leverancier van oplossingen voor parkeerbeheersysteem

2019-03-09

Ontwikkeling parkeerbeheersysteem

Met de ontwikkeling van wetenschap en technologie en de verbetering van mensen ' Vanwege de levensstandaard zijn auto's een onmisbaar vervoermiddel in ons dagelijks leven geworden. Als er geen redelijk parkeerplan is voor miljoenen voertuigen. Het zal zeker veel toevoegen   druk op de zwaar verkeer in steden . Met de ontwikkeling van wetenschap en technologie en de verbetering van mensen ' Vanwege de levensstandaard zijn auto's een onmisbaar vervoermiddel in ons dagelijks leven geworden. Als er geen redelijk parkeerplan is voor miljoenen voertuigen. Het zal zeker veel toevoegen   druk op de zwaar verkeer in steden.

parkeerbeheersysteem

Om de vereisten van de volgorde van het binnenkomen en verlaten van voertuigen op te lossen, de veiligheid van het parkeren van voertuigen , en de vergoeding van het voertuig parkeren   beheer, het intelligente parkeermanagementsysteem en bijbehorende producten zijn ontstaan ​​en worden beheerd op moderne parkeerterreinen. Het speelt een steeds belangrijkere rol. De toepassing van moderne elektronische en informatietechnologie integreert besturingshardware en -software, controleert effectief de toegang van voertuigen en personeel, registreert alle gedetailleerde informatie en berekent automatisch de bedrag parkeergeld, en realiseert het veilige beheer van voertuigen en kosten binnen de locatie.

Om u beter voor te stellen   JUTAI parkeerbeheersysteem, we hebben het parkeerbeheersysteem in verschillende secties verdeeld,
inclusief beheersysteem voor in- en uitgang van parkeerplaatsen, begeleidingssysteem voor parkeerplaatsen en automatisch betalingssysteem.

kaartje parkeren slagboom systeem

Het beheersysteem voor in- en uitgang van de parkeerplaats is over het algemeen het ingangsweergavescherm (met het resterende voertuignummer of aangepast   inhoud weergeven), de ingang voertuig detector (activeren om de toegangskaart te nemen ) , de ingang kaartjesautomaat   (papieren ticket dispenser   of IC-kaart dispenser ), en de ingang barrière poort ; T hij verlaat Scherm (met het bedrag van de lading of andere inhoud), de ex het   voertuigdetector, de uitgang kaartjesautomaat , de uitgang barrière poort, al de   hardware en parkeerbeheersoftware van de POS-kassamedewerker   computer.

beheer van in- en uitgang van parkeerplaatsen

Met het parkeergeleidingssysteem kan de parkeerder gemakkelijker en sneller parkeren en het parkeren bewaken ruimte zodat het parkeerbeheer meer gestandaardiseerd en overzichtelijk is en de bezettingsgraad van de parkeerplaatsen wordt verbeterd. De parkeervakdetectie op het parkeerterrein maakt vaak gebruik van ultrasone detectievoertuigen of videoparkeerplaatsen   detectie- en identificatietechnologie.

parkeergeleidingssysteem

De Auto-pay   systeem betekent dat er niets hoeft te worden geregeld een speciaal persoon om voor het voertuig te zorgen. Het voertuigidentificatie-apparaat en het voertuigidentificatie-apparaat zonder vergunning bij de ingang is gebruikt om automatisch de voertuigen te identificeren en automatisch vrij te geven die het voertuig zullen binnenkomen. Vervolgens   de betaling kan geschieden door   de centrale Automatisch betalen   machine ,   handheld scannen of elektronische betaling, enz., T De Exit-ticketterminal zal identificeren of het betaald heeft of niet, indien betaald, zal de uitgangsslagboom automatisch openen om het normale verkeer van de voertuigen te behouden.

jutai slagboom parkeerbeheersysteem

In 2019 werkte JUTAI samen met onze   uitstekend R & D partner Newpartner Technology Co., Ltd.,   die aanzienlijke ervaring en kracht heeft op het gebied van de intelligente parkeren   beheersysteem , om onze klanten te voorzien   de beste producten en parkeerbeheeroplossingen   en ons goede   Diensten.

Door de sterke toename van het aantal stadsvoertuigen is de vraag naar het aantal parkeerplaatsen op straat neemt toe, wat het beheer moeilijker maakt. JUTAI   biedt niet alleen het bovengenoemde beheersysteem voor in- en uitgang van parkeerplaatsen, parkeergeleidingssysteem, Auto-pay-systeem,   biedt ook parkeerbeheer op straat oplossingen en ondersteunt cloud parkeren platforminformatiebeheer, dat kan worden gebruikt voor toezicht op parkeersystemen Bij elk moment en overal.

stree parking management

Voor meer parkeermanagementsysteem verwijzen wij u naar onze website of neem contact met ons op:  

https://www.jutaigateaccess.com/

 

JUTAI GateAccess

JUTAI RFID supplier

Skype: MandyChan0515

E-mail: jutaisales1@gmail.com

Whatsapp: +8615992504234

 

 

 

 

 

 

 

Het delen van deze post:

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

5F, Mingjinhai Industrial Park, ShiyanTown, BaoAn, Shenzhen, China

E -

duanjixing2008@gmail.com

Contact met ons

Telefoon : 86-0755-29573855

- de telefoon : 8613480128941

Werktijd :8:00-18:00(Beijing tijd)

contact us