (zorg ervoor dat het werkt in de omgeving van -40 graden), thermische beveiligingsfunctie, automatisch koppelingsapparaat, antibotsings- en debar-apparaat. De poorten zijn in toenemende mate ontwikkeld tot hightech, om zich aan te passen aan de marktvraag naar producten, en het is een zeer belangrijk hulpmiddel voor het parkeersysteembeheersysteem.

Het systeem omvat de volgende producten:

1. voertuig lus detectoren

Voertuiglusdetectoren gebruiken voor het detecteren van het voertuig dat de rijstrook passeert, die de gegevens en het signaal naar de controller sturen, de controller ontvangt het signaal en bevordert de weergavestatus van het LED-verkeerslicht via de centrale verwerking.

Slagboom

slagboom

LED-verkeerslicht

Gebruik normaal gesproken JUTAI high flux LED-verkeerslicht Rood + Groen, 100 mm / 200 mm groot.

Een ander type is een hoog flux LED-verkeerslicht Slow + Green, 200 mm groot.

Het is geschikt voor voertuigcontrolesysteem met slagboom. We accepteren ook aangepast één licht of twee lichten.

Slagboom

slagboom

Slimme verkeersregelaar

Verschillende projecten het controller programma is anders, we hebben verschillende projecten op maat gemaakt voor de klanten. In feite hebben we alleen onze ingenieurs nodig om met de controller om te gaan. Gelieve met ons team te communiceren over eventuele projectvereisten

barrier gate

 

barrier gate

JUTAI giekbarrière voordelen:

 · Gate Motor

JUTAI-motoren zijn uniek ontworpen en gepatenteerd. De motor is gemaakt van koper, Hall-limiter, thermische beveiliging.

 · Besturingskaart

Het JUTAI-controlepaneel gebruikt geïmporteerde componenten. Het circuit gebruikt geavanceerde MCU en Japans origineel Omron high-power relais als kernontwerp. Met behulp van volwassen computerbesturingstechnologie ontwikkelt het een intelligent controlesysteem van de nieuwe generatie, dat de intelligente besturing van poorten en andere bedieningselementen realiseert.

 · Veer van hoge kwaliteit

Naast het bedienen van het moederbord en de motor, is het belangrijkste onderdeel de veer. De spanning en de ontspanning van de veer worden gebruikt om de stabiele op- en neergaande slagboom te bereiken. De JUTAI giekpoortveer is een dubbele veer, die de voordelen heeft van een lange levensduur en corrosiebestendigheid.

 · Verwerkingsmaterialen

De dikte van het plaatwerk is 2,0 mm. De kast is ontworpen met een waterdichte structuur en het oppervlak is behandeld met een fosfateringsproces. Huacai-spuiten, bakken op hoge temperatuur en auto-topcoating maken het chassis in een ruwe buitenomgeving. Het heeft de kenmerken van anticorrosie, antiroest, anti-ultraviolette straling en blootstelling aan de zon, wat niet gemakkelijk is om kleurvervaging te hebben. Vergeleken met ander bedrijf ’ s 1,5 mm kasten, het is duurzamer en niet gemakkelijk om kleur te vervagen.

 · Onderste anti-dip strip

In gebieden met hevige regen worden de poorten vaak gemakkelijk ondergedompeld in water dat zure en stroperige materialen bevat, waardoor de kast wordt beschadigd door corrosie en roest. JUTAI slagboompoorten zijn intiem voorzien van anti-dipstrips, wat de levensduur van het product aanzienlijk verlengt.

 · Multi-gate-besturing kan worden ingebouwd in de 485-protocolmodule

JUTAI is uitgerust met een RS485-interface en Engelse software, die gelijktijdige besturing van de giekpoorten van 16 units door de software kan realiseren

 · Antibotsingsboom

De bestaande slagboom van de weg is gevoelig voor buigen wanneer hij wordt geconfronteerd met de onbedoelde ram van het voertuig, en zelfs de giekarm is gebroken, wat grote schade aan het voertuig en de poort veroorzaakt. De automatische giekpoorten van JUTAI zijn uitgerust met een antibotsingsarm. Bij het ontvangen van de impuls die wordt gegenereerd door de impact van het voertuig, zullen de remmen snel terugveren om te voorkomen dat de auto breekt en de motor niet beschadigen.

 · Dubbele bescherming tegen schade

JUTAI levert ook infrarood fotocelbundelsensoren en voertuiglusdetectoren voor anti-smash voertuigen.

 · Milieuaanpassingsvermogen

Speciale antivriesolie, de motor kan nog steeds normaal werken bij -40 graden. Wanneer de temperatuur +75 graden of meer bereikt, heeft de JUTAI-poortmotor een thermische beveiligingsfunctie en kan deze nog steeds normaal werken.

Wij zijn van mening dat onze klanten gebruik hebben gemaakt van onze automatische slagboom en zeer tevreden zullen zijn over onze kwaliteit en service!  

Als   jij   willen   naar   weten   meer,   alstublieft   contact   ons:    
Shenzhen   JUTAI   comm   co., ltd.  
Naam:    Miki   Elice
E-mail adres:    sales16@jutairfid.com
Whatsapp:    +8618377189447
Skype:          +8618377189447
Wechat:    +8614795649447
Facebook:    +8618377189447
Website:        www.jutaigateaccess.com             www.jutairfid.com

 

Het delen van deze post:

Stuur ons een e-mail

Werktijd :
8:00-18:00(Beijing tijd)
Fax :
86-0755-29573855
Telefoon :
8613480128941(Verwerkingstijd)
Factory Adres :
5F, Mingjinhai Industrial Park, ShiyanTown, BaoAn, Shenzhen, China
contact us