Leverancier van het parkeerbeheersysteem oplossing

2023-11-10

Ontwikkeling van het parkeerbeheersysteem

Met de ontwikkeling van wetenschap en technologie en de verbetering van mensen ' S Levende normen, auto's zijn een onmisbaar vervoermiddel geworden in ons dagelijks leven. Als er geen redelijk parkeerplan is voor miljoenen voertuigen. Het is zeker veel toegevoegd   druk naar de zwaar Verkeer in steden . Met De ontwikkeling van wetenschap en technologie en de verbetering van mensen ' S Levende normen, auto's zijn een onmisbaar vervoermiddel geworden in ons dagelijks leven. Als er geen redelijk parkeerplan is voor miljoenen voertuigen. Het is zeker veel toegevoegd   druk naar de zwaar verkeer in steden.

Parkeerbeheersysteem

Om de vereisten van de volgorde van voertuigen die binnenkomen en vertrekken op te lossen, is de veiligheid van voertuigparkeren , en de vergoeding van het voertuig parkeergelegenheid   Management, het intelligente parkeerbeheersysteem en bijbehorende producten zijn ontstaan ​​en worden beheerd in moderne parkeerplaatsen. Het speelt een steeds belangrijkere rol. De toepassing van moderne elektronische en informatietechnologie integreert besturingshardware en software, regelt effectief de toegang van voertuigen en personeel, registreert alle gedetailleerde informatie en berekent automatisch de Parkeerkostenbedrag en realiseert het veilige beheer van voertuigen en kosten binnen de locatie.

Om u beter te introduceren   Jutai Parking Management System, we hebben het parkeerbeheersysteem verdeeld in verschillende secties,
inbegrepen Parkeerplaatsinvoer- en exitbeheersysteem, parkeerruimtegeleidingssysteem en automatisch betalingssysteem.

Parkeerbarrièrepoortsysteem voor ticket

De ingang van de parkeerplaats en het exitbeheersysteem is over het algemeen het ingangschermscherm (het resterende voertuigennummer weergeven of aangepast   inhoud weergeven), de Toegangsvoertuigdetector (activeren om het ticketinvoer te nemen )) , de ingang ticketsterminal   (papierkaartje dispenser   of IC -kaart dispenser ), En de ingang barrière hek ; T Hij verlaat weergave (het tonen van de hoeveelheid lading of andere inhoud), de ex Het   voertuigdetector, de uitgang ticketsterminal , de uitgang barrière hek, al de   Hardware- en parkeerbeheersoftware van de Pos -kassier   computer.

Parkeerplaatsinvoer en exitbeheer

Met het parkeerruimte -richtlijnen kan de parkeerpersoon gemakkelijker en snel parkeren en de parkeergelegenheid controleren ruimte zodat het parkeerruimtebeheer meer gestandaardiseerd en ordelijk is en het gebruik van de parkeerruimte wordt verbeterd. De parkeerruimte -detectie op de parkeerplaats maakt vaak gebruik van ultrasone detectievoertuigen of video -parkeerplaatsen   Detectie- en identificatietechnologie.

Parkeergeleidingssysteem

De auto-pay   Systeem betekent dat het niet nodig is om te regelen een speciaal persoon om voor het voertuig te zorgen. Het voertuigidentificatieapparaat en het identificatieapparaat zonder vergunning bij de ingang is Wordt gebruikt om automatisch de voertuigen die het voertuig zullen binnenkomen automatisch uit te brengen en los te laten. Dan   De betaling kan worden gedaan door   de centrale Automatisch betalen   machine ,   handheld scanning of elektronische betaling, enz., T Hij Exit Ticket Terminal zal vaststellen of deze, indien betaald, de exit -barrièrepoort automatisch wordt geopend om het normale verkeer van de voertuigen te behouden.

Jutai Barrier Gate Parking Management System

In 2019 werkte Jutai samen met onze   Uitstekend R & D -partner NewPartner Technology Co., Ltd.,   die aanzienlijke ervaring en kracht heeft op het gebied van de intelligente parkeergelegenheid   beheersysteem , om onze klanten te bieden   de beste producten en Parkeerbeheeroplossingen   en ons goed   Diensten.

Vanwege de sterke toename van het aantal stedelijke voertuigen, de vraag naar Straatparkeerplaatsen neemt toe, wat de moeilijkheid van het management verhoogt. Jutai   Biedt niet alleen de bovengenoemde ingang van de parkeerplaats en het exitbeheersysteem, het parkeerruimte-begeleidingssysteem, Auto-pay-systeem,   Biedt ook straatparkeerbeheer oplossingen en ondersteunt Cloud parkeergelegenheid Platforminformatiebeheer, dat kan worden gebruikt voor supervisie van het parkeersysteem bij op elk moment en overal.

stree parking management

Raadpleeg onze website voor meer parkeerbeheersysteem of neem contact met ons op:  

https://www.jutaigateaccess.com/

 

JUTAI GateAccess

JUTAI RFID supplier

Skype: Mandychan0515

E -mail: jutaisales1@gmail.com

WhatsApp: +8615992504234

 

 

 

 

 

 

 

Het delen van deze post:

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

5F, Mingjinhai Industrial Park, Shiyantown, Baoan, Shenzhen, China

E -

jutaigateaccess2@gmail.com

Contact met ons

Telefoon : 86-0755-29573855

- de telefoon : 8613143400257

Werktijd :8:00-18:00(Beijing tijd)

contact us