Jutai LD200/202 Dubbele kanalen Loopdetector Toepassing

2021-07-09

Jutai voertuiglusdetectorfunctie

Loop -detectorverbindingen

Lusdetector

Lusdetector parameter

Voertuiglusdetector geeft aan en schakel          

1. Power LED: Red Power LED geeft “ Power on ”

  CH1 detecteren LED: continu op: geeft voertuigdetectie aan.

  Langzaam knipperen: geeft aan dat de lus kortsluiting is of het aantal wendingen nadat de lus niet voldoende is.

  Knipperend snel: geeft aan dat de lus een open circuit is of te veel wendingen na de lus.  

  CH2 detecteren LED: continu op: geeft voertuigdetectie aan.

  Langzaam knipperen: geeft aan dat de lus kortsluiting is of het aantal wendingen nadat de lus niet voldoende is.

  Knipperend snel: geeft aan dat de lus een open circuit is of te veel wendingen na de lus.

2. Selectie van gevoeligheid

Gevoeligheid en frequentie van de lus kunnen worden aangepast door 7-way dip-schakelaar en 10-way dip-schakelaarinstelling.  

Gebruiker kan 8 verschillende instelling selecteren door de instelling van de DIP-schakelaar te wijzigen in verschillende modi zoals in de onderstaande dip-switch-instellingstabellen.   DIP -schakelaar 6, 7 en 8 voor CH1 -gevoeligheidselectie waarbij 0,8 de minst gevoelige is en 0,015 het meest gevoelig is.

DIP -schakelaar 3, 4 en 5 voor CH2 -gevoeligheidselectie waarbij 0,8 de minst gevoelige is en 0,015 het meest gevoelig is.

lus

3. Loop -detectorschakelaar 1 = S1: Channel 1 -lusfunctieselectie (10 Way Dip Switch)

(1) (schakelaar 1) Dip 1 & DIP 2 Speciale gevoeligheidsverhoging voor beide trailer (beide kanalen).

lus

(2) (Switch 1 = S1) D3, D4, D5 en (Switch 2 = S2) D1, D2 Instellen Speciale functies (Mode1, 2, 3 Direction   Detectie. Modus 4, 5, 6 Normale modus, Twee Loop detectie is gescheiden).

lus

(3) (schakelaar 1 = S1) D6 & D7 & D8 en (schakelaar 2 = S2) D3 & D4 & D5 instellen van CH1- en CH2 -gevoeligheidsselectie (acht niveaus keuzes).

loop

(4) (schakelaar 1 = S1) D9 & D10 en (Switch2 = S2) D6, D7 -instellingsfrequentie (20 K tot 100 kHz).

loop

  RESET-knop: Let op: de LD-200 moet worden gereset telkens wanneer een instellingswijziging wordt aangebracht in de DIP-schakelaars.

4. Loopinstallatie

  De lussen worden verzegeld met een “ Quick-set ” Zwarte epoxyverbinding of hete bitumen mastiek om te mengen met het rijbaanoppervlak.

loop detector

  Bewaar de productplug en het aansluiting in de verticale richting bij de installatie.

loop detector

Loopdetector met één kanalen Problemen schieten

loop detector

Jutai LD-100 lusdetectortoepassing

Jutai   LD200/202 Dubbele kanalen Vehicle Loop Detector Series, IT met richtingherkenningsfunctie, en die geschikt is voor veel single-channel entry- en exit-cases;

Jutai LD200/202   Double -kanalen Loop -detector   Connect   naar Jutai One Door Controller (model: AC-11), Jutai Gate Barrier (model: BR-110) en Jutai Long Range   RFID -lezer   (Model: PUHF-9), gecombineerd met Weerstand Loop met hoge temperatuur   spoelen (model: jtht-11), die perfect kunnen worden toegepast op single-channel   Invoer/exit   toegangscontrolesysteem.

loop detector

Het werkende principe als volgt  

Wanneer de auto   Van buitenafvoer   Op de gemeenschap of parkeerplaats, drukt u tegelijkertijd op de twee lusspoelen, we zullen Jutai Double Channels Loop Detector (LD-200/202) gebruiken om de UHF-lezer te activeren die op de ingangssite; Wanneer de UHF-lezer de kaart-ID leest, wordt het ID naar de controller (AC-11) verzonden door Wigand-uitvoer; Controller Judge ID is geldig, uitvoerrelaissignaal om de poortbarrière te openen en vervolgens auto -toegang de gemeenschap of parkeerplaatsen, wanneer de auto de barrièrepoort passeerde, de barrièremarm automatisch naar beneden zal;   (Dit deel werkt met Jutai Single Channels Loop LD100/102 voor   Veiligheids- en anti-smashing-functie) Maar wanneer de auto een andere UHF-lezer passeerde die ook door AC-11 is aangesloten, wordt deze lezer niet opnieuw geactiveerd door Loop Detector, en geen gegevens naar de controller verzenden, dus de software heeft alleen   Enery   Records; (Omdat de   Richtingsherkenningsfunctie   van LD200/LD202 is ingeschakeld).

Als auto   daarentegen | Exit   Community of parkeerplaats, wanneer de auto de binnenkant van de UHF -lezer passeert, LD200/LD202 de UHF -lezer, lezer -leeskaart en verzending naar de controller, controller -rechter -ID actief is, is een geldig, uitvoerrelais signaal om gate -barrière te openen; Dan auto   Exit   De gemeenschap of parkeerplaatsen, wanneer de auto de barrièrepoort passeerde, zal de barrièrearm automatisch naar beneden gaan; (Dit deel werkt met Jutai Single Channels Loop LD100/102 voor   Veiligheids- en anti-smashing-functie); Maar wanneer de auto een andere UHF -lezer bij Exit passeerde, zal de Double Channels Loop -detector geen signaal opnieuw activeren, het systeem heeft alleen   Exit   Records; (omdat de   Richtingsherkenningsfunctie   van LD200/LD202 is ingeschakeld).

loop detector

Jutai   LD-200/202   Double -kanalen Loop -detector   kan ook worden gebruikt als   Twee onafhankelijke single -channel lusdetectoren. Dit is geschikt voor een standaard one-in   En een uit de parkeerplaats, er is één barrière   en één lange afstandslezer bij de ingang, exit   Hetzelfde ook;   One Loop Coils   wordt gebruikt om lezer en leeskaart te activeren, en de andere lussen spoelen worden gebruikt voor de barrière-anti-smashing-functie, wanneer de LD-200/202 als twee onafhankelijke lusdetectortoepassing,   vanuit een economisch oogpunt, dat een deel van de hardwarekosten kan verlagen; (Schakel de   Independent   Werkmodusfunctie van LD200/202).

Hoe   Naar   Snel   Installeren   Jutai   Loop   Detector

loop detector

Wanneer we de lusdetector installeren, hoe de snelheid snel en nauwkeurig te maken, raadpleeg dan de volgende tekst en video;

Jutai LD-200/202-serie voertuigdetectoren hebben een groot detectiebereik en het adaptieve detectiebereik is 15 uh   tot 2000 uh; Dit kan gemakkelijk verschillende grote en kleine   detecteren | Type   Voertuigen, zoals kleine en elektrische voertuigen, motorfietsen, conventionele auto's, auto's, vrachtwagens, aanhangwagens, aanhangwagens, enz.; Maar als we   gebruiken De Loop Coils -waarde Bereik   tot 2000 uh, dan hebben we veel draad met hoge temperatuur nodig (model: jtht-11), die materiaalafval zal veroorzaken, de hardwarekosten van het project verhoogt, en de werkelijke toepassing heeft niet zoveel draden nodig, meestal hebben we de Inductantie in het bereik van 300 uh, en neem de spoelgrootte van 1 meter breed en 2 meter lang als voorbeeld, wij stellen voor te doen   8-10 beurten, welke inductieve waarde   Kan gemakkelijk allerlei automodellen detecteren, dan als we de snelle installatie willen doen,   Eerst doen we   A Loop Coils, 1M   breed, 2m   Lang, uitgaande van 10 beurten, gebruiken we een multi-meter om de inductiewaarde van deze 10 beurten te meten, en volgens de grootte van de parkeeringingingang/uitgang kanaal is we de grootte van de spoel in dit inductiewaardebereik flexibel instellen. Als de diameter van de spoel kleiner is, doen we meer beurten;   Als de diameter van de spoel groter is, doen we het minder;   zodat het flexibel kan worden toegepast op ingangen en uitgangen van verschillende maten, en de algehele installatie -efficiëntie is verbeterd. Raadpleeg de video voor gedetailleerde bewerkingen.   Lusdetector .

 

 

Het delen van deze post:

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

5F, Mingjinhai Industrial Park, ShiyanTown, BaoAn, Shenzhen, China

E -

duanjixing2008@gmail.com

Contact met ons

Telefoon : 86-0755-29573855

- de telefoon : 8613480128941

Werktijd :8:00-18:00(Beijing tijd)

contact us