Fabrieksbezoek

lopende band

Met betrekking tot de productielijn heeft JUTAI een professionele montagetestpijplijn opgezet. JUTAI zet zich in voor de controle en kwaliteitscontrole van de kerntechnologie van het product in plaats van een groot aantal handleidingen voor low-end productie. , uitbesteden van alle productie en lassen van elektronische producten aan andere leveranciers. Nadat de producten terugkomen, zullen we het programma branden, functionele testen, veroudering en kwaliteitscontrole uitvoeren en uiteindelijk verpakken en verzenden.

JUTAI vergadering en testlijn:

JUTAI-producten-verouderingslijn:

 

OEM & ODM Capability

Met jarenlange accumulatie van draadloze communicatietechnologie en strenge kwaliteitscontrolenormen hebben JUTAI   -producten erkenning gekregen van steeds meer buitenlandse klanten. Klanten eisen steeds meer OEM / ODM en we zijn ook bereid om klanten te helpen hun merken aan te passen. Groei met onze klanten.

Enkele referentie voor OEM-producten:

Onderzoek & Ontwikkeling

Het huidige R & amp; D-team van JUTAI bestaat uit 15 mensen, van wie 5 R & amp; D-ingenieurs voor de core-hardwareproducten van het bedrijf, 3 voor software-engineers en 8 engineers voor ons partnerteam voor hardware- en software-engineers. Yutai streeft naar een platform om de hele productlijn te verbeteren door middel van eigen R & amp; D en externe samenwerking en onderzoek, om klanten meer en meer geavanceerde applicatie-oplossingen te bieden en de ontwikkeling van de gehele industrie te bevorderen.

JUTAI RD Corner Preview:

Contact met ons

Nog steeds problemen

Ons hoofdkwartier

Werktijd :
8:00-18:00(Beijing tijd)
FAX :
86-0755-29573855
- de telefoon :
8613480128941(Verwerkingstijd)
Factory Adres :
5F, Mingjinhai Industrial Park, ShiyanTown, BaoAn, Shenzhen, China

Send Us an Email

contact us