leverancier van parkeerbeheersysteemoplossing

Ontwikkeling van het parkeermanagementsysteem

Met de ontwikkeling van wetenschap en technologie en de verbetering van de levensstandaard van mensen zijn auto's een onmisbaar vervoermiddel geworden in ons dagelijks leven. Als er geen redelijk parkeerplan is voor miljoenen voertuigen. Het zal zeker veel toevoegen    druk op de zwaar verkeer in steden . Met door de ontwikkeling van wetenschap en technologie en de verbetering van de levensstandaard van mensen, zijn auto's een onmisbaar vervoermiddel geworden in ons dagelijks leven. Als er geen redelijk parkeerplan is voor miljoenen voertuigen. Het zal zeker veel toevoegen    druk op de zwaar verkeer binnen steden.

parkeerbeheersysteem

Om de vereisten op te lossen van de volgorde van binnenkomende en uitgaande voertuigen, de veiligheid van het parkeren van voertuigen en de vergoeding van het voertuig parkeren    management, het intelligente parkeerbeheersysteem en bijbehorende producten zijn ontstaan ​​en worden beheerd op moderne parkeerterreinen. Het speelt een steeds belangrijkere rol. De toepassing van moderne elektronische en informatietechnologie integreert besturingshardware en -software, controleert effectief de toegang van voertuigen en personeel, registreert alle gedetailleerde informatie en berekent automatisch de parkeertarief, en realiseert een veilig beheer van voertuigen en kosten binnen de locatie.

Om u beter te kunnen voorstellen   JUTAI parkeerbeheersysteem, we hebben het parkeerbeheersysteem verdeeld in verschillende secties,
inclusief parkeerplaats ingang en uitgang management systeem, parkeerplaats geleidingssysteem en Auto betalingssysteem.

ticket parking slagboomsysteem

Het ingangs- en uitgangsbeheersysteem van de parkeerplaats is meestal het ingangsweergavescherm (met weergave van het resterende voertuignummer of afgestemde    inhoud weergeven), de ingang voertuig detector (activeren om de ticketinvoer te nemen ) , de ingang ticket terminal    (papieren ticket dispenser    of IC-kaart dispenser ) en de ingang barrière poort ; T hij gaat weg tonen (met de hoeveelheid kosten of andere inhoud), ex het    voertuigdetector, de uitgang ticket terminal , de uitgang barrière poort, al de    hardware en parkeerbeheersoftware van de POS-kassier   computer.

parkeerplaats ingangs- en uitgangsbeheer

Met het parkeergeleidingssysteem kan de parkeerpersoon gemakkelijker en sneller parkeren en de parkeerplaats bewaken ruimte zodat het beheer van de parkeerplaatsen meer gestandaardiseerd en geordend is en de bezettingsgraad van de parkeerplaatsen is verbeterd. De parkeerplaatsdetectie op de parkeerplaats maakt vaak gebruik van ultrasone detectievoertuigen of videoparkeerplaatsen   detectie- en identificatietechnologie.

parkeergeleidingssysteem

De Auto-pay    systeem betekent dat het niet nodig is om te regelen een speciaal persoon om voor het voertuig te zorgen. Het voertuigidentificatieapparaat en het voertuigidentificatieapparaat zonder vergunning bij de ingang zijn wordt gebruikt om de voertuigen die het voertuig binnenkomen automatisch te identificeren en automatisch vrij te geven. Dan    de betaling kan worden gedaan door    de centrale Auto-pay    machine ,    handheld scannen of elektronische betaling, enz., T Hij Exit-terminal zal identificeren of het al dan niet heeft betaald, indien betaald, zal de exit barrier gate automatisch openen voor het normale verkeer van de voertuigen.

Jutai slagboom parkeerbeheersysteem

In 2019 werkte JUTAI samen met onze   uitstekend R & D partner Newpartner Technology Co., Ltd.,   die veel ervaring en kracht heeft op het gebied van het intelligente parkeren    beheersysteem , om onze klanten te voorzien van    de beste producten en oplossingen voor parkeerbeheer    en onze goede   Diensten.

Vanwege de sterke toename van het aantal stadsvoertuigen, de vraag naar parkeerplaatsen op straat nemen toe, wat de moeilijkheidsgraad van het beheer vergroot. Jutai    biedt niet alleen het bovengenoemde ingangs- en uitgangsbeheersysteem voor parkeerplaatsen, geleidingssysteem voor parkeerplaatsen, Auto-betaalsysteem,    biedt ook straatparkeerbeheer oplossingen en ondersteunt cloud parkeren platforminformatiebeheer, dat kan worden gebruikt voor toezicht op parkeersystemen op elk moment en overal.

stree parking management

Raadpleeg voor meer parkeerbeheersysteem onze website of neem contact met ons op:  

https://www.jutaigateaccess.com/

 

JUTAI GateAccess

JUTAI RFID supplier

Skype: MandyChan0515

E-mail: jutaisales1@gmail.com

WhatsApp: +8615992504234

 

 

 

 

 

 

 

Het delen van deze post:

Stuur ons een e-mail

Werktijd :
8:00-18:00(Beijing tijd)
Fax :
86-0755-29573855
Telefoon :
8613480128941(Verwerkingstijd)
Factory Adres :
5F, Mingjinhai Industrial Park, ShiyanTown, BaoAn, Shenzhen, China
contact us